BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,13
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
 • Feltöltve:
  2017. szeptember 15. 12:24
 • érzékenység: ISO 200
 • fókusztávolság: 50mm
 • objektív: Canon EF 50mm f/1.8
 • rekeszérték: 1.8
 • zársebesség: 1/1250s
 • Készítés helye (ország): Magyarország
 • Készítés helye: Győrszentiván
 • Készítés ideje : 2017-06-05
Ejtőernyősök

Tudom, elkapott pillanatnak csak félig mondható, de ezt a témát találtam a legközelebbnek hozzá. Természetesen nem elsőre sikerült így a kép, sőt.. :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2017. szeptember 18. | 06:54 | h.rom

Hát látod, ebben igazad van, de nem is egy univerzumban :D

adott pontszám: 4
2017. szeptember 17. | 09:19 | sz.attila.bp

Szia. Kedves jelenet. A fő témával semmi gond, de szerintem egy kicsit jobbra kellett volna lépned, hogy a kép jobb oldalából kikerüljön az a fényes rész, és vele együtt a szürke úttest, vagy valami.

Paksi Bence válasza:
Szia! Igen, abszolút igazad van! Köszönöm! :)

2017. szeptember 16. | 23:05 | h.rom

Én csak ezt az egy portréd ismerem, ezt láttam. Az ember általában a legjobbnak tartott műveit tartja érdemesnek bemutatni másoknak. Ha ez a legjobbak közé tartozik, van még bőven hová fejlődnöd. Addig méltatlan viselned a kétes értékű "photography" titulust. Nem véletlen, hogy nem írom ki én sem.

Paksi Bence válasza:
Nem tudnánk már ezen túllépni? 20-szor leírtad már. Nem vagyok kíváncsi az okos hozzászólásaidra.. Add elő ezt egy ugyanolyan negatív embernek amilyen te is vagy. Mi nem egy dimenzióban létezünk! ;)

2017. szeptember 16. | 19:42 | h.rom

"De továbbra is állítom, hogy a képméret miatt igénytelennek nevezni valakit, az nem kritika."

Hát látod itt a hiba, hogy magadra veszed. Pedig én nem rólad írtam hogy ótvar vagy, és még csak nem is a képet jellemeztem ezzel a jelzővel, hanem a minőségét, és ez technikailag megállja a helyét 100%-ban. Ha nem lennél vak, magad is látnád, ilyen szétrongyolt minőségben képet feltölteni, nem is tudom...
Zolga soraira reflektálva: én nem vagyok fotós. Én szakács vagyok.
És fogadd meg, soha ne fotózz bele senki orrlyukába.
A "photography" pedig ma egy olyan szinte lejáratott jelző, amit én már szégyellnék egyetlen képemre is odabiggyeszteni.
Rgyébként igazad van, ha nem bírod a kritikát, maradj azokon az oldalakon ahol a rokonok meg a barátok az egekig emelnek. Csak azzal nem fogsz előre jutni. Ha szarsz a véleményemre ha nem...

Paksi Bence válasza:
Nálad meg az a hiba, hogy ezt rohadtul nem rád értettem. Legalább hülyeséget ne írjál már :D
Nézd már vissza a kommenteléseket!!!

Pulykakakas nevezett igénytelennek engem. Te annak a sértő szintnek a közelében sem voltál. Ez most nem jött össze! :D
Bár mostmár te is kezded a személyeskedést ezzel a "ha nem lennél vak" szöveggel.
Tartsd meg magadnak az ilyeneket.
Ja és hidd el már most annyi dolgot elértem a fotózással, amit álmomban nem reméltem egy év alatt.
Nem szeretnék semmivel felvágni, de akkor lehet, hogy mégsem velem van a probléma! :)

