BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,8
KATEGÓRIA: hangulatképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. május 7. 20:03
  • érzékenység: F.R/ 160
  • forrás: negatív
- ez csak egy este -

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. május 15. | 17:34 | Tomba

Van hangulata a képnek, nem is kevés. Nekem romkocsmás életérzést sugall, ahova az egyetemista fiatalok járnak le beszélgetni, sörözni, táncolni. Egyszóval kikapcsolódni. Fokozzák a hangulatot a sejtelmes fények, a lampionok, a háttérben elmosódott alakok tömege. Nem látni, mit csinálnak, de nem is érdekes. Pont ettől ad teret a fantáziának. Ez pont az a kép, aminél szerintem teljesen felesleges fotótechnikai normákat számon kérni, mint például a kiégett fények. Ez nem egy stúdió fotó penge élességgel, beállított háttérrel és lámpákkal. Ez a kép nem ezen elvárások mentén készült, és nem is kell ezeknek megfelelnie. Ha megfelelne, pont a lényeg veszne el: a hangulat, amit megörökíteni, átadni hivatott. Nekem átjön a hangulat, szóval tetszik a kép. Egy apró hiányérzetem mégis van. Szeretnék egy kicsit többet megtudni, egy kicsit teljesebb képet alkotni a főalakról, akit kiemeltél. Ehhez persze nem kellene látnom az arcát, nem kellene szemből lefotózni. Elég lenne egy apróság, egy gesztus, egy hajcsatt, bármi, ami mentén a gondolataim el tunak indulni. Szóval a hiányérzetem abból fakad, hogy ő van a középpontban, mégsem tudok meg róla szinte semmit. Könnyen lehet, hogy ez már egy másik kép lenne, és nem a tiéd, hanem az enyém :). Mindent egybevéve hangulatos kép, nekem bejön. Gratulálok.

pálkata válasza:
Válaszoltam rá, ill. írtam rá Du. , de a rendszer feladta magát, ezért nem látható!
Nagyon köszönöm a véleményt, h.csabi fotói jutnak róla eszembe, szerettem őket, érzékeny és érzéki fotók voltak, úgy prezentálva, mintha csak egy érintés volna az élesség síkján átadva az érzékiséget!
Köszönöm a hozzászólást!

adott pontszám: 2,8
2018. május 8. | 17:18 | halligalli

Szia!
Igen, csak egy este, nem is szól semmiről. Egy kattintás talán egy szórakozóhelyen, igénytelen műanyag pohárból sörözgetés. Vajon tudják a résztvevők, hogy lefényképezted őket. Zűrzavaros háttér kiégett lámpafények, a rettenetes minőségről nem is szólnék semmit. Ez így nagyon kevéske!
üdv.

pálkata válasza:
Régen is, és most is van ilyen!
Köszönöm az értékelést

adott pontszám: 5
2018. május 7. | 22:46 | najó

csak egy hangulat-este? nyáreste? koncert? vagy csak egy forgalmas utcán vagyunk?

Nem, legyen koncert, 82-ben a háttérben , szól a Bizottság,
köpni kell-pffüüjjj....
Már megint itt van a szerelem....
https://www.youtube.com/watch?v=ea8czhQY6uo

pálkata válasza:
Köszönöm!