BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: dokumentumfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. június 3. 00:32
a méhész

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2017. június 4. | 09:03 | csupakambra

Szia!

Nos azért írok mert valamennyire ismerem a méhes világát. Pörgettem is aztán talicskával akácvirágzás idején hordtam is fel a dombtetőre a kereteket a pörgetéshez.
Jóval később mikor már fotózgattam csupán azért mentem a kaptárak közelébe, hogy élesen le tudjak kapni egy be vagy kirepülő méhecskét. Persze nem sikerült mert a nyavalyás maszk miatt nem láttam jól és nem tudtam eléggé koncentrálni.
Na szóval ez a kép itt emlékeket idéz, és azon túl, hogy tetszik nekem valami konkrétumot is írnék:)
Kitűnően - a realitások talaján maradva - sikerült dokumentálnod itt a lényeget. Átgondolt jó szerkesztés és szép fények mellett bemutatod az embert, a méhekkel megrakott keretet, a füstölőt a pazar füstjével és sok-sok repülő zümmögő méhecskét. Mindezt tökéletes élességgel, odaillő háttérrel.
Úgyhogy a magam részéről gratulálok hozzá.
Persze aki még nem is látott méhest, az valószínűleg nem is véleményezi majd.

Üdv: István

alphard válasza:
Köszönöm,hogy írtál és örülök ,hogy a pillanatot hitelesnek véled,mert teljesen ,,elkapott pillanat'' kategória,semmi pozicionalas semmi instrukcio a méhész felé nem történt....végezte a dolgát ami engem laikuskent elvarázsolt :) megnéztem a nap állását és kerestem egy olyan szöget ahonnan úgy fotozhatom ,hogy a meheszt és a méheket se zavarjam....szerintem sikerült,és örülök ,hogy feltűnt valakinek :D