BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. február 28. 16:19
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Ablakon át

Sajnos nagyon le kellett rontani a kép minőségét a feltöltés miatt. Ez az első képem, még elég friss vagyok :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2018. március 20. | 08:11 | Enigmagates

Szia!
Sajnos elég kuszára sikeredett az első képed.
Az a baj elsőre, hogy a fotón nincs egy konkrét "téma" amire a szem egyből tud fókuszálni (egy virág, bogár, madár, stb.)... így a szemem ide-oda ugrál, hogy találjon valami "kapaszkodót" Szerintem színesben ez a fotó érdekesebb lenne mint így FF-ben. De mivel első képed Én egy picit felfelé kerekítek... Nem akarom elvenni a kedved a fotózástól... Csak próbálkozz, próbálkozzz, és próbálkozz... meglátod ha kitartó vagy akkor jó fotókat fogsz idővel csinálni...
Szép fényeket
üdv János

adott pontszám: 3,9
2018. február 28. | 18:58 | oneness

Szia!
..és üdv az oldalon! :)
Nos igen, a méretezés az rendesen betesz a minőségnek, viszont most "bőséges" a 600kb amivel lehet gazdálkodni, régebben lényegesen kevesebb volt.
Visszatérve a képedre, hogy ha ténylegesen az ablakon át fotóztad, szóval inkább más címet adnék neki mivel ez nem épp a sportos megoldás bentről kifotózni, nem árultam volna el ha így is volt..
A téma amit be akartál mutatni az nem egy érdekes részlet, ha már mindenáron egy fa ágát szeretted volna megmutatni akkor azért egy szebb részletet kerestem volna, ez így elég kesze-kusza. Hagyhattad volna akár színesben is, ezzel, hogy átrakd ff-be nem lett szebb vagy jobb az alapból nem túl érdekes faág. Egy fekete-fehér bedolgozásnak ütnie kell, ahol van dinamika az árnyalatok közt, majdhogynem nehezebb összehozni egy egy jó fekete-fehér képet mint egy színeset. Szóval próbálj több tudatosságot belevinni, szerintem..
Üdv.

DeadShot válasza:
Köszönöm szépen a véleményed és a tanácsokat :) kimennék én, csak nemtudom mennyire tolerálná a gép a hirtelen hőmérséklet ingadozást :)..