BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,88
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. február 10. 16:23
Ettől közelebb nem tudtam menni

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. július 24. | 16:55 | gljzsf

Szia! Remek kép ez is mint a többi! Én csak olvasom az értékeléseket, és döbbenten nézek ki a fejemből. Mások mit néznek mit látnak? Ez az értékelési kényszer hátránya :) Szerintem zseniális.

P.joci válasza:
Köszönöm.

adott pontszám: 4,4
2018. március 2. | 18:38 | Szarvassy Gábor

Üdvözlöm!
Ez már olyan közel van, hogy nem is tudom mit látok. Gondolom valami mesterlövész kütyü bedugózva a vége távolabb a figyelők jók .Szerintem nem kellene olyan nagyon mértéknek venni Capát. Egy kis tér nem ártana, amerre céloz, így feldarabolva olyan csillagháborús a lövész, mintha nem is tartozna a társaihoz Az a budi, vagy micsoda így elég darabosan meg lett vágva, ami mögül figyelnek. Érdekes kép, eredeti de a részletek valahogy nem igazán állnak össze.Az a dugó a cső végén meg egyenesen kiábrándító.Nem lehetne kissé más. Kis segítséggel.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

P.joci válasza:
Köszönöm Gábor a véleményed. Kicsit gondban vagyok a válasszal, mert nem akarlak megsérteni. Az a "dugó" a fegyver végén az a hangtompító.
Számomra Capa nem mérvadó mert nem "nagy szám"Sokkal de sokkal jobb háborús fotósok voltak akik klasszisokkal jobbak voltak mint ő pl Tony Vaccaro... Az " budi"pedig terménytárolásra és állattartásra használt épület ami így lett megépítve. Szóval bocs de hülyeséget beszéltél...Viszont a több tér kellene abban igazad van. Máskor ha kérhetem készülj fel abból amit véleményezni akarsz, mert marha idegesítő tud lenni az ellenkezője.

adott pontszám: 5
2018. február 12. | 18:58 | pálkata

Tetszik, leginkább a bemutatása ragad meg.
A szerk. főleg a közeli bemutatás miatt tetszik, erős fényeid voltak, látszik az árnyékon, és a nagylátó torzítása is jó, ez jelenesetben nem is tudom hány mm lehet, de a középső épület, az ott várakozó katonákkal, és a fekvő katona fegyvercsöve teszi igazán szimpatikussá a képet.
Gratulálok a fotóhoz !

P.joci válasza:
Köszönöm. Naplemente fenyei voltak es a vakunak a fenye vetett arnyekot. 12mm-en keszult a kép

adott pontszám: 3,8
2018. február 10. | 20:37 | Matthias

Az összes katonás képed közül ez a leggyengébb. A háttérrel van elrontva. Az azonos színek miatt összeolvadnak a dolgok. A fegyver , az emberek, az épület mind barna árnyalatú. A kis épület vonalai össze-vissza dölnek. Ezt a fotót teljesen mosott háttérrel tudnám elképzelni, csak a lövész, zavaró tényező nélkül.
Az összes többi fénykép viszont nagyon király! Kevés embernek van lehetősége ilyen közel menni.

P.joci válasza:
Koszi. Amugy az az epulet tenyleg ilyen.