BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. május 9. 20:54
  • objektív: Nikon55x300mm
Tudom, tudom, én csak egy Bogi vagyok.....

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. május 15. | 08:03 | Hedera

Szia!

Tetszik a levél hídja, de nem túl szerencsés, hogy ennyire centrális a lepke, és a bal oldalon a szár sem jó a kép szélén. Kicsit "háttal"is van a bogid, és némi izgalmas fény is jót tett volna neki. Nekem ez így javítandó kategória.

farfalle válasza:
Köszönöm, igazad van.

2018. május 12. | 19:04 | csupakambra

Szia Péter!

Volt egy halvány sejtésem, hogy a Tiéd ez a fotó, de azért nem voltam benne biztos. Nem valami eget rengető kép lett, valljuk be:) A nekem küldött kis szénalepkédet láttam. A feje, szeme valóban éles. Szerintem már a kattintáskor is éles volt, mégis mintha kicsit dolgoztál volna még ezen. Kicsit túlszaturált fotó, legalábbis a narancs színeket tekintve. Nem írok rá, hisz a legjobb makrósnak ajánlottad, az meg nem én vagyok:) Aki néha még most is tölt makrókat és én rengeteget igyekszem ellesni tőle annak a neve "S" betűvel kezdődik:) A kitűnő régi makrósok persze már kiszálltak. Ki ezért-ki azért. Van aki szerintem azért mert nem ért el átütő sikereket ebben a kategóriában még itt sem, nemhogy a szakma előtt.
Najómentes napokat kívánsz:) Ez jó. Most épp csendben van már ami a fotóimat illeti. Szerintem epedve várja, hogy a kispipacsát értékeljem:) Majd még meglátom:)
Üdv: István

farfalle válasza:
Szia István!

Képzeld, nem szaturáltam, hanem az árnyékon állítottam.
Tegnap este fél hétkor lőttem itt lent a gödöllői réten, amikor a nap már eléggé lefelé járt a fák koronájánál. Érdekes fények voltak, eredetiben is minden szaturáltabbnak tűnt. Talán veled is történt már ilyen. A szénalepkét a fej élessége miatt tettem fel, de alapjában véve éles kép és aki nem olyan őslepkés, mint mi ketten, annak nem tűnik fel az erősebb narancssárga rész. Persze vissza lehetne húzni belőle, de erre nem gondoltam, annyira tetszett és nekem főleg ez a fontos.
Üdv:
Péter

2018. május 11. | 20:29 | csupakambra

Szia!

No megtöröm ezt a csendet itt a fotód körül:) Bogi vagy sem, nekem teljesen mindegy, ha jó is meg szép is. Na most ennek itt a szárnya mintázata szép.
Állatfotó ide vagy oda, ez igazából egy makró. A lepke kicsit elfelé fordul a kamerádtól és emiatt - tán még mesterségesen is próbálva javítani - sajna nem lett elég éles, részletes a fejecskéje:) Az a balon bennmaradt függőleges fűszál sem dobja fel a képet.
Szóval összhatásában talán lehetne kicsit látványosabb is:)
Tegyél még fel, hátha van ezekből több is mert én például szívesen nézegetem:)

Üdv: István
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

farfalle válasza:
Köszönöm István!

Jóllehet megtévesztettelek szerényke bogimmal, mert úgy érzem soraidból, hogy ismeretlenként veszel. Ezért most küldök Neked egy éles fejű lepkét ajándékba a kreditekért, amit nagyon köszönök. Maradok jobbára a lepkéknél, hiszen a név kötelez.
Köszönöm jó tanácsaidat is, mint mindig. További "najómentes" (különben én bírom a fazont, nem csupán azért, mert véletlenül ötöst adott Mustárlepkémre, - szórakoztat, mint állítólag én is másokat -pl. pálkatát) tavaszi felvételeket kívánok Neked.
Üdv:
Péter

Péter