2017. szeptember 16. | 06:21 | zolqa

Szia.ha megengeded,irok én is egy pár sort és ha megfogadod a leirottakat jó,ha nem,úgyis jó.Szóval.Szerintem a fotód igenis jól szerkesztett,remek háttérrel és igen csak jó hangulattal és pillanattal,hiszen hagytál elegendő teret mind a tekintetnek,mind a szállingózó pelyheknek.
Tetszik az elmosás,remekül kihasználtad az obid,bár a jobb felső sarok kiégett egy kicsit,retussal helyre jön.
Amit h.rom kolléga kicsit lehet erősebb fogalmazásban leirt,az csak jó tanács,hidd el,rosszat nem akart,neki ilyen a stilusa,ő egy nagyon profi porté fotós,és amúgy itt az oldalon van aki ilyen erős megfogalmazásban irja le gondolatait.Nekem se tetszet,kaptam én is hasonlókat,nem kell nagyon szivre venni.
Két dolog ami zavaró itt nagyon,az egyik a nagy méretfeltöltés és a vizjel a fotón,na akkor tuti jönnek a vélemények,mert máskülönben,elég kevés.Töröltem mér én is fotómat,mert egy sem jött,pedig vagy 250-en megnézték.
Egyszóval,én azt gondolom,ne add fel és ha nem akarsz maradni,akkor ne maradj,de ennyiért ne lépj le,és ha van még jó fotód,mutasd meg,persze kissebb méretben,vizjel nélkül,ebben akarok egy kis segitséget,biztatást nyújtani neked.
Ja és még annyit,remélem válaszolsz a gondolataimra,mert sokszor irok véleményt,és még nem is válaszol az illető,na az nagyon ki akaszt.
Grat.Üdv.ZolQa.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Paksi Bence válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelésedet és a kreditedet, de amint lesz rá lehetőségem visszautalom, mert tényleg nem szeretném folytatni az itteni szereplésemet :)
A felső sarokban a kis kiégést én hoztam létre, hogy valami kicsit megtörje a háttér egyhangúságát. Lehet, hogy igazad van és hiba volt :D ilyenekre figyelek majd.
Mint ahogy leírtam, a kritikákat nagyon szívesen várom. De továbbra is állítom, hogy a képméret miatt igénytelennek nevezni valakit, az nem kritika. (Mégegyszer leírom azt is a sok okosnak, hogy az altgr+görgö csodákra képes.)
Sz*rok rá, hogy ki mekkora fotós, az nem jogosít fel senkit arra, hogy nagy arca legyen. Az sem érdekel, ha a logó nem tetszik valakinek. Akkor majd töltögetem máshova a képeket. Az olyan igénytelenek közé, mint amilyen én is vagyok :)
Neked is sok sikert kívánok a továbbiakban és tartsd meg a pozitív hozzáállásodat a dolgokhoz! :)

2017. szeptember 15. | 20:17 | h.rom

Látom teljesen rosszul reagáltad le amit írtam. Nem megsértődni kellett volna.

2017. szeptember 15. | 18:40 | pricsi66

Bence! Én úgy gondolom, hogy érdemes az oldalon maradni még akkor is ha néhány kritika keményebb hangvételű. Sokat lehet itt tanulni. Aki csak dícsérő szavakra vágyik azok ne töltsenek fel ide képet. Egyébként a negatív kritikákból sokkal többet lehet meríteni, ha fejlődni szeretnél.Szűrd le magadnak azokat, amelyek segítenek az előre lépésben és a többivel ne foglalkozz.

Paksi Bence válasza:
Igen teljes mértékben igazad van a negatív kritikákkal kapcsolatban.
Viszont én úgy gondolom, hogy nem mindegy, hogy az ember milyen hangvételben közli ezeket.
Vegyük példának a tiédet. Azt, hogy nagyobb rekesszel kellett volna. kultúráltan meg tudtad fogalmazni és az ilyet építő jellegűnek is veszem.
Most nézd meg az előtted szóló két "profi fotóst" hogy milyen hangvétellel írták.
A másik dolog meg az, hogy az szerintem nem az én hibám, hogy az oldal leragadt a IXX. században és pont egy FOTÓS oldalra nem lehet nagyobb, normális méretű képet feltenni és nem igazítja a képernyőhöz azt. Félreértés ne essék, ezzel nem az oldal készítőit akarom lehúzni, ha ilyen az oldal akkor ilyen.
De annyira ne legyünk már negatív emberek, hogy erre ugrunk rá és leigénytelenezzük a másikat azért, mert véletlenül a teljes méretű képet rakta fel..
Ricsi én neked szurkolok, hogy sikereket érj el, de nekem nem asztalom az, ha egy oldalon a felhasználóknak a 80%-a olyan negatív hozzáállású a dolgokhoz, hogy látszik, hogy szinte még az élet is fáj nekik.
Mégegyszer mondom az építő jellegű kritikával semmi baj nincsen. De az emberek undorító "ki ha én nem" nagyképű szövegeire nem vagyok kíváncsi.

adott pontszám: 4,8
2017. szeptember 15. | 18:20 | pricsi66

Aaaaz igen! Hol találtál ekkora pitypangot? Vagy valami trükk van a dologban? Egyébként kellemes a képre nézni, szép a színvilága. Az elhelyezés is tetszik. Egy kicsit szűkebb rekesszel a hölgy arca is éles lett volna. Gondolom a pitypangra fókuszáltál. Gratulálok, hangulatos fotó!

