BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. március 6. 18:20
  • objektív: Sigma 30mm f1,4
  • Készítés helye (ország): Kína
  • Készítés helye: Nanjing
Beauty

Szemüvegszalon 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. március 10. | 21:18 | oneness

Szia!
Látom nem igazán tolonganak az értékelésben ezen a képednél, pár szóban azért írnék véleményt. Talán a kategória sem a legjobb, az életképek, nem igazán lehet mehatározni, hogy a személyek mit csinálnak a képen, igen a sarokba szorúltak, sokkal több a helység a képen, ami még nem is lenne gond, de ha nem írod oda, hogy ez egy szemüveg szalon, soha az életben nem jött volna rá senki szerintem. Az élesség is az első vázákon van, így akár lehetne tárgyfotó kis túlzással és belógó személyekkel. Nehéz is lenne a pontozás mert nem tudom mit kellene pontozzak az összképen. Szerintem ez így nem lett a legjobb. Biztos van jobb képed ha már Kína, rengeteg a motívum ott azt gondolom.
Üdv.

Polonyi válasza:
Szervusz!
Köszönöm a véleményed. Valóban szokatlan a szituáció. Nehezen jönnek át a médián keresztül azok a földindulás szerű változások amik a mai kínai társadalomban végbemennek. Nyolc év után másodszor jártam Kínában és összehasonlítva az akkori állapotokkal a társadalomban is jelentős változások zajlanak. Nem tagadva, hogy jelentősek a különbségek, van egy egyre bővülő tehetős réteg, amelynek tagjai számára szinte nincs elérhetetlen vagy lehetetlen dolog. Európai ésszel nehéz felfogni, hogy egy 1,4 milliárd lakosú ország milyen potenciállal bír, ahol egyébként már meghaladja az egy főre jutó GDP a Magyarországit.
Elnézést, nem akartam élménybeszámolót tartani, csak a kép témájához kívánkozott.Egyébként maga helyszín megérne egy komplett riportot. Egy kétszintes épületről van szó, változatos mobil szobrokkal, attraktív helyszínekkel. Több képet is készítettem a helyszínen, de ezt tartottam tartalmilag a leginkább kifejezőnek.
Üdvözlettel, Polonyi.