BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. május 7. 16:29
Leszállás

Mert gyurgyalag fotózás nélkül nem múlhat el egyetlen év se. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. július 2. | 10:47 | fotozz.hu-admin

Gratulálunk!

Képed szerepel a 2018 áprilisában feltöltött legsikeresebb fotók között.

A részletes listát itt találod:
https://pixinfo.com/hirek/2018/07/02/a-fotozz-hu-legsikeresebb-majusi-fotoi-2/

Jutalmad egyszeri 10 kredit (max. 20 kredit egyenlegig).

Használd fel kreditjeid képfeltöltésen kívül főoldali kiemelésre is, így még nagyobb nézettséget, több értékelést és több pontot szerezhetsz!

btomi77 válasza:
Köszönöm

2018. május 14. | 18:51 | najó

nem játszod te ezt egy kicsit túl? rosszak voltak a fények-ennyi-de ezt szerintem te is látod, ennyi történt csupán, ennyit jegyzetem meg, és semmi mást:)
üdv!

btomi77 válasza:
Egy kicsit lehet. :) Elismertem a rossz fényeket. Sőt sok esetben egyezik is a véleményünk. De Te nem olvastál a sorok között, vagy legalábbis a lényeget. Szóval hol voltál a szép fényekben készült fotóknál? Vagy nem volt akkor lehúzni való?

2018. május 14. | 17:32 | najó

már megbocsáss, ez egy ilyen oldal, ahol az emberek leírják a véleményüket, nekem ez a véleményem. felesleges kocsis módjára káromkodni, meg azzal foglalkozni, hogy mi az én ízlésem.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

btomi77 válasza:
Nem ez a baj najó. A "kocsisság" nem neked szólt. A baj az, hogy te csak akkor jössz madarat véleményezni nekem ha van okod rosszat írni. Amikor volt jó fényekben jó fotóm akkor hol voltál? Talán nem tudtál mire rákötni. Ne gondolt azt, hogy minden díjnyertes természetfotó is kiváló fényekkel készülnek. Többet számít sokszor a tartalom.

Elfogadom az észrevételedet, sőt én is tudom a kép hibáit. De mostanában csak kötözködni látlak a természetképek alatt. Ez meg szándékosnak vélem. Mutasd meg a másik arcodat is, ha van ilyen. Most meg pont besétáltál a provokációmban. De én nem fogok elmenni.

2018. május 14. | 15:43 | najó

gyurgyalag így-gyurgyalag úgy-gyurgyalag rossz fényben.

btomi77 válasza:
Ezek már csak ilyen későn kelő madarak. Pedig 4 órakor már vártam őket. Te tudod mit, rohadjon meg a fény is, hogy ennél a jelentenél nem volt ízlésedre való.

adott pontszám: 5
2018. május 9. | 01:51 | Levi12

Nagyon jól elkapott pillanat. Tetszik ahogy átsüt a madár tollain a fény. Szép a háttér is. Gratulálok hozzá!

btomi77 válasza:
Köszönöm szépen.

adott pontszám: 5
2018. május 8. | 17:13 | halligalli

Szia!
Csodaszép felvétel és pillanat, Jó szögből az ellenfény életet ad a tollaknak. Még ragozhatnánk tovább is, de a fotó magáért beszél. :) csak 5-ös lehet!
üdv.

btomi77 válasza:
Köszönöm szépen a véleményed Piroska!

adott pontszám: 5
2018. május 8. | 10:33 | Isti69

Szia!
Tetszik a háttér, a szerkesztés és természetesen a baráti ölelésre tárt szárnyak, mintha már vártak volna rád, ezek a gyönyörű madarak.
Üdv: Isti

btomi77 válasza:
Hát elő volt készítve a találkozás. :) Köszi a véleményed.

adott pontszám: 5
2018. május 8. | 08:15 | csupakambra

Szia!

Remek madaras természetfotó:) Látványos, éles, szép színek, kitűnően elkapott leszállás előtti pillanat:)
Mérettesd meg magad vele valami pályázaton.
Hidd el az okoz igazán örömöt egy fotósnak, ha a szakma is elismeri.

Üdv: István

btomi77 válasza:
Szia István!

Ebben a hónapban már küldök be képet. Az előzőre kicsúsztam a VMO határidejéből. De most előre dolgozom majd.
Köszi a véleményt.