BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,4
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. május 3. 07:32
Pizza mirelit Vol2

Pizzafotó kihívás jutalommal! Most ingyen töltheted fel az első pontozható pizzafotódat, mert 1 kreditet átutalok minden mirelit pizzafotó feltöltőnek. Ha ezt a pizza képemet értékeled fair módon, akkor akár 0.5 kredittel is megajándékozhatlak. Az elsö pizzafotómra kapott tanácsaitokat próbáltam beépíteni ebben a képbe, és újragondoltam a koncepciót a téma körül. Ami maradt, az a mobiltelefon kamerája. Remélem a többi javult a kiindulási alaphoz képest. Továbbra is várom építö megjegyzésitet. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. május 9. | 05:02 | Tern

Mivel régóta fut az oldal azért elég sok ételfotó van fent, sajnos nincs ilyen kategória, ezért nem könnyű rájuk találni ez igaz.
Segítségképpen a felhasználók menüpont alatt keresd: Osztya-t
Nála rengeteg, stúdió minőségű, ötletes ételfotó található.
Üdv: Tibor

TahiTM válasza:
Köszi a tippet, tényleg nehéz rájuk találni, de így már menni fog! :)

adott pontszám: 4
2018. május 8. | 11:48 | danielcsaba

Sajnos nem láttam az első képet ,de ez nem rossz. Nem értek sokat az ételfotózáshoz bár nagyon szeretnék többet megtudni róla. Az mondjuk érdekelne (bár csak közvetetten tartozik a képhez) ,hogy miért pont mirelit miértnem rendeltál? A mélységélesseég nem az igazi nekem szoftveresnek tűnik. És értem azt hogy az élességnek ott kell lennie valahol de mégsem tűéles. De jó próbálkozás és gratulálok.

TahiTM válasza:
Szia, a mirelit pizzák dobozán többnyire jøl néz ki a pizza, de a dobozán messze nincs olyan kivancsi pizza. Akartam egy szebb kepet csinálni mint a.mi a dobozon van. Mobil miatt tényleg szoftveres rasegites van az elmosttsagon, de volt ott keves igazi elmosttsagon is. Koszonom, hogy tetszik, valoban egy próbálkozásod lepcsofok eredményekkel a kep.
A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 4,4
2018. május 8. | 05:04 | Tern

Szia!
Előrebocsátom, nem szeretnék részt venni az akcióban, viszont ma van némi időm írni a képhez. :)
A kiindulási alapot nem találom, de él az emlékemben egy fények nélkül fotózott egész pizza, ha jól sejtem az lehetett a vol.1.
Ahhoz képest jelentős a javulás. Ez a kép remek részleteket hoz, erős színekkel, szaftos becsillanásokkal, de...kicsit nem látjuk a fától az erdőt jelleggel. Nem érzem azt, hogy jó lenne ennyire beletemetkezni a részletekbe.
Talán egy szeletelt fél pizza lehetne a megoldás, hangulatosan tálalva, apró kis hozzávalókkal, csillanó késsel....
De gondolom tanáccsal már tele a padlás. :)
Szép fényeket!
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

TahiTM válasza:
Köszönöm a tanacsokat es a nagylelkuseged ami a pontot illeti, az értékelni között majd kiosztom. Lehet, hogy lesz vol3 is ezek után, rendesebben feloltoztetve, kornyezet en megmutatta. Azért találtam ki ezt a pontosztosat, mert úgy tünik nem sok ételfotó van itt fenn, es nagyon keves kommentet kapok en is, s pont az ilyen "elcsepelt peldakon" mint a pizza lehetne sokat fejlödni az alapok tekintetében. Az erdekel, hogy lehet átlagos témát jól megfotózni.

adott pontszám: 4,5
2018. május 6. | 10:31 | szajo

Szia.

Nagyon tetszik így ebéd előtt :)
De valami még egy picit hiányzik ahhoz, hogy azonnal rohanjak venni egy mirelit pizzát.
Mintha sötét lenne és kicsit lapos.

Mindenestre gratulálok hozzá.

Üdv.

TahiTM válasza:
Koszönöm, lehet monitorfüggö is, de tényleg igazad van, hogy sötét egy kicsit, és jobb lenne világositva. Az egyenleget lapos mirelit pizza már csak állatkertben ilyen, nincsenek rajta látványos cunami hullámok. Kösz hogy megosztottad a gondolataidat a kepröl!

adott pontszám: 4
2018. május 3. | 18:32 | zoltaan

Alakul, es latvanyosan is jobb lett mint az elsö próbálkozásod. Azért még nem tökéletes, a Mobil gondolom nem and ilyen szép bokét, utómunkára gyanakszom, ami lehetne kidolgozottabb. A fények jobban lettek, látszik már, hogy a pizza nem záraz,hanem a zsir szélsebesen rajta. A kozepén a vágást nem értem benne...

TahiTM válasza:
Köszönöm! Tényleg sokat próbálkoztam a világítással, ezek szerint nem hiába. Közelre fókuszáltam, így lett némi bokeh a nyers képen, de nem annyira mint egy nagyszenzoros gépen, a mobil kis szenzora miatt a bokeh is kisebb volt, ezért erösítettem utómunkakor a bokehra, hogy jobban megfeleljen a komoly fotósok elvárásainak is. A pizza fel volt szelve, de a szeletkiemelös képek a fotózás második felében nem sikerültek Santos's nyúlósra, így nem eröltettem azt a vonalat tovább.

2018. május 3. | 17:28 | Granny´s Photolaboratory

Hello,
kitarto vagy az biztos. A legjobb tanacsom, hogy ne fotozz mobillal pizzat. Egyszeruen nem eri meg a faradsagot. Ha nem akarsz fenykepezot venni menj ki az utcara fotozni es hasznald ki az elkapott pillanatokat.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

TahiTM válasza:
Koszonom a kretitpontot, igerem igyekszem nem pizzára váltani, hanem kinti képre!