BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,6
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. október 12. 10:26
  • Készítés helye (ország): Szlovákia
Az erdő tavasszal

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,6
2018. október 14. | 16:51 | Tern

Szia!
Közepes méretben nézem, mert eredetiben vízfestménnyé válik a fotó, de így is kiütköznek rajta a mobilos jegyek. Nem bír a szenzor a fényes, fehér részletekkel, elmosódott a rajzolat, az erős napfény pedig éles árnyékot vet a pillangó mellé a fatörzsre, ami a maga kissé nagyra sikeredett módján a fél képteret elfoglalja. Technikailag.....
A látvány viszont nagyon szép! Mintha csak meghívott vendégek lennénk, ő pedig körbemutatna kitárt szárnyaival a birodalmán. Látni a csillogó virágokat a kicsattanóan zöld tisztáson, a fák mögött a télből ébredő, még hidegen kéklő eget, míg a fatörzs durva, szálkás színpadán ott forog a pillangó.
A hibáktól vérző kivitelezés ellenére jó kép.
Szép fényeket!
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

2018. október 12. | 21:48 | csupakambra

Szia!

Nagyon rossz a feltöltési méret, eredetben teljesen szétesik a kép. A hosszabbik oldalnak olyan 1000-1200 pixel körülinek kellett volna lenni.
Közepesben azért még érdemes foglalkozni vele:)
Na írom is, hogy mi az ami szerintem nem lett jó:
- Túl sok a lepke előtti tér, és elég ronda is az a kéreg nélküli fa. A háttérben az az erdős rész sem eléggé mosódott, a lepke helyett odaterelődik a figyelem.
- Ne fotózz le hibás lepkét. Ennek az egyébként gyönyörű Gyászlepkének szakadt a bak alsó szárnya. Hiányzik onnan az a fehér karéj.
- Lepkét fotón ebben a rézsútos pozícióban nem érdemes bemutatni. Elveszik, nem látni a szárny szép mintázatát. Vagy oldalról vagy felülről jobban mutatna. De ha mondjuk a szemeit akarod láttatni akkor fotózd le szemből.

Még pontozhatnám de én nem adok kettest itt senkinek:)

Üdv: István

Godzi válasza:
Szia!
A méret tényleg nagy lett, ezt még tapasztalnom kell az oldalon. Nem is figyeltem, hogy hibás, csupán menet közben le fotóztam, de legközelebb ezt is megfigyelem és a pozícióját is. Köszönöm az értéklést :)

2018. október 12. | 12:47 | bau52lac

Szia ! Bocs ez annyira nem tetszik nekem, de valahogy mégis megfogott, sokszor megnéztem. Ami tetszik, azt nem tudom leírni, de ami nem azt igen. Szerintem: sok az előtér, a lepke háttal van és összemosódik az előtérrel, a kép nem éles, nagy felbontásban töltötted fel ez nem tesz jót a minőségnek. Küldök egy kreditet, használd egészséggel Üdv
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Godzi válasza:
Szia! Köszönöm az értékelést és a kreditet. Figyelek, hogy ne kövessem el e hibákat újra
Üdv