BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,7
KATEGÓRIA: állatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. június 26. 08:34
  • Készítés helye: Szolnok
Fémváz az élő szöveten

Ő egy apró KB.6mm hosszú tűzpiros fémdarázs.Kitartó futkározás és sokadik sikertelen exponálás után tudtam lefotózni.Mindez egy parkban a környezet számára nem kis derültséget okozva történt. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. június 28. | 08:09 | najó

most beleolvasva a többi írásba, nos ha miattam itt akarod hagyni, a fotózzt, akkor csak bátran!

Tarr Lali válasza:
Szia!
Köszönöm a buzditást.
Üdv:Lajos

2018. június 28. | 08:02 | najó

" te valami felsőbbrendüségi komplekszus miatt lenézed azokat akik ilyen stilusu képeket készítenek. "

ez csúsztatás, képekről szokás itt írni is , nem személyekről, ez nem Pszihológiai oldal...
rossz minőségű, kép, részlettelen , zajos, még így kicsiben is, nem sikerült jól, szerkesztés, sablonos, unalmas, szokásos,

a téma, bár érdekes lény, semmi kreatívitást, egyediséget, látásmódot nem hordoz. ha gépet korlátait, technikailag elérted, és jobb nagyításokat akarsz elérni, akkor bizony be kell ruháznod, a minőség miatt, de akkor is csak a minőség lesz jobb, az alkotói szemlélet nem változik, akkor is csak szokásos kép lesz, egy a sok közül, hogy maradandó emléket nyújtson nekem, mint nézőnek ahhoz te kellesz...
miért fölényeskedés ez? szerintem éppen segítőkész kritika.. persze nem a szokásos nyalakodás, hanem kerek perec.....
mint írtam ez itt nem egy lelki terápia oldal ..
üdv!

Tarr Lali válasza:
Szia!
Olvastalak.
Üdv:Lajos

2018. június 27. | 10:50 | csupakambra

Szia!

Najóval ne törődj. Teljesen egyetértek Veled abban amit róla írtál.
Én meg le is veszem a fémdarazsamat:)

Üdv: István

Tarr Lali válasza:
Szia!
Gondoltam,hogy te is igy látod.
Üdv:Lajos

2018. június 27. | 00:51 | najó

ismét ugyanaz a lény, egy oldalon kettő is, hát ez nem semmi-ez nem tetszik,
bár a szerkesztése hasonló az előzőéhez , csak az nagyobb nagyítás, valószínűleg jobb a fényképezőgépe, esetleg beruházhatnál egy olyanra, akkor szinte ugyanolyan lehetne a képed minősége, ugyanerről a bogárról, és akkor 2 ugyanolyan jó minőségű, bogárképet láthatnánk, egy oldalon, de persze nem akarok a bukszádban kotorászni, de azért gondold át..
jobb bogárkép?
akkor jobb gép!
hajrá!

Tarr Lali válasza:
Szia!
Amiket itt leirtál számomra az derült ki,hogy te valami felsőbbrendüségi komplekszus miatt lenézed azokat akik ilyen stilusu képeket készitenek.Valószinüleg úgy képzeled,hogy neked küldetésed van.Mégpedig az,hogy nem érdemi,segitő véleményeket kell megfogalmaznod,hanem fölényes, okvetetlenkedő,atyáskodó, tudálékos haszontalan tanácsokat kell osztogatnod.
Üdv:Lajos

2018. június 26. | 21:27 | csupakambra

Szia!

Úgy gondolom, hogy Tominak igaza van a fekete részek bebukását illetően:) Én magam nem is figyeltem rá, az egyéb színek "szegénységével" voltam lefoglalva.
Úgyhogy felteszek egyet a saját fotóimból csak úgy nem pontozhatóként. Aztán lehet elemezni, véleményezni ezt is, azt is:)

Üdv: István

Tarr Lali válasza:
Kedves István!
Annak nagyon örülök,hogy több ilyen hasznos értékelést kapok,mint a tiéd és btomi77-é.Azt viszont nem tudom,hogyjó ötlet volt e most feltenni /egy más szintet képviselő/ képet ugyanerröl a kis daarázsról.Ezt azért irom,mert közben ilyen reakciókat is lehet tapasztalni,mint a najó által megfogalmazottak.
Ezek után lehet,hogy elhagyom a fotózz.hu-t.Az ilyen reakciók elveszik az ember kedvét.
Üdv:Lajos

2018. június 26. | 18:21 | btomi77

Szia!

Szerintem ez a fotód túl lett pontozva. A legszembetűnőbb dolog, hogy a darázs testén lévő fekete részeknél több bebukott területet látni. A háttér zajos, a képnek a minősége sem az igazi. Mintha nagyobb vágás lenne a fotón. A részletesség sem elegendő egy makró szintjéhez. Nem tudom milyen obi volt fent, de közelebbi leképezéssel és némi derítéssel lehetett volna érdekesebb fotót készíteni erről a pici darázsról.
Üdv.Tomi

Tarr Lali válasza:
Szia!
Örülők hogy részletesen elemezted a képemet.Mentségemre szolgáljon,hogy-vén fejjel- teljesen kezdő vagyok a fotózás területén.Az ilyen megállapitások sokat segitenek nekem.Valószinüleg a hasonló képeimet nem a makró,hanem a természet kategóriába fogom feltenni.
Üdv:Lajos

adott pontszám: 4,7
2018. június 26. | 17:46 | csupakambra

Szia!
Nekem is vannak fotóim erről a kis jószágról.
Egyszer fel is tettem egyet ide, aztán valakinek a szövege és a hozzá tartozó pontjai miatt levettem. Pedig később pályázaton elég szép eredményt értem el vele.
Na szóval minden oké lenne itt szerintem 2 apróság kivételével:
- Az egyik, hogy a kis darázsnak a valóságban sokkal élénkebbek a színei. Csak úgy csillog-villog rajta a smaragd + a vöröses-lila. Itt meg mintha kicsit visszavetted volna a rovaron az élénkséget, fényeket:)
- A másik, hogy lenn a jobb alsónál már kicsit sok a sárga virágból, fenn pedig kb. ugyanannyival de kevés a háttérből. Alul még vágva és 3:2.-ben feltéve még így is jobban mutatna.

Üdv: István

Tarr Lali válasza:
Szia!
Köszönom a véleményezést,és a jóindulatu pontozást.A megállapitásaidra a továbbiakban is számitok.De remélem nem felejtetted el,hogy én még teljesen új vagyok a fotózásban.Ez igy sikerült,hátha lesz még ennél jobb képem.
Üdv:Lajos

adott pontszám: 5
2018. június 26. | 11:23 | kovacsne.agi

Megérte a fáradozást, remek fotó! Ehhez nincs is mit hozzátenni!

Tarr Lali válasza:
Köszönöm a vélményed és az adott pontott.Örülök,hogy tetszett a fotóm.
Üdv:Lajos