BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,9
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. február 12. 11:48
  • objektív: zeiss distagon 15 mm f 2,8
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Balatonfűzfő
Almádia éjjel

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2017. március 1. | 05:02 | Steff

Milyen gyönyörű tájkép! A legtökéletesebb beállításokkal fotóztad, és azon gondolkodom, hogy használtál-e valamilyen szűrőt, vagy számítógépen még dolgoztál-e rajta? Ha ez a természetes kép a tájról, akkor hatalmas Gratulálás részemről!! De ha amúgy is tetszik nekem, akármit is használtál volna...

balatonifotós válasza:
Szia !

Köszönöm, hogy írtál !

Szűrőt itt nem használtam.

üdv, Z.

2017. február 20. | 08:04 | zolqa

Szia.Gondoltam,hogy meg fogsz sértődni az értékelésemen,hidd el nem a kreditért irtam,abból rengeteg van nekem,azért is irtam ilyen későn mikor már nem volt a főoldalon a fotók,mert valami miatt nem éreztem most annyira tökéletesnek a két fotódat mint máskor,pedig amúgy,nagyon tetszettek a fotók,mint ahogy a többi általad elkészitett fotó,azokra is sokra irtam és csak 5 pontot adtam.
Nem szeretem én se azt a fajta véleményt ahol azt irják,hogy én igy meg úgy csináltam volna,pedig nem is tudják mik voltak az adott lehetőségek és adnak egy 3-ast vagy egy 3,5-öst,na az már lepontozó,kreditvadász,gonosz vélemény.
Nem azt irtam,hogy én hogyan készitettem el a fotót,hiszen irtam,hogy nem tudom mik voltak a lehetőségeid,hanem csak azt,hogy mi zavar engem a fotón.Persze mindenkinek kedves a saját fotója,volt már nekem is úgy,hogy legalább 4 -esre számitottam valamelyik fotómra,de csak 3-ast és 3,5-ös pontszámokat kaptam és még nem is irták oda,hogy bocsi,mint én,hanem szinte azt,hogy egy nagy semmi a fotó.
Nem akarom magamat mentegetni,se a fotód alatt vitatkozni,ez volt a véleményem,lehet nem kellett volna pontoznom,de most már mindegy,nem a lehúzás volt a szándékom.
Ha még lessz feltéve fotód,továbbra is fogok hozzá irni ha nem gond,hiszen nagyon kedvelem a fotóidat és csak irigyelni tudom őket,legfőképpen az izlandon készülteket-estleg ird meg ha nem akarod-és legfennebb nem pontozom,ha esetleg érzek valamit ami nem úgy fog meg ahogyan szeretted volna megmutatni.
Bocsi ha sokat irtam és légyszi olvasd végig és azután vonj egy párhuzamot a két fotóhoz irt értékelés és ez a vélemény között,remélem meg fogod érteni a lényeget.
Üdv.ZolQa.

balatonifotós válasza:
Szia !

Asszem sejtem a lényeget...

üdv, Z.

adott pontszám: 4
2017. február 17. | 07:55 | zolqa

Szia.Gomdoltam,irok egy pár sort mindkét fotódra ha nem gond,hiszen nagyon remek fotók és már a kitartás is megér egy dicséretet.
Nos,itt nagyon kiválóan emelted ki az éjszakai égboltot és a jeget is eggyaránt.A fények is szépek,igazi esti látképet nyújt a városról.
Bár nem tudom mik voltak a lehetőségeid,egy kicsit zavar a jobb oldali fények hirtelen megvágása és a bal oldali nagy üres tér,mintha olyan érzésem lenne,hogy mindenből akartál volna mutatni egy keveset,de talán a vágás vagy a perspektiva választás nem volt megfelelő,ezáltal olyan hirtelen elkészült fotó hatása van számomra.
Amúgy,utómunka,horizont,expó mind ok.
Remélem,nincs harag.
Grat.Űdv.ZolQa.

balatonifotós válasza:
Szia !

Semmi gond, ha így látod, bár én nem szoktam lepontozni egy képet, ha mást szeretnék megmutatni, mint a szerző...
Legközelebb, jobban odafigyelek.

köszi, hogy írtál,
üdv, Z.

adott pontszám: 5
2017. február 12. | 22:06 | dmcdmc

mondd milyen iso fogott ki a mark3-on?
Egyik ismerősömnél Füllig Jimmy, szintén mark 3, a színzaj szokott jelentkezni több perces expóknál.
Azért alul a jegeknél eléggé érezhető a zaj, és a részletvesztés is, de ebben az időben, ilyen fényeknél ez egyáltalán nem elviselhetetlen.
Ami különösen tetszik a képeden az a hátsó fények, és a csillagok. A jég formájában is van egy kis ív, az is ad egy kis pluszt. Összességében megérdemel egy nagy kerek 5-öst.. ha már ennyire nem értékelnek az emberek, legalább én tegyem.!


Üdv,
Gergő

balatonifotós válasza:
Szia !
Szerintem 6400-en volt az iso...

Köszi, hogy írtál!

üdv, Z.