BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. március 28. 21:40
Piros szépség

1970-es Mustang, imádom őket, így nem tudtam kihagyni a megörökítését.  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. március 29. | 00:42 | Birdie

Ez most egy matchbox, vagy IRL kocsi, vagy hogy?
A képről gyakorlatilag semmi sem derül ki. Bár a szögből könnyen gondolhatunk valami matchboxra (talán egyedül az OT rendszám az, ami miatt valósnak tűnik).

Maga a környezet rettenetes, ez. kb. olyan, mint ha egy állatot fotóznál egy ketrecben rácson keresztül úgy, hogy a rács is látszana. Egy Mustangot szerintem sértő így fotózni ;)

Ezer egy ötletem lenne, hogyan volna érdemes egy ilyen verdát lefotózni, de egyikben sem szerepel az "állj a betonfal elé" ;) Elvinni egy mezőre, kitekert első kerekekkel, naplemente egy külszíni bánya környékén, szakadó eső után vízcseppesen a Duna parton, de a legjobb egy főút melletti földút lenne, ahol lehetne párhuzamosan csapatni aztán ott a svenkkel se lenne gond...

Ez így szerintem rettentő kevés!

Bocs az éles kritikáért, segítő jellegűnek szántam.

Tonyka válasza:
Nekem is lennének ötleteim elhihetted. A kép a puszta rajongásomat fejezi ki semmi többet. Mivel szép maga az autó, gondoltam megmutatom nektek, ezért nem is pontozható. Az autó természetesen igazi. Munkaügyben jártam egy cégnél. Ennek a cégtulajnak a tulajdonában van ez az autó. Télre mindig berakja a cég aulájába.Ugyan nem látszik, de bal oldalánál egy italautomata van. :) Annyi, h egy lépcső tetejéről tudtam ezt a nézőszöget elérni, ez adta a játékautós hatást. Ebben a környezetben ennyi amit ki lehetett hozni egy telefonnal a zsebemben.