BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,6
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. december 5. 00:07
Denevér Szieszta

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2017. december 26. | 07:47 | p-eszter

Szia! Ritkán látni denevérfotót, gratula a különlegességhez! Én másképp szerkesztettem volna, de ez nagyon szubjektív dolog.

Norbii007 válasza:
Szia!
Köszönöm a véleményt.

adott pontszám: 3,6
2017. december 9. | 13:26 | farfalle

Szia!
Százon felüli néző és senkinek egy szava sincs hozzád, hiszen a műved Te vagy.
Úgy látom most már egy ideje, hogy itt a mérce túl magasra van téve. Itt már fotóművésznek, vagy legalábbis nagyon tapasztalt rókának kell legyen az illető aki fel merészel rakni egy képet az oldalra és várja a megérdemelt lájkokat. Tudom, a lecikizések fájnak, a ledorongolás még jobban, de a közöny is hasonló érzelmeket vált ki az emberből. Presser énekli: "adj egy percet az életedből". Hát, ha már itt vagyunk ebben a közösségben, akkor bizony egy perc bizony nem sok, de szép gesztus, ha annyit szánnak rám.
Nos, nekem ez több, mint egy perc, de meg kellett írnom. Tulajdonképpen már csak a saját gyönyörködtetésemre teszem fel ide a képeimet és meglep, amikor valaki reagál rá. Legtöbbször Csupakambra, aki a leglelkesebb véleményezők közé tartozik, ha egyáltalán nem ő az első köztük és mellékesen csudajó képeket tesz fel az oldalra. Persze nem mindenki olyan profi, mint ő a makró oldalon, de hát van itt sok más téma, lehetőség is.
Képedre nem tudok most többet adni ennél, de sajnos az egész tónus sötét, a denevér, mint főszereplő eltörpül a nagy színpadon. Közelebbről, más szögben, világosabb tónusban el tudok egy jobb képet képzelni róla.
Üdv:
Péter

Norbii007 válasza:
Köszönöm az értékelést. Az eredeti kép a fejembe nem így nézet ki. apsc szenzoros gépen 18mm gyújtótáv nem valami nagylátószög, de ahol élnek az volt az elképzelés.