BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. március 5. 22:00
  • Készítés helye (ország): Magyarország
A lámpásnál 2.

A méhecske már indulóban, ám a kis pók még élvezi a télvége halvány délutáni ellenfényének melegét a hóvirág lámpásán. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. március 17. | 17:06 | farfalle

Szia István!

A képekben azonnal felismerhető magas színvonalú munkád. Ez utánozhatatlan. Méltó folytatása az első lámpás képednek. Irigyelni lehet téged ezekért a pillanatokért és azért, hogy ezeket ilyen szinten megörökítetted.
Nem értem viszont azt, hogy ismerve mindig igazságos és megalapozott véleményeidet, pontozásaidat, miért állsz le egy szóra is vitatkozni najó-val. Amikor najó csúsztatás-csúsztatás-csúsztatását olvasom rögtön eszembe jut, hogy a szamarak is így iáznak. Iá-iá-iá kiabálja najó és te erre megpróbálsz neki értelmesen felelni? Gondolod, hogy akár egy Arisztotelész meg tudott volna egy szamarat beszélni tanítani? Engedd, hogy najó elmerüljön szürke, színtelen világában és ne próbálj neki többet tanácsokat adni. Képeidre szükségünk van itt a fotózz oldalon és senkinek nem lenne jó, ha csalódottság miatt elhagynád ezt a társaságot. Mellesleg érdekes, hogy egyik admin sem állította le ezt a felesleges kardcsörtetést.
További szép és értékes fotókat!

Üdv:
Péter

csupakambra válasza:
Szia Péter!

Köszönöm a kedves, biztató soraidat.
Nem tervezem elhagyni az oldalt:)

Üdv: István

2018. március 15. | 12:41 | najó

Csúsztatás-csúsztatás-csúsztatás..!

A neked nem tetsző véleményeket elfogadod?
Nem, nem fogadod el még a hármast sem!
Ez kapzsiság!

Bosszúpontozol?
Igen bosszúpontozol, mint nem is olyan régen ez megtörtént!
Ez kicsinyesség!

Kimoderálod a neked nem tetsző véleményeket?


Igen, ezt is megtetted!

Folyamatosan, másokkal mások, itteni tevékenységével foglalkozol, értékeléseket -értékelsz, amihez igazából semmi közöd.

Csúsztatsz-csúsztatsz, korrupt, önző módon visszaélsz, a moderátori hatalmaddal, hogy nézzen ezután bár ki is fel rád? Én nem tudok. Hogy ítélkezhetsz ezek után mások felett?

Mondjál le!

csupakambra válasza:
Arrogáns, személyeskedő vélemény. A végén a csattanó a nevetséges, gyerekes diktátummal.
Szánalmas.
Már ugyan céloztam rá, de hiába: ebben a most már köztünk meglevő kibékíthetetlen ellentétben (ha úgy tetszik: állóháborúban) egyikünk sem lehet igazán győztes.
Viszont alaposan megnőtt a fotó látogatottsága. Ezek szerint mások is olvassák.

2018. március 15. | 00:41 | najó

Játszunk nyílt lapokkal:


Akkor egy kis emlékeztető:

http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=263766

ez volt az adjonisten.

Amíg erre a képemre nem írtál, én nem igazán követtem munkásságod, tiszteletben tartottam, hogy te azt szereted fényképezni, amit szeretsz-ez rendben is van így.

Azonban, te valamilyen okból, fontosnak érezted az én itteni tevékenységeimet. Hamar észrevettem, hogy olvasod az értékeléseim, utánam írsz, stb.. de engem ez sem zavart.

Belinkelt kép alatt, megtetted az adjonistent, nem hívtalak, jöttél, irigykedtél, beszóltál, -én meg nem válaszoltam, nem foglalkoztam veled továbbra sem..

A következő alkalomig, ami meg itt történt:

http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=263937

Itt sem különösebben foglalkoztam, írásod azon részével, amiben kommenteled a másik kommentelőt, de az utolsó mondatod, hogy:

" Talán a dombtető vonala lehetne vízszintes. "
ez nagyon rosszul esett, kifejezetten sértőnek véltem, és vélem ma is, azt a tényt, hogy egy ekkora nagy butaságot írtál.

Tehát ami görbe, az legyen inkább egyenes.

Moderátor vagy, mások felett Ítélkezel, döntési helyzetben vagy, előnyökben részesülsz amit a saját önző céljaidra használsz fel. Megtapasztaltam-, és szerintem ez bomlassza a közösséget méghozzá rendesen.

Visszaélsz azzal, hogy moderátorként láthatod mások véleményét,-
és hajlamos vagy mások értékelését is véleményezni, és ha a mások véleménye neked nem tetszik, hozzáteszed, hogy : szerinted ez bomlassza a közösséget.-

szerintem pont a te viselkedésed bomlasztó hatású, a pikírt, olykor kemény hangvételű véleményekből inkább tanulni lehet.

De te a neked nem tetsző véleményeket inkább kimoderálod, ahelyett, hogy elgondolkodnál, -ezt is tapasztaltam.

Bosszúpontozol, ráadásul moderátor létedre, úgy hogy te látod, hogy ki a kép készítője? Hogy tudok én most ezek után rád felnézni?

Kicsinyesség és kapzsiság, és ezek után még te írod, hogy nem akarsz velem konfrontálódni?

Mikor te jöttél nekem? Én nem hívtalak.

