BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: hangulatképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. december 28. 08:39
Rácsok mögött 1.

A gyepmesteri telepen készítettem néhány fotót ezekről a gyönyörűségekről, hátha valakinek előbb megesik rajtuk a szíve. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,5
2018. január 13. | 12:42 | p-eszter

A cél mindenképpen nagyon nemes, az 5 pontot kapna! Mint fotó, kár, hogy nem a szemén van a hangsúly, úgy megkapóbb lett volna a kép, valamint nekem zavaró a kép szélén vastag rács is.

He.art válasza:
Köszönöm! Igen ez egy javítandó kép, elismerem :)

adott pontszám: 4
2018. január 3. | 06:45 | mergal

Szia, nekem teljes mértékben átjött a kép hangulata, azok a szempárok mindent elárulnak. Mint kutyást azonnal elkapott egy torokszorító érzés.Ha a kép szerkesztését nézzük, akkor fent vissza vágtam volna úgy, hogy az ablak ne legyen benne, illetve a bal oldalon is visszavágtam volna a rácsig. Szerintem drámaibb hatást lehetett volna elérni, ha csak a kutyus feje van a képen a rácsok mögött, mint egy portré.
Remélem lesz még neki boldog élete.... Üdv

He.art válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelésedet.
Igen a vágással itt is sokat vacilláltam. Aztán úgy voltam vele, hogy jó lenne, ha középen lenne a kutya és az egész teste benne lenne. Viszont az, hogy csak a feje legyen benne nem akartam, mert ez a lábtartás is erősít mg a hangulatán. Szerintem. :)

2017. december 29. | 21:10 | Corvidae

ezzel abszolut egyetértek. Én nem is engedném hogy kutyákat tenyésszenek , vagy a tenyésztőket kötelezném arar hogy a tenyésztett állomány mellett éves szinten kötelesek legyenek befogadott kutyát nevelni. Nekem is csak talált kutyám volt, én soha nem vennék fajtiszta kutyát.He.art válasza:
Na ez a befogadott kutyás nevelés nagyon jó ötlet lenne :)

2017. december 29. | 00:37 | pálkata

Nincs, picit látszik, de sztem teljes egésszében kellene h látszodjon a lakat, mint i re a pont hiányzik attól hitelesebb lenne véleményem szerint!
Gratulálok hozzá.

He.art válasza:
Igen erre én is gondoltam utólag köszönöm! :)

2017. december 28. | 18:58 | Corvidae

ezt a képet, az ilyen fajta képeket én inkabb egy helyi fórumon osztanám meg. Ott lehetne célja, értelme. Racionális értelemben. Ilyen fotó megosztó helyen nem hiszem hogy bárki tud vele bármit is kezdeni, azt leszámítva hogy megsajnálja az amúgy jópofa blökit. Minden kép annyit ér amennyi változást generál. Ha helyi közegben kerül ki ilyen kép okosan akkor látok rá potenciális esélyt hogy értelmes, hasznos irányba fusson, esetleg célt érjen el. És akkor hangulat képből hasznos, állatvédelmi szempontból értékes motivációvá alakulhat.

He.art válasza:
Köszönöm, hogy leírtad, te mit gondolsz a témával kapcsolatban.

Szerintem tebpicit félreértetted és arra gondolsz, hogy én konkrétan azért raktam ide ki ezt a képet, hogy ezt a kutyát itt sajnálja meg valaki és vigye magával haza. Nem az volt a célom, hogy meghirdessem. Természetesen máshol, pl. face-en hirdetem. Alapvetően akarom kicsit felnyitni az emberek szemét, hiszen sokan bele sem gondolnak a dolgokba, amikor elmennek egy tenyésztőhöz, vagy rosszabb esetben szaporítóhoz. Elhoznak egy kutyát amiért még pénzt is adnak, csak azért, hogy fajtatiszta legyen, ezek a szerencsétlenek meg ott szenvednek a menhelyen, gyepin, pedig ők aztán tényleg hatalmas szeretetet adnának. Tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, hiszen nekem is két mentett kutyám van. Semmivel nem érnek kevesebbet, mint a megvásárolt kutyák.