BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,67
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. április 25. 09:58
  • érzékenység: ISO 200
  • fókusztávolság: 85mm
  • objektív: Nikon AF-S 85mm f/1.8 G
  • rekeszérték: f1.8
  • zársebesség: 1/200
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Orsi, avagy sok megtekintés, kevés értékelés...

Az oldal aktivitását tekintve sajnos erre számítok... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2017. április 27. | 16:48 | Nina1969

Akkor kezdem azzal, ami tetszik: a lány kacér tekintete, a gyönyörű haja, a testtartása, az igényes környezet, a pihe-puha ágytakaró, a színek, az összhatás. Ami kiveri a szemem: a lány (innen piszkosnak ható) talpa, a sültszalonna-szerűen szétálló lábujjai, nekem nagyon vonzzák a tekintetemet, nagyon lehúzzák az egészet a profi szintről amatőrig, bocsi :D a mellei között valami fura és zavar, nem tudom megmondani mi, lehet hogy csont, vagy csak egy árnyék. Összességében 4,5.

kapka válasza:
Szia,
A mellei között a szegycsont árnyéka látható, ez gyári rajta, de valóban el lehetett volna tüntetni. A talpára eddig nem nagyon figyeltem, de köszi az észrevételt, sajnálom, hogy ez ennyit ront számodra a képen.
Örülök,hogy találtál benne pozitív értéket is!
Üdv.

2017. április 26. | 09:29 | zolqa

Nem akarok a Te fotód mellett világot váltani,igazad van minden tekintetben,ezt én már régen leirtam valakinek a fotójánál,annyit hozzátéve,hogy olyanok is vannak,akik még válaszra se méltatnak,pedig nem 3-ast adtam.
Arra gondoltam,felteszek egy olyan fotót ami szerintem nem annyira sikeres,nagyban,mindenféle álca nélkül,tudod géptipus,stb,és akkor megnézem arra is kevesen irnak ha nem valami jó a kép?Kiváncsi vagyok.

kapka válasza:
Egy gyengébb képre többen ugranak, mert több érte a "jutalom".... :)

2017. április 26. | 07:32 | zolqa

Ja,és panaszra nincs okod,hisz a nap képe lett a fotód,és ez csak a kezdet...

kapka válasza:
Ez azért több rétű dolog.

Egyrészt a több értékelés most inkább a provokáló címnek szól szerintem, mintsem a képnek. Az oldal jelenlegi összetétele olyan, hogy egy portré, glamour esetleg egy akt kép közel sem kap annyi értékelést, mint egy állatfotó vagy egy nem is tudom milyen kép... Ez persze több kérdést vett föl, hogy miért. De, ha kategória függetlenül nézzük is, akkor is azt látjuk, hogy 1-2-3, max 4 értékelés van egy képen, és az már jónak számít. Egy kép max 7-8 véleményt kap. Ebből a 8db-ból, 3 db ismerőstól jön, aki nem fogja lehúzni a képed, mert nem akar megsérteni. Jobb esetben privátban elmondja, hogy mi a nem jó. Másik 2-3db kezdőktől jön, akiktől nem tudsz tanulni, de a lelkednek jól esnek a dicsérő, simogató szavak. Valljuk be, hogy egy hozzáértő fotóstól 1 max.2 értékelést kapsz, amit én személyszerint akkor is értékelek, ha 2 pontot ad, mert végre tanultam valamit. Korábban és most is a fél karomat oda adnám egy h.rom, kulcsarati, pappati, mitcsenkov, osztya vagy egy pillipár, halligalli, mausi véleményért, hogy csak néhányat említsek meg és a régi nagyokról még nem is beszétünk. Nekünk, kezdőknek tőlük lehet tanulni. De ez is kategória függő, hogy mit fotózol és kinek a képét tartod nagyra.

Az, hogy a nap képe lett, a legkevésbé érdekel, mert nem ez a lényeg. Persze, félre ne értsd én is örülök, ha egy kép megérdemelten került oda, de ez a kép most nem az.
Most lehet, hogy vergődésnek, meg pampogásnak tűnik ez a felvetés, de jó lenne, hogy az oldalra visszatérne az értékelési kedv és élő oldal lenne, nem pedig a hullaszagot lehet érezni csak.

2017. április 26. | 07:26 | pálkata

Mindentől, és mindenkitől függetlenül azt írni, h nincs hangulata" , véleményem szerint butaság!

kapka válasza:
Hm... Igazából a jó kérdés lehet az lenne, hogy milyen hangulata van? Kinek milyen hangulatot ad? Érdekes most reggel újra olvasni a kommenteket, hogy kiből mit vált ki. Abban viszont van igaszság, hogy a cím miatt írnak most sokan. Remélem ez a jövőben változni fog.

