BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,9
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. január 30. 14:48
Csodálatos naplemente

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,5
2018. február 4. | 23:39 | gajdosg

Nagyon szép kis naplemente lehetett, de a képen ez egy kissé el lett túlozva. Egyrészt a kép túlságosan nagy része teljesen fekete, amit tovább súlyosbít a vinyettálás, ami most nem kéne ide. Másrészt a színek túlzottan harsányak, tolakodóak. Viszont ez még valamelyest javítható.

adott pontszám: 3,9
2018. február 2. | 19:52 | farfalle

Szia!

Jelenleg 187 fotós látta fényképedet és egyik sem szánta rá magát, hogy írjon. Megpróbálom megérteni, hogy miért ez a nagy hallgatás, közömbösség.

Ez egy szép kép és semmi több! Szépek, olyan Csontvárytól megszokott színekkel bemutatott naplemente. Amibe bele lehet kötni, abból mindig sok van, de most csak csínján: a vignetta nem tett jót a sarkoknak. Azzal óvatosabban kell bánni és nem kell mindenkor bevetni hatásfokozásra.
A kép színvilágát bizonyára első látásra túlszaturáltnak látják, azaz rányomtál még olyan színeket, amelyek ott nem voltak jelen a fotózás pillanatában. A kép színvilága sajnos sokszor a kidolgozás közben anélkül, hogy szaturálnánk, mégis megváltozik. Pl. kontraszt, vagy árnyékolás esetében mások lesznek kissé a színek. Én elhiszem, hogy ott és akkor, ahol ezt lőtted megdöbbentően szép, sőt, hogy úgy mondjam hihetetlenül szép színorgia volt, de ez a képen már túl geil. (buja, émelyítő)
A mély színek mellett túl sok a képen a sötét rész, azaz gyakorlatilag nincs sok néznivaló a képen, csupán egy színes fotó egy átlagos naplementéről.
Tehát: Vignetta nélkül, kicsit világosabbra venni a sötét részeket és megvárni, amíg egy pár madár elrepül a horizonton. (-: Az biztosan hozzátesz a képhez, mert valami történik.

Pontozom, mert érzem, hogy Te jónak, megmutathatónak tartod a képet és jónak veszem, de egyedi és javitandó hibákkal.

Üdv:
Péter