BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,77
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. október 29. 09:47
  • Készítés ideje : 2017-11-28
Az utca császára

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 2
2017. október 30. | 16:09 | Azúr

Szia!

Szegény cicát a legelőnytelenebb oldaláról fotóztad, így a kecses állatból hordószerű élőlényt kreáltál.
Szóval, így ne!

Azúr

zöldfülű válasza:
Szia!
Köszi az értékelést! Be kell lássam, tényleg nem túl előnyös ez a nézőpont, de igazság szerint azt szerettem volna láttatni, ahogyan pásztázza a kerítésről kandúrunk a felségterületét.. ,tehát ezért igyekeztem hasonló irányba helyezkedni, mint ő..

Üdv. Edina

adott pontszám: 3
2017. október 29. | 18:22 | Sunslayer

Szia!

Nem érzem egy jól sikerült fotónak. Kompozíció tekintetében a képen sok a cica és kevés a környezet. Ki is tekint a képből meg testének nagy része dof-on kívül esik, számomra érdektelen. A kép balos dőlése is ráerősít a szűk kompozícióra. A fókusz pontosnak tűnik az eredeti méretben igencsak lágy fotón. Célszerű méretezni a fotót feltöltés előtt.
Nekem őszintén bevallom kapáslövés hangulata van, átgondoltabb perspektívával, izgalmasabb fényekkel egy klasszisokkal jobb fotót lehetne készíteni őfelségéről...melyhez a szükséges kreditet csatolva küldöm :)

Minden jót,
András
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

zöldfülű válasza:
Szia!
Köszönöm a részletes értékelést és a nagylelkűséged :)
Úgy tűnik, kénytelen leszek összeszedni magam...,bár még csak ismerkedem a fotózással,ezért jól látod, hogy nem teljesen átgondolt ez a kép, egyelőre inkább csak érzésből kattintgatok.
De bízom benne, hogy lesz még ez jobb is..
Üdv.
Edina

adott pontszám: 3
2017. október 29. | 14:47 | murypeti

Szia! Jó a cicus figyelő tekintete, lehet érezni, hogy valaminek kell ott lennie, ahova néz. Igaz, lehetett volna előtte több hely.
Szerintem nem jó szöget választottál. A magasság jó, de így a macsek hátsó része kitölti majdnem a fél képet - és valljuk be, ez nem túl izgalmas látvány.
Én talán egy lépést balra léptem volna és kicsit visszafele nézve lőttem volna a képet, talán még a teljes testét is bent hagytam volna.
Nem rossz próbálkozásnak, de nem érzem, hogy sokkal több lenne a képben.
Üdv, Péter

zöldfülű válasza:
Szia! Köszönöm az értékelést! Jól látod, egyelőre tényleg csak próbálgatom a szárnyaimat, mert nyár végén vettem a gépemet...Azért teszek fel mégis ilyen hamar képet, mert szükségem van visszajelzésekre a fejlődéshez.A saját fotóimat nem látom reálisan (ebben az esetben pl. annyira a tekintetre koncentráltam, hogy fel sem tűnt a hatalmas hátsó :)
Üdv. Edina