2017. április 26. | 07:17 | zolqa

Szia.Szerintem eből a fotóbol árad a provokativ erotika.Az,hogy mi mennyire éles vagy nem esetleg mi felesleges vagy nem ,szerintem nem fontos,bár lehet,hogy a nagy divatmagazin fotósok másképpen készitették volna el a képet,én mégis azt gondolom,hogy fantázia beinditó fotó(csak a párom meg ne tudja,vagy igen?)....
Grat.Üdv.ZolQa.

kapka válasza:
Köszönöm szépen, hogy megosztottad a véleményed Zoli. Érdekes észrevételeid vannak, ilyeneket nem is vettem észre benne. De örülök, hogy valamilyen gondolat indító lett.

adott pontszám: 5
2017. április 26. | 05:00 | Tern

Szia!
Hiába a pesszimista felvezetés, ha egy lány így néz a kamerába...
Tetszik a fotó sejtelmessége és a szenvedélyessége.
Gratulálok a képhez!

kapka válasza:
Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésed, de azért, ha elolvasod a többi értékelést van min javítani azért.
Inkább az volt a célom, hogy az emberek eszméljenek rá, hogy az oldal egyik mozgató rugója a értékelés lenne.

Köszi, mégegyszer!

2017. április 25. | 21:45 | pálkata

Sok-sok véleményt elolvasva, ( Kibicnek semmi sem drága) elsőnek szerettem volna írni, értékelni, most belátom, jobb hogy elolvastam a véleményeket, sokat tanultam belőlük.
A fotód nagyon tetszik, de lementettem, vízszintes tükröztetésben a szerkesztés, véleményem szerint sokkal harmónikusabb, természetesebb
Próbáld ki, de és tényleg őszintén örülök a fotó sikeréhez
Gratulálok hozzá!

kapka válasza:
haha és tényleg más.... :) Köszi!

Ezért is érdemes egymás képei alatt olvasni az értékeléseket és sokat szoktam, már abból is sokat lehet tanulni.

Köszi, hogy írtál!

2017. április 25. | 21:41 | kulcsarati

Sajnos nem én vagyok a követendő példa, régóta inaktív vagyok lányok fotózása terén. Illetve megcsinálom amit megrendelnek, de az önmegvalósítás e téren már régóta nincs meg nálam. Dömping lett a glamourokból, jobbnál jobb fotók árasztják el a világot e és minden más tárgykörben. Én továbbra is az időtlenséget keresem egy képben talán ez az egyetlen ami maradandóvá tesz egy fotót. Sajnos nem találom. Sem, fotósként, sem nézelődőként.
(egyébként a cím nélkül is leírtam volna ;-)
QQ

kapka válasza:
Akkor örülök :) de, ahogy Gergő is írta, ezt már nem tudjuk meg.
Nem valószínű, hogy még egyszer adnék ehhez hasonló címet, mint, ahogy az elmúlt 2 évben sem tettem, most sajnos ez jött ki.

2017. április 25. | 21:34 | dmcdmc

félreérted. az, amit az én képemre.irtál, majdnem fölösleges leirni egy képhez, hisz az nem tanitható, viszont annál inkább ül. az, amit ide irtál, kompo, fények, árnyékok, viszont olyan tanácsok, amikben lehet fejlődni. ha ezt a cimet nem irja ide István, vajon leirod? sohe nem tudjuk.meg, az olyan tanácsokat, mint amit most írtál le.

szóval, hogy megérte -e? szerintem meg.

hogy olyan képet szeretnénk -e tölteni, ami megüti azt a szintet, hogy nálad is értékelésre sarkaljon, erre a válasz egyértelműen igen.

viszont, amig feltöltünk egy képet, és 0 értékelés jött rá, addig csak annyit látunk, nem ütötte meg a szintet. de hogy miért? azt sajnos nem látjuk. most elmondhatja István, és én is, hogy kaptunk két erős kritikát, ami ül, amin érdemes elgondolkozni, szerintem mindkettőnknek hatalmas segitség. :)

2017. április 25. | 21:16 | kulcsarati

Csupán annyit akartam mondani, hogy lógjon ki a sorból a kép és akkor nem kell mellé ez a hatásvadász cím. Vagy Te jónak látod, hogy a provokáció bejött??? Akkor a cím kapta az értékeléseket nem a kép?
QQ

2017. április 25. | 20:46 | dmcdmc

Attila - kulcsarati...

mi ok kell az értékelésre több, mint az, hogy rászánjuk a kreditet, és feltöltjük a képet?

rossz a kép? hát ird le, azért töltjük fel..
jó a kép? akkor meg azt..

szóval, ez az adj okot nekem furcsa. Miért töltjük ide fel a képeket?
Hogy ezeket leírjátok, ebből esetleg tanulhassunk, de ha nem írod le, nem tanulunk belőle.

Szóval, én úgy látom, hogy a provokáció bejött...

