BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,98
KATEGÓRIA: sport
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. július 26. 13:29
  • objektív: 18-105
Kapj el, ha tudsz

EYOF 2017 - Győr (egyenkénti időfutam) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2017. augusztus 22. | 10:46 | Szarvassy Gábor

Ne haragudj, kicsit részletesebben. Az indoklás, hogy, örültem hogy ez sikerült nem a témáról szól, hanem a fotós lelki állapotáról, azaz nem jó indok. Szoktak így indokolni, hogy ló ugrált, ezért életlen vagy nem volt időm rendesen lefotózni, mert ment a busz, de ez szerintem nem a te szinted. ( Ha ugrál, vagy nincs idő, akkor nem teszem fel.)
Azt mindjárt leszögezem, te képed jó, azt a pillanatot adja, amit a címe ad, ehhez nagyon jó, hogy az egyik életlen. Amiért a lepkés kollega megkritizált, az a tévedési lehetőség, hogy egy pályán lát két kerékpárost, és az egyik életlen, a másik nem,a vágásban a pálya és mindkét kerékpáros nagyjából ugyanazt a hangsúlyt kapja,tehát a kép rossz. Hogy a jelen vágás jó-e vagy sem, azon, lehet vitatkozom. Én a profik képein inkább a szűkebb megoldást láttam hasonló esetben, jó magam is ezt látom erősebbnek. Tudom, hogy az akciófotózás, leginkább a sport talán az egyik legnehezebb téma, annyi elárulhatok, hogy volt sok próbám még az analóg érában is, ebből talán egy jó is volt.
Ha elemzed a kritikát, különösen azt, ami negatív, azaz mért írta ezt ez, meg azt, sokkal többre mehetsz, mintha zsigerből elutasítok valamit. Ezen az oldalon legfeljebb krediteket lehet keresni.

murypeti válasza:
Köszönöm, így világosabb. :-)
Üdv, Péter

2017. augusztus 20. | 19:35 | Pricsi83

murypeti válasza:
Köszönöm!
Üdv, Péter

2017. augusztus 18. | 09:37 | Szarvassy Gábor

Jó felvétel, ezzel a felszereléssel egy átlagos fotóstól kiváló teljesítmény. Kérdés, hogy átlagos fotósnak tartja-e magát az,aki azt válaszolja: Örültem, hogy végre ketten vannak egy képen. ( ?)
Szerintem a kép értékét növeli a második életlen harcos. Kiváló a svenkelés. A kép technikaí paraméterei megfelelőek.
Viszont a lényeg, a kapj el ha tudsz a vezető tekintetében van, ez nem kap kellő hangsúlyt, ehhez túl széles a vágás. Én ezen javítanék. No és a commenten.

murypeti válasza:
Köszönöm a részletes értékelést. "Kérdés, hogy átlagos fotósnak tartja-e magát az,aki azt válaszolja: Örültem, hogy végre ketten vannak egy képen. ( ?) " - ezt ilyen összefüggésben nem igazán értem. Mire gondolsz?
Azért örültem, mert az egyéni indítás miatt elég ritka, hogy egymás mellé kerülnek a versenyzők. Itt az eltöltött bő 1 óra alatt talán ez volt az egyetlen alkalom, amit láttam és kb. 2 képet sikerült lőnöm róluk. (egyébként technikailag az sem lett rossz, de a fények miatt ezt választottam.)
Szerintem is jó, hogy ott van a másik harcos, számomra is érdekesebb így a kép.
Vágni ebből nem akartam, de értem, mit mondasz. :-)
Köszönöm még egyszer.
Üdv, Péter

adott pontszám: 5
2017. augusztus 16. | 09:08 | rcmx

Individual time trail a neve, vagyis egyenkénti időfutam ennek a versenyszámnak. Nagyon jó lett a svenk. Kassz ez a hátulról érkező napfény. Elkapta a belga srác a másikat gondolom... vagyis most igyekszik elhagyni őt.

murypeti válasza:
Köszönöm, Laci! Pont fordított a helyzet, a belgát hagyta le az örmény srác. :-) A napfény az egyik, ami nekem is nagyon tetszik rajta. De én ugye elfogult vagyok. :-)
Köszönöm, hogy írtál.
Üdv, Péter

2017. augusztus 16. | 08:41 | pálkata

Nekem pont az tetszik benne, amit más hátránynak érez, már a cím miatt is hatásosabb
Gratulálok a képhez

murypeti válasza:
Köszönöm és örülök, hogy tetszik.
Üdv, Péter

adott pontszám: 3
2017. augusztus 1. | 14:05 | farfalle

Szia!

Minden szép és jó lenne a címtől kezdve a színekig, fényekig, szerkesztésig, de az üldöző kerékpár életlensége mindent söpör.

Üdv:
Péter

murypeti válasza:
Örültem, hogy végre ketten vannak egy képen. Nem értünk egyet.
Üdv, Péter