BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,9
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. augusztus 18. 09:22
  • Készítés helye (ország): Magyarország
30

A kép érintetlen, semmi szerkesztés és effekt. Első komolyabb próbálkozásom és telefonnal készült. Tudom,hogy sok a hiba és várom a véleményeket, tanácsokat :-)  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,9
2018. augusztus 19. | 18:20 | Tern

Szia!
Tárgyfotó, ami akár telefonnal is hozta volna a használható minőséget, de itt még extraként a fények is le lettek csavarva és ez azért korlátozta a minőséget.
Sajnos a telefon nehezen birkózott meg a kevés fénnyel, szinte világítanak a pixelek a sötétben, ami papírképen még nem lenne annyira feltűnő, de monitoron sajnos az.
Ezzel együtt tetszik ez derengő kékség, sőt a megcsillanó fények néhol villámként izzanak fel a háttérben, ami egész különlegessé teszi a fotó hangulatát. Olyan kilencvenes évek high-tech beütése van, egy üvegpohár esetében kevésbé találó, mintha CD játszó lenne, de azért nem rossz. Sajnos fent elfogynak a fények, így a pohár köríve erősen hiányos, de lejjebb a felirat szépen kirajzolódik.Gondolom alufólia szerűség adta a hátteret, ha ki tudnád terjeszteni a felső harmadra is a visszfényességet, sokat javulna a kompozíció.
Nem szeretném tárgyfotó mércével pontozni, inkább a kísérletezés, az elgondolás érdekessége az ami megfog a képben, abban pedig látni értékeket.
További jó fotózást!

Barbara111 válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm! hamarosan meglesz az új gépem,amivel biztos megtudom majd jobban valósítani az ötleteim.