BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,95
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. április 28. 15:51
Esni fog

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,5
2018. május 15. | 22:42 | sszever

A kép és a téma szuper, maga a képszerkesztésben az utat kicsit talán más szögbe komponáltam volna, hogy a sarokból indulva a harmadoló ponton lépjen ki a képből.
Ezen vágással már nem igazán tudtam segíteni úgy, hogy a képarány nagyjából megmaradjon, de ígyí is csak kisebb hiba szerintem.
Vágás során az égből érdemes kicsit elvenni, a szép felhő ellenére is.
A felhőket viszont érdemes az utómunka során kicsit kiemelni, dramatikusabban megjeleníteni, hogy jobban passzoljon a címhez.
kicsit kihangsúlyozva, hogy rossz idő jön, de a nap utolsó sugarai még csak csak áttörnek, a mezőt is jobban ki kellene hangsúlyozni gyönyörű színeivel.
Ngyon tetszik a kép tgoltsága, ahogy kivezeti a tekintetet oldalra, nem csak az út, hanem a mező és a fák vonala is. Én nagyjából ilyesmire gondolnék, mint a feldolgozásban, ami mobilon is könyen megszerkeszthető. (feltéve ha a feldolgozást sierül feltöltenem végre ;) )
Az értékelő feldolgozást készített a képről, itt megtekinthető.

TahiTM válasza:
Kösz hogy értékelted. Nagyon várom a feldolgozásod - sajnos még nem látom, vagy még nem sikerült a feltöltésed.

adott pontszám: 4
2018. április 29. | 17:58 | Tern

Szia!
Kellemes tájat kaptál lencsevégre, szép a mező és kontrasztos az út szürkéje a vad zöldekkel.
Sajnos a kép apropóját adó, fényekkel átszúrt, sötéten gomolygó felhők inkább a valóságban mutathattak igazán. Halványak a szürkék, erőtlen a felhők rajzolata, nem érződik az a súlyosság, ami a közelgő vihar erejét mutatná.
Mondanám, hogy több kontraszttal jobb lenne, de attól egy pillanat alatt kiégnének a világosabb részek. Így esetleg a fekete-fehérbe való átkonvertálás hozhatna némi drámaiságot,de sajnos a felhők attól nem lennének igazán mások.
A szerkesztés tetszik és mivel telefonnal készült inkább erre tenném a pontszámom súlyát.
Szép fényeket!

TahiTM válasza:
Köszönöm, engem is a zöldek a sárga virágok állítottak meg. A mobilnál a kiégés tényleg Nagy gond, az ég bal fele több képen teljesen kiégett, ezen szerencsére nem. A felhök valøban nem voltak teljesen ideálisak, úgy volt sötét, hogy közben a színek még nem sötétedtek be, és az égen még ott voltak az áttörö napsugarak.