BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,55
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. október 22. 11:34
Természet-tudomány

Egy budapesti emlékmű részlete  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2017. október 27. | 11:48 | rcmx

Remek ötlet, jól passzoló cím! Magával ragad ez az örvény! Ötös!

harmincas válasza:
Köszi!

adott pontszám: 4,1
2017. október 25. | 05:09 | Tern

Szia!
Már korábban is nézegettem a képet, de a betáplált számsorokkal csak tegnap estére végzett a szuperszámítógép, addig pedig nem akartam hozzászólni, míg ki nem derül van-e ismétlődés a szekvenciák között. :)
Nagy tetszik a végtelenbe vesző számuniverzum, nem tudom, hogy készült, de hihető, hogy mindet kézzel írták, gondosan rajzolva.
A középre elhelyezett levél is ötletes, vöröse figyelem felkeltő, erős kontrasztot ad a tudomány és a természet között, azt sugallva, mennyi információ nyerhető ki a természet egy ilyen parányi darabkájából is. Sajnos maga a levél nem igazán szép fények között lett fotózva, elmosódottságával jóval szerényebbnek tűnik, mint a számadatok őt körülölelő tömege. A bal oldali áttetszőség pedig kicsit érthetetlen, inkább a photoshop kevésbé precíz alkalmazására utal, mint elvékonyodó élőszövetre.
Remek ötlet és nagyon látványos kialakítás, kár, hogy épp a kép központi eleme nem tudja megcsillogtatni magát a szerepében.
Szép fényeket!

harmincas válasza:
Köszi. Igazad van a levél ügyében, de nem Phhotoshop. Ez egy budapesti, belvárosi emlékmű belseje, oldalára állított tölcsér formájú. Be kellett nedvesítenem a levelet, hogy ne essen ki belőle.

2017. október 24. | 23:40 | pálkata

Miután rájöttem, h ezt már kinyomtam, csak ara tudok asszociálni, h ez most nem egy motorháztető, sőt: tovább elmélkedve, rá kell jönnöm azon tudatosságra, amit a fotó is sugall, ez vmi komplex, vmi amin együtt, egyért érthetünk, szerethetünk, az maga a tudatos önfelismerése annak a ténynek, hogy vagyunk létezünk, és _zopatjuk egymást saját kis hülyeségeinkel ... , a kérdés már csak az , ... Kell e ez nekünk?
Gratulálok hozzá, összetett kis élményvilág ez! :)

harmincas válasza:
Köszi.