BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: hangulatképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. december 31. 10:43
Rácsok mögött 2.

A félreértések elkerülése végett: Nem az volt a célom, hogy meghirdessem itt a kutyákat. Alapból akarom kicsit felnyitni az emberek szemét, hiszen sokan bele sem gondolnak a dolgokba, amikor elmennek egy tenyésztőhöz, vagy rosszabb esetben szaporítóhoz. Elhoznak egy kutyát amiért még pénzt is adnak, csak azért, hogy fajtatiszta legyen, ezek a szerencsétlenek meg ott szenvednek a menhelyen, gyepin, pedig ők aztán tényleg hatalmas szeretetet adnának.  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. március 11. | 21:57 | NoysR

Nagyon megható amit ez a kép elmond! Szeretem az egyszerű, mégis sokat mondó képeket, ez pont olyan, tetszik!

He.art válasza:
Köszönöm! :)

adott pontszám: 5
2018. január 13. | 12:44 | p-eszter

Szia! Az egyes képen pont ezt hiányoltam! Ebben a képben nekem minden benne van!

He.art válasza:
Szia!
Örülök, hogy itt már elértem azt, amire gondoltál :)

2018. január 8. | 07:48 | GYONGY

És akkor most térjünk vissza a fotóra: az előző változathoz képest koncentráltabb lett a kép, ami nagyon segít a figyelmet a szemekre irányítani. Azok pedig beszélnek, a rács pedig megadja a kulcsot, hogy mi is a gondolat, amit a szem elmond. Kell ennél tökéletesebb info-átadás és érzelem keltés egy képen? Ez a kép most lett tökéletes...

He.art válasza:
köszönöm, örülök, hogy látod benne a lényeget! :)

adott pontszám: 4
2018. január 6. | 16:18 | chef

Szia! Minden szavaddal egyetértek! Én is imádom a kutyákat. A kép szerintem majdnem tökéletes! Talán egypicit lehetne sötétebb, és kevésbé éles a rács. Sok sikert a ,,küldetéshez!!"

He.art válasza:
Szia! Köszönöm szépen! :)

adott pontszám: 5
2018. január 3. | 09:07 | csupakambra

Szia!

Többször is megnéztem ezeket a rács mögötti kutyás fotóidat és nekem ez tetszik a legjobban:)
A jól sikerült szerkesztés mellett nagyon jónak találom itt az élességet és a kutyus arckifejezésében, tekintetében látok egyfajta sejtelmes vágyakozást pl. mondjuk egy igazi gazdi után. Illenek ehhez a finomabb lágyabb vonalak is. Az ff. tónusgazdagsága is jó lett. Azt persze nem mondanám, hogy a "Szürke 50 árnyalata" benne van de azért pl. csak a jobb szemében látok ilyesmit elég rendesen.

Üdv: István

He.art válasza:
Szia István!
Köszönöm, hogy megtiszteltél egy újabb véleménnyel. :)
Elárulom, nekem is ez a saját kis kedvencem. :)

2018. január 2. | 12:35 | najó

ezek szerint, még mindig nem ment át, sem neked , sem az ismerősödnek, szerintem azoknál az embereknél kellene kopogtatnod, akik miatt a kutyák a menhelyre kerülnek, és nem azoknál, aki nem a menhelyről szeretnének kutyát. Nem baj , ha ismét nem érted-lezárom én is, mert valóban felesleges szócsépelés, szép napot!

adott pontszám: 5
2018. január 1. | 20:44 | dorotheee93

szép kép, igaz gondolatok..:)

He.art válasza:
Köszönöm! :)

2018. január 1. | 19:33 | najó

most lesz 13 éves a tacskóm, akinek voltak 2x kiskutyái, és fajtiszta tacskóval lett párosítva, 2007-ben , és 2009-ben. utána ivartalanítva lett, a kiskutyák meghirdettem, és eladtam, és szigorúan pénzért, mert aki megveszi, és pénzt ad érte, az fogja értékelni, és megbecsülni, és nem fogja kidobni, hogy menhelyre kerüljenek..
el is adtam őket hamar, vadászoknak, mert ők direkt ilyen kiskutyákat kerestek, és nem menhelyi ártatlanokat..
de ezáltal se nem tenyésztő, se nem szaporító nem vagyok , nem nyerészkedésből lettek a ma 13 éves, kitűnő egészségnek , örvendő tacskómnak kétszer gyerekei, nem mellesleg , én is hasonló körülmények közepette vettem, őt, egy rendőrtisztnek volt , egy lány tacskója, és pároztatta, egy fiú fajtatiszta tacskóval, és eladta őket..
rohanjak, és jelentsem fel? Vagy a másik kutyám a Mopsz, ahonnan vettem, őket is jelentsem fel? nem szaporítók, és nem tenyésztők voltak, csak a kutyájuknak, születtek kiskutyái, és eladták őket.. ott voltam, rendes emberek, rendes körülmények közt tartották a kutyákat, mindkét esetben , ahogyan én is tettem annak idején...