Paksi Bence válasza:
Igen ez valódi, a környékünkön sok ilyen nő és gondoltam egy fotónak ez jót fog tenni! :D
A szűkebb rekesz egy nagyon jó meglátás, köszönöm ezt is! :)

adott pontszám: 4,7
2017. szeptember 15. | 18:03 | Torpisbeva

Szia!
Nem rossz kép ez, elsőre kissé szokatlan, mert ilyen "fújkálós" képeket általában gyerekekről szoktam látni. De miért ne lehetne néha egy felnőtt is ilyen önfeledt? Szép fényeid voltak, szép a háttér, és jól láthatóak a pitypang virágai is. Jó a kompozíció. Amiért mégis vonnék egy keveset, az a hölgy mögötti alsó-felső sarok, a felső kicsit beégett, és picitt az alsó szürke(gondolom az úttest) is viszi a szemet. Talán egy kicsit beljebb állítva a modellt, vagy más szögből ez elkerülhető lett volna, egyébként gratulálok a képhez!
Üdv:
Évi

Paksi Bence válasza:
Köszönöm neked is, igen pont az úttesten gondolkoztam én is, hogy lehet, egy picit zavaró!

adott pontszám: 3
2017. szeptember 15. | 17:44 | h.rom

Szia. Először is, a kép minősége egyenesen ótvar, már nem tudok rá mit mondani. A hatalmas méret és a tömörítés megtette a magáét. Már nem is tudom hányszor leírtam, hogy NE töltsünk fel eredeti méretben, mert ez lesz a vége. Fekvő képet méretezz le max 1200 pixel szélesre, és csak akkor tömöríts, ha még így is nagyobb mint a kiszabott limit.
A kompozíció amúgy jó, de számomra aranyszabály, hogy SOHA nem fotózunk bele senki orrlyukába, ami esztétikailag hogy finoman fogalmazzak nem szép. A modelled nyakán legalább a csíkokra ráfért volna némi retus.

Paksi Bence válasza:
Köszönöm! Ez legalább tényleg hasznos értékelés volt. Mármint egy része. De ne aggódj neked sem kell több ilyen alja képet nézned tőlem, már írtam is a szerkesztőknek, hogy ha van rá lehetőség tüntessék el a képeimet innen! :)

2017. szeptember 15. | 15:54 | Pulykakakas

A durva értékelésem ellenére nem ez lenne a megfelelő módja a dolgoknak.
A sértődöttség nem vezet jóra.
Az meg, hogy valaki vesz egy tükrös gépet és készít vele pár képet és már photography...

Majd kicsit higgadtabb leszel ezek után és nem csak a cimbik bíztatnak, valós értékeléseket kapsz valós emberektől, legyen az negatív. De tanulni fejlődni vágysz, egy idő után meg fogsz érteni, sőt akár becsülni is:D

2017. szeptember 15. | 13:13 | Pulykakakas

SziA!

Mennyi igénytelen ember van itt mostanában az oldalon, aki annyira sem veszi magát, hogy leméretezze a "művészi" képét...De a photographys logót van esze odabiggyeszteni!!!

Bocs de most nálad csattant a dolog.
De Rád is vonatkozik.

A kép nem rossz az átlagnál jobb.

Paksi Bence válasza:
Oké!
Ez az értékelés most elég is volt ahhoz, hogy befejezzem az erre az oldalra való képfeltöltéseimet.
Egyébként teljesen véletlenül alakult így. Már megvolt a leméretezett kép és véletlenül sikerült az eredetit felraknom.
De úgyis csak szinte negatív hozzászólásokat kapok, szóval úgy tűnik nincs keresnivalóm ezen az oldalon a sok "profi" között.
Neked is és minden aktív felhasználónak további jó fotózgatást kívánok, én megyek vissza az igénytelen szintre! :)