BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,59
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. június 24. 04:07
Ködben

A kép a Szlovák Paradicsomban készült napközben szállt fel a köd miután elállt az eső és kezdett javulni az idő. A téma adott megfogott ahogy az a magas fa áll a ködben. Egyszerre tetszik ez a fotó és nem is. Valahogy üresnek érzem a saját fotóm. Ti hogy látjátok? Ha ti is üresnek látjátok mivel dobhattam volna fel? 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,6
2017. június 24. | 09:06 | Hedera

Szia!
Jó a hangulata, nekem nem hiányzik semmi róla. Egy kicsit precízebben indítottam volna a bal sarokból, de ami jobban zavar az az, hogy belevágtál a növényzetbe/facsemetékbe? a két szélén. Ettől elkintve jó kis sejtelmes. Fekete-fehérben talán drámaibb, ütősebb lenne, de így is jó.

Surányi Kristóf válasza:
Köszönöm az értékelést! Kipróbálom majd fekete fehérben! Sajnos nem szoftveresen vágtam bele így hát legfeljebb még jobban lehet levágni hogy ne legyen benne fél növényzet de legközelebb majd jobban figyelek.

adott pontszám: 4,5
2017. június 24. | 08:36 | PZsoltP

Szia! Szerintem egyáltalán nem üres, pontosan azt adja vissza amit meg akartál mutatni. Az igazi ködben ilyen a világ. A kép szempontjából az lehetett volna kicsit izgalmasabb, ha a fa mögötti részből még valami halványan kivehető lenne, és nem csak a nagy szürkeség. Nem készült olyan kép, amikor már egy picit elkezdett felszállni a szürkeség? Élesség szempontjából nekem úgy tűnik, hogy lehetne picit élesebb a fa...(vagy a szemem jobb...:-)

Surányi Kristóf válasza:
Köszönöm az értékelést! Megnézem hogy van-e olyan variáció ahol már jobban száll fel a köd. Szerintem van olyan úgyhogy köszönöm a tanácsot!