BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,5
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. március 10. 00:12
Pihenő

Naplementekor aranyórában készült. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2017. március 11. | 09:57 | csupakambra

Szervusz!
Azt tapasztaltam, hogy elég kevesen véleményezik itt a rovaros makrókat,ezért én ha csak tehetem általában írok is ezekhez a fotókhoz.
A katicád elég éles lett, szépen levetted a kitinpáncéljáról a becsillanást, bár ebben gondolom a naplemente is segített. A bogárka szerintem eléggé zavart állapotban van, látszik, hogy valamiféle veszélyt sejt még mert eléggé összhúzza a lábait.
Az a kő vagy kagylóhéj vagy más valami amin éppen ül, rendkívül ronda és összhatásában rontja a látványt. A háttér többi része elfogadhatóan mosódott, bár színeiben nem különleges, izgalmas.
A vágásnál ügyelni lehetett volna arra, hogy a katica hátsója pontosan a bal felső sarok felé mutasson.
Üdv: István

ravaszguba2 válasza:
Szia, nem vettem le még rajta van, csak mivel nem volt erős, éles a fény ezért nem égette ki, de ott van a fején és a kitinpáncélján is a becsillanás. Összehúzta tényleg a lábát, de nem volt veszélyben csak megállt egy pillanatra majd tovább ment. Az a kő, kagyló az egy trombitavirág magháza, nekem tetszett kiemeli a katicát a sűrűből. A vágáshoz aranymetszést használtam megint:) Bal felső:) Sok mindenben nem egyezünk most, de azért köszönöm, hogy írtál és pontoztál is!!!

adott pontszám: 4,5
2017. március 10. | 11:16 | btomi77

Szia!

A fények amik igazán tetszenek a fotódon. Nagyon kellemessé teszik a kép hangulatát. A kis dof is jó választás volt. Két dolog zavar némileg. A háttér kettőssége és a bal oldali sötét folt kissé megossza az összképet.
Üdv:Tomi

ravaszguba2 válasza:
Szia, érdekes most, hogy felhívtad rá a figyelmem, most már engem is elkezdett zavarni:( Köszi hogy, megálltál a kép mellett és megosztottad az észrevételeidet velem!