BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. október 8. 18:34
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Természetfotózás

Egy-egy út során nem mindig sikerül elkészíteni azt az ámulatba ejtően szép fotót, amiért kiutaztál, de a természet közelsége és az, hogy megoszthatod ezt egy barátod társaságában, kárpótol mindenért! "najó" kérésére hoztam magammal valami témát ;) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. október 9. | 21:23 | pálkata

Miért nem szemből?
Nem válalta?, mert akkor nem értem a feltöltés miértjét!
gratulálok a fotóhoz!

2018. október 9. | 14:51 | najó

Aha , ineen fúj a szél-értem:)

Értem már,leírhatnád nekem , hogy hol lehet a fotózzon kapot pontokért valamit venni, melyik boltban?

Egy fényes jövő előtt álló fotográfus ne legyen már ennyire kicsinyes.....:D

Lacos-ka válasza:
Gondoltam hogy nem bírod megállni hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó. :D

2018. október 9. | 12:26 | najó

mondom én, hogy véleményszabadság van!:)

Lacos-ka válasza:
Ha te pontozod le a másik képét akkor persze, hogy az van!
Ha meg a másik ír a te képedhez direkt pontozás nélkül , akkor meg " leírtad a véleményed, hogy nem tetszik, az én véleményem meg az, hogy akkor ne nézegesd---ennyi".
Úgyhogy ezzel zárnám is a dolgot. Szép fényeket

2018. október 8. | 22:49 | najó

"najó" kérésére hoztam magammal valami témát ;)

najónak meg ez a véleménye.

és még ráadásul véleményszabadság is van.:)
üdv!

Lacos-ka válasza:
Úgy látom nem rémlik a wartburgos képed alatti "eszmecsere"

adott pontszám: 2
2018. október 8. | 20:29 | najó

szép fotókkal tele a világ, szép fotókat rakunk a falra, ami szép azt meg lefényképezzük, csak azt felejtjük el, hogy ami a valóságban szép, az a képen is feltehetőleg szép lesz, persze ha alap technikai ismeretekkel rendelkezünk a fotózás területén, ja a mai digitális világban ez nem is annyira nehéz feladat, sok kép-ingyen van, kiválasztunk egyet a legszebbet........ de hol vagyunk mi, a fotósok? mit tettünk? mit adtunk a fejünkben átfutó gondolatokból a nézőnek, a szépen kívül? a szépet mindenki látja, mindenki még azok is akik nem fotóznak-mert a szép az szép, azt meg kell örökíteni- nincs is ezzel baj, de amikor a mérleg átbillen, és többségbe kerül, a pusztán szép, az érdekes ellenében, na akkor van a gond -szerintem.
és ha erőltetjük a szép akarást, és a szarból is várat akarunk mindenáron építeni, és a zöldből utólag csinálunk sárgát, na az meg a legnagyobb gáz-szerintem.

téma, persze a téma, de nem mindig kell a téma, főleg nem egy erdőbe, atmoszféra hangulat, egyedi látás, érdekes kompó, érdekes, merész fény, ellenfény, egy darab abból amit te ott éreztél, Nem egy jó képet akarok érzés-amit itt én ennél a képnél érzek, még annak ellenére sem, hogy egy fotós havert hátulról élesre sikeredett lekapni, technikailag korrekt, de erőltetett, kevés érdekességet tartalmazó, neked maradandó emlékképet látok, bátrabban!
üdv!

Lacos-ka válasza:
Hogy is írod a bemutatkozásodban .. ? "Ha megtetszik valami akkor nyomok egyet.."

Ezzel szemben ez az értékelésed szöges ellentéte a feltöltött képeidnek.
Ezt a hsz-t most elengedem, ne haragudj! Kicsit úgy jön le ez az egész, mintha megfelelési kényszerem lett volna az előző kép után, és ezzel a hsz-el ezt csak erősíteni akarnád. Szó sem volt ilyesmiről, az a fotóm is jó volt úgy, ahogy, és ez is. Azért, mert nekem így tetszett. Meg valószínűleg másnak is, ha nap fotója lett a nat geo-n, ez valószínűleg nem lesz az, de nem is ezzel a céllal készült. Meg nem is azzal, hogy lenyűgözzelek, vagy bárki mást itt. Ha természetfotósként átérzed a dolgot, az jó. Ha nem jön át, hát ne nézd! ;)