Nem értettél engem, persze nem is gondoltam, hogy érteni fogod:

Olyan, gazemberek szemét kellene felnyitogatnod, akik a kutyákat képesek kidobni, láncon tartani, éheztetni, akik végett tele vannak a menhelyek, és nem pedig azoknak a jószándékú embereknek a szemét kellene nyitogatnod , ( a megjegyzésben írtad te ezt, téged idézlek )
akik szeretnének egy kiskutyát, felnevelni, és együtt élni vele , élete végéig.

Ez szerintem különbség, és nem biztos, hogy ez ügyben egy fotó megosztó oldalon kellene aggitálni, persze nekem meg nem kellett volna magamra venni, de mégis fontosnak éreztem, hogy megszólaljak, hiszen meg lettem szólítva, kvázi-én aki világ életemben kutya rajongó voltam, általad, szörnyetegnek beállítva..
üdv!

He.art válasza:
De látod itt a lényeg. Nem véletlenül jött össze a kutya, hanem pároztattad őket! Ez már szaporítás!! Ez az undorító, hiszen erre megvannak a hivatalos tenyésztők, elegendőek bőven azok is, nem kellenek még ilyenek, mint te, aki nem is tenyésztő, mégis eladja a kutyákat.

Ne haragudj, de elég naív vagy, hogy azt gondolod, ha valaki megvesz egy kutyát biztosan vigyázni fog rá.. :)
Nem egy állatvédő ismerősöm van, az egyiknek meg is mutattam a beszélgetésünket. Végigolvasta, röhögött egyet és annyit mondott:
"na ő az az emberkategória akivel ilyen dolgokról felesleges beszélni, vitatkozni hiszen úgysem fogja megérteni a lényegét."
Annak a bizonyos rendőrtisztnek is jár a taps, ennyit a rendőrökről is egyébként..

Igen, ebben a témában szörnyetegnek is foglak tartani, mert undorító a gondolkodásmódod ebben a témában, ne haragudj, ez a véleményem.


Ettől függetlenül ezt a vitát szeretném itt lezárni és mint fotós továbbra is nagyra foglak tartani, hiszen kétségtelenül rendkívül jó érzéked van hozzá.
Véleményezni is fogom továbbra a képeidet és nem fogják befolyásolni a pontszámot, vagy a véleményemet a képekről.

2018. január 1. | 01:46 | najó

Hogy is mondjam, illetve írjam?
amióta az eszemet tudom, voltak kutyáim, mindig is szerettük őket, sőt imádjuk őket.
Most is van kettő, fajtatiszták, mindig is fajtatiszta kutyáink voltak, mindig pénzt fizettünk értük, nem is keveset, nem vagyunk tenyésztők, de voltak kétszer kis tacskóink, fajtatiszták, és pénzért adtam el őket...
Sok pénzt hagyunk az Állatorvosnál, a kutyaeledel boltban, de igyekszünk mindent megadni, kis kedvenceinknek.
Lakásban tartjuk őket, ivartalanítottak stb..

Most követ vetsz rám? Tőlünk még egy kutya sem került menhelyre , és nem is fog!

De természetesen tudom, hogy van menhely, és vannak menhelyi kutyák is, sőt nagyon is sajnálom őket... dee!

Te lakásban laksz? szoktál étterembe járni?
van autód?

tudtad, hogy emberek millióinak nincsen lakhatás lehetősége?
tudtad, hogy emberek millióinak , nincsen mit ennie?
Tudtad, hogy emberek sokasága egy életen át gyalog jár?

A problémám az, hogy te eléggé hatásvadász módon, jó szándékú embereken akarod ezt a port elverni, mert aki szeretne pl. egy fajtatiszta tacsit, azt megszólod, miért? mért rossz az, ha én egy tacskót szeretnék? miért vagyok ezért t hibás, hogy rengeteg kutya van a menhelyeken?
Ez olyan, mint amikor a pap a misén a rendre megjelenő híveknek, minden vasárnap , panaszkodik, hogy milyen kevesen járnak a templomba-érted ? nekik akik mindig ott vannak, becsülettel? ők tehetnek arról, hogy mások nem járnak a misére?
BÚÉK!

He.art válasza:
Az, hogy vannak kutyáid, foglalkozol velük eleget, az szép dolog. Még azzal sincs semmi baj, ha vásárolsz (persze csak ha tenyésztőtől, nem szaporítótól vetted).

Ahozz viszont, hogy lettek kistacskóitok és még pénzért is adtad el őket, ahhoz csak gratulálni tudok és szégyellheted is magadat emiatt, hiszen ezzel beálltál a szaporítók sorába. Én ezt nem merném sehol sem hangoztatni. Gondolom adtál számlát is a kutyákról, amikor eladtad őket igaz? :)
Ja és hogy van az, hogy kistacskók születtek, ha ivartalanítva vannak??? Ez a kettő valahogy nem jön össze!
Igen szerencsére lakásban lakom. Nem sűrűn szoktam járni étterembe és autóm sincs.
Ezeket viszont már teljesen felesleges ide keverni szerintem.
A hasonlatodról a végén már nem is beszélve, ez azért már elég röhejes.. :)
Hatásvadász a kép? Lehet. De ha már ezzel elérem azt, hogy néhány emberrel több elgondolkozzon az ilyen dolgokon, akkor nekem már azért megérte! :)
B.U.É.K. neked is! :)