2017. április 25. | 20:36 | kulcsarati

Adj okot az értékelésre és akkor nem kell kiprovokálnod. Mindent leírtak előttem, talán egyet nem, nevezetesen, hogy nem sikerült hangulattal megtölteni a képet a modell arca sajnos kivégzi. Egy jó arc minden hibát megbocsájt. A deformált hajkoronát, a test alá gyűrt fölösleges leplet, a bugyit (ami itt sztem megtöri a szép vonalakat. Nekem sok a fény és kevés az árnyék. Összességében hoztad a "kötelezőt" de tartalommal nem sikerült megtölteni.Szerintem!
QQ

kapka válasza:
Megpróbálok okot adni, azért töltök föl, mert okom van. Az, hogy tanuljak a visszajelzésekből, amit nálam sokkal gyakorlotabb fotósok adnak. Persze az is egy jel lehet számomra, ha senki nem értékeli. Igen, ez is lehetséges. Most valószínűleg a cím kapta az értékelést, de szomorú, hogy a legtöbb kép 1-2 értékelés van csak, ennyiből nem lehet építkezni. Bár lehet, hogy a színvonal csökkent, nem tudom.

A te értékeléseidből lehet tanulni, pl nekem eszembe nem jutott, hogy a begyűrt lepel gond lehet. A hajat azért deformáltam, toltuk föl, hogy dúsabbnak hasson, ez volt az ok, hogy ne legyen annyira lapos a lány haja. De akkor ezek szerint inkább hátrány lett. És igen hangulatot sem sikerült adnom, remélem ebben tudok fejlődni idővel, de ehhez szükség van arra, hogy valaki elmondja.
Köszönöm szépen a javaslatokat!

adott pontszám: 4
2017. április 25. | 19:36 | harmincas

Jóvan, tessék egy értékelés. Szuperszép modell, természetes, szép póz, nagyon jó (mélység)élesség és meleg színek, de a kompozícióval nem vagyok egészen kibékülve. Alul is egy lehelletnyit sok az üres ágy, de mindenképpen zavarónak tartom,hogy bal oldalon sok az üres tér, a másik oldalon viszont a fókuszban lévő fej túlságosan szélen van. Inkább ott, a jobb oldalon hagytam volna több helyet, a bal oldalon meg kevesebbet.

kapka válasza:
Szia,
Igen, megértem, hogy a modell előtt várnád a több helyet, ahogy tanultuk és el is várnánk. Most ezt a képet választottam, bevallom azért is, hogy még egy ilyen csinos, alig ruhás lány sem tudja lázba hozni már a fotozz közönségét. 300 megtekintés és 3 db pontozott értékeléssel sajnos igazam lett.
Köszönöm szépen az értékelésed, örültem neki!
üdv
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 4,8
2017. április 25. | 17:33 | baranyairoland

Szia. A cím megválasztása egy kicsit provokatív. Valóban kevesebben értékelnek egy portrét, egy glamour képet, nehéz téma, de várd ki kérlek a végét :) Két aprócska észrevétellel azonban élnék: a bal lábfej így ebben az állásban a mélységélességnek köszönhetően nagy méretben furán mutat. A képen azt vettem észre először. "Vízszintesen", nem a modell talpával felénk szerintem jobb lenne. A másik pedig, hogy szépen van derítve, szépek a fények, de az archoz, testhez képes a karok között van egy sötétebb folt. Utómunka hiányának tűnik. De ezektől eltekintve szerintem ez egy jó kép.

kapka válasza:
Szia,
Provokatív? Akár lehet az is, igen. Sajnos a fotozz már nem a régi az értékelési kedvet tekintve, pláne, ha egy portréról van szó.

A lábtartás valóban furán hathat, elhiszem. Örülök, hogy azért tetszett!
üdv.

2017. április 25. | 15:07 | dmcdmc

valóban kissé lágy a szemeknél.. ez elsőre fel sem tűnt, csak amikor olvastam. De szerintem ez nem több, mint a leméretezés utáni élesítés hiánya.

kapka válasza:
:)

adott pontszám: 5
2017. április 25. | 15:05 | dmcdmc

csak, hogy megtörjem a csendet.

jó hangulat, remek tekintet, szép a színvilága. nekem egész biztosan max pontos, kritikát nem tudok megfogalmazni.

kapka válasza:
Köszönöm Gergő, örülök, hogy tetszik!

2017. április 25. | 14:47 | FantomFonix

Szerintem:
rossz fehéregyensúly; a haj állása nem előnyös; az élesség nem tökéletes
a modell szép, a kép jól szerkesztett,
Összegzés: jó de nem tökéletes fotó egy gyönyörű nőről. Köszönöm, hogy láthattam.

kapka válasza:
Köszönöm Balázs. A színeket szándékosan toltam el.
Köszi a véleményed!

2017. április 25. | 12:52 | Pulykakakas

:)
Jó a leírás.

A fotóról nem nyilatkozom, nem vagyok szakértő.
Csodálom mindig aki ilyen témában fotóz

kapka válasza:
Köszi! :)