Visszaélsz a " hatalmaddal " és megkérsz, hogy ne írjak a képeidre? Ez építi a közösséget?

De Igen!

Minden képedre írni fogok ezentúl mindig, mindaddig míg le nem mondasz a moderátori " jogkörödről ", mert nem vagy méltó rá, mihelyt lemondasz, és mezei fotósként töltögetsz fel, ígérem, hogy meg sem nyitom nagyban a képeid.

Mondjál le.

Üdv!

csupakambra válasza:
Szia!

Bármilyen furcsán hangzik is de örülök, hogy mindezt leírtad mert legalább megtudtam, hogy mi az ami nem esett jól neked az én említett véleményeimmel kapcsolatban.
Az első képedet illetően amire hivatkoztál nagyjából azt írtam, hogy neked elég ha egy susnyást lefotózol és máris kapod az ötösöket. Aztán tettem egy amolyan smile félét a véleményem végére. Na most a susnyás kifejezést itt te használtad, amikor válaszoltál Tern.-nek. Tehát maga a kifejezés nem lehet sértő. Hogy ott irigykedtem volna Rád a sok ötös miatt? A véleményemet persze így is fel lehet fogni, de valójában arra irigykedtem, hogy Te még egy ilyen kuszaságban is megláttál egyfajta koncepciót. Ezért is hivatkoztam Zoran fotójára és tettem a smile.-t a véleményem végén.
A másik kép amire hivatkozol, kifejezetten tetszett nekem. Igaz, beismerem, hogy félreérthetően fogalmaztam mert nem azt kellett volna írnom, hogy a dombtető vonala talán lehetne vízszintes, hanem azt, hogy a horizont lehetne talán vízszintes. Hát ha mindez neked még most is sértő, akkor nagyon sajnálom.
Az általad említett "moderátor" szerepről már az előző véleményem alkalmával lemondtam, hisz írtam, hogy nem írok a fotóidra. De azért azt a jogomat fenntartom, hogy mások fotóihoz továbbra is írok akár pont nélkül is.
Megkértelek, hogy ne írj az én fotóimhoz, de ha neked ez nem tetszik, hát írjál! Jogodban áll.
Csak aztán legyen megalapozott a véleményed a ponttal együtt. Ha nem lesz az akkor számíthatsz megfelelő viszont válaszra.
Amúgy hirtelen visszanéztem néhány a fotóimra adott véleményed. A Szemek, aztán az Odahajolós, majd az Észrevett c. fotóim mindegyikénél bosszúpontozást tapasztaltam a részedről.
Nem sokára - ha úgy tetszik: mezei fotósként - megint felteszek egy képet. Ismét kérlek, hogy ne írj rá. Ugyanis van egy olyan érzésem, hogy mi már nem fogunk itt "megbékélni" egymással.
Átfutottam a véleményeid egy részét és láttam, hogy vagy féltucat fotóssal összeakasztottad már itt a bajszod.

Üdv.

2018. március 9. | 12:51 | najó

ismét egy bosszúpontozós-moderátor kép!

a bal oldali egész jó, azon van cselekmény!
a jobb oldali az sablon, unalmas, kár, hogy nem pontozható, na majd legközelebb!
üdv!:)

csupakambra válasza:
Na most már több mint 200.-an látták. Aki akarta összevethette a Lámpás c. fotómmal és meggyőződhetett róla, hogy az a kép nem volt megrendezett jelenet.
Bosszúpontozós? Arra a fotómra 6 vélemény érkezett. Mégis ki az az egy fotós akinek a véleménye - hát finoman szólva sem megalapozott - és az adott pontja erősen kilóg a sorból? Az ott aztán tényleg egy bosszúpont szerintem.
De mondok én valamit. Nem azért van ez az oldal, hogy konfrontálódjak itt veled.
Ugyanis a jobb oldali kép nem "sablon", hisz fotózás közben elmozdult a pók, ez látható pl. az első lábak helyzetén is. Üres? Na ja.
Na szóval nincs szándékomban konfrontálódni.
Ezt a képet nemsokára le is veszem.
Aztán hagyjuk szépen békén egymást és ha kérhetlek: ne írj egyetlen fotómra sem. A továbbiakban én sem teszem. Nem lenne jó senkinek itt, ha mondjuk máskor is részemről olyan lenne a fogadj isten, mint részedről volt az adjon isten.

2018. március 6. | 12:53 | evakar

Szia, engem az élet apró csodáival mindég meglehet fogni, ehhez még a fotós +Panasonic páros már nyerő is:) Egyedül a keretezés lenne nálam inkább fehér, de jó látni ilyen kedves részleteket a természetből, köszi és gratulálok!
üdv Éva

csupakambra válasza:
Szia!
Nagyon szépen köszönöm Éva!

Megemlíteném, hogy ezzel a címmel már van egy fotóm itt. (jelenleg az 5. oldalon) Ezt a párost - ami kicsit később készült - csak azért tettem fel mert valaki - hát finoman fogalmazva - gyanította, hogy azon rakosgattam a "bogarakat". Így talán sikerült azt a kétkedést eloszlatnom:)

Üdv: István

2018. március 6. | 06:47 | bau52lac

Szia ! Az éledő természet történései két képben. Megint csak azt tudom mondani, hogy tetszik, jó nézni! Üdv

csupakambra válasza:
Szia!

Nagyon szépen köszönöm Laci!

Üdv: István