BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,86
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. május 16. 20:03
Vietnyami

Mobillal készült ételfotóm. Tern kreditjéből, neki ajánlva! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. július 1. | 17:45 | Tern

Köszönöm szépen a kreditet!
Üdvözlettel: Tibor

adott pontszám: 4
2018. június 1. | 05:04 | Tern

Szia!
Tegnap reggel már nem volt időm írni sajnos, meg egyébként is nagyon elkéstem ezzel, de köszönöm szépen az ajánlást!
Még sosem ettem vietnami ételt, így nem tudom mi látható a képen. A sárga alap gondolom tojás lehet meg mintha rák darabkák is látszódnának...
A nagy réztál sokat dob a fotón, egzotikus és komoly.Sajnos a fényekből is csak neki sikerült profitálni. A zöldségek kiégett fehér részei és a csillogások kevésbé találóak.
Nem a mobil hibája és nem is a tiéd, az a gyanúm, egy étterem körülményei nagyon ritkán adják azokat a fényeket amik között hibátlan fotót lehetne készíteni.
Alapvetően ez egy jó kép, arányaiban eltalált, tetszik az egzotikuma, remélem legközelebb több szerencséd lesz a fényekkel!
Aztán hogy van-e értelme olyan valahová feltölteni a képet ahol ötszáz megtekintésre egy értékelés jut, az meg akinek ajánlod csak két hét múlva jelentkezik....nem tudom. :)
További jó fotózást!

TahiTM válasza:
Szia Tern!
Köszönöm a meglátásaidat, a fényeken tudok állítani, majd a következőnél legfeljebb átülök az asztal túloldalára. Láttam egy oldalt, amin csak like-olni lehet a képet, és a likeok száma alapján lehet felmérni, menyire tetszik. Itt meg értékelést kell írni, ami macerásabb, így aztán kevesen értékelnek. De a havi legjobb képek se kapnak 5-10 nél több értékelést, így mindig örülök, ha valaki megosztja a gondolatait a képről. Más képekre adott értékelést is tanulságos olvasni.

Neked is jó fénykeket!

A fotós 1,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 2
2018. május 16. | 20:37 | h.rom

Szia. Biztos finom volt, de a kép nem sikerült a legjobban. Igazából a képben magában nem látok semmi egyéni kreativitást, mint amit megszoktunk már Osztya ételfotóin., A világítás esetleges, s érdekes módon a képen a tányár textúrája uralkodik nem maga az étel, ami jórészt egységes sárga masszába merül - a masszát képletesen értve. Egyedül jobbfelül látható erősebb fény, de ott sem igazán jó, mert a felé eső részek kiégtek, emerre meg túl árnyékos az egész.
A mobil sok mindenre jó, és sok mindenre nem. Többek között ételkfotózásra se igazán. Ez a kép maximum a facebook oldaladon állná meg a helyét, "mit ettünk ma" címszó alatt, mindössze dokumentálva a tényt, hogy egy vietnami étteremben voltál.

TahiTM válasza:
Osztya képeiből, na abból lehet tanulni, kár, hogy nem tölt mostanában az oldalra fel. Szerintem mobillal is lehet jól ételt fotózni, csak meg kell tanulni a módját.