BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,68
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. január 25. 21:04
  • Készítés helye (ország): Románia
  • Készítés helye: Margitta
A prímás

A kép címét azok érthetik igazán, akik ismerik az alanyt. A képen látható személy egy polgármester, amit román nyelven PRIMAR-nak neveznek. S az romániai magyarok gyakran mondják viccesen prímásnak. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2017. január 30. | 13:59 | metkos

Szia!
Igazad van, a cim nem sokmindent arul el a keprol, de igy, hogy jol ismerem a "helyzetet", szerintem zsenialis az elkapott pillanat. Nagyon beszedes es szamomra teljesen visszaadja a "Domnyul Primar" jelenteset. Benne van a kelet-europai erleterzes, egy kis hazai sajatossaggal megfuszerezve. A kis falu nagy embere, aki alapjaban veve maga is csak egy kisember, a videk minden nyugevel bajaval, oromevel, csak egy farokhossznyival kozelebb van a konderhoz.
Gratulalok
Üdv
Akos

Tőti válasza:
Szia. Köszönöm, végre valaki aki érti a "helyzetet". :-) Köszönöm a hozzászólást!

adott pontszám: 3,6
2017. január 26. | 18:25 | halligalli

Szia!
Az idős emberekről készült fotók általában mindig befutók, persze ha karakteres az alany, vagy különös helyzetben, környezetben tudjuk megörökíteni. A cím nekem ugyan nem mondott semmit, jól tetted, hogy a leírásban elmondtad, bár ezt egy kicsit belemagyarázásnak érzem, ami a fotóról nem jön le, de nem is a cím a lényeg, abban én sem vagyok valami jó. Jó fotózz-os szokás szerint most inkább a technikai oldalról közelíteném meg, mert más kisugárzást nem érzek a képen. Nem tudom miért kellett használnod 1600-as ISO-t? Rossz fényviszonyok között fotóztad? A zajosság nagyon hazavágta a képet, persze van amelyik fotónak jól áll a zajosság, de szerintem itt nem. Az élességgel is van egy kis gond, kicsit "üvegesek lettek a szemei. A kockás flanel ing elvonja a figyelmet az arcról, túl harsány és világos. Bár a tekintet természetesnek tűnik, de mégsem olyan kifejező és egyedi. Amennyiben van lehetőséget fotózd újra, sokkal kisebb ISO-val....... szerintem.
Remélem nem haragszol!
üdv. Piroska!

Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Tőti válasza:
Köszönöm az észrevételedet! Dehogy haragszok meg, sőt. Örülök, ha elmondják a hibákat, így legközelebb jobban oda tudok figyelni a dolgokra. (jó kritikát hasznosítsa az ember a saját fejlődésére). Nem beállított kép, nem szántam publikálásra, csak egy pillanatkép volt, ami kicsit átdolgozva került ide. Köszönöm a kreditet, és várom a további észrevételeket is. :-D
Üdv: Tőti

adott pontszám: 4
2017. január 26. | 16:30 | FantomFonix

Szerintem nem elég éles. Vagy a fény volt kevés vagy az expó pillanatában bemozdult a kezed. Ha állványra teszed a gépedet elkerülöd ezt a gondot. Vagy pontosabb beállítás kell.

Tőti válasza:
Köszönöm, igazad lehet. Szerintem az utóbbi volt a gond. Beállításra nem volt időm, mivel csak egy elkapott pillanatkép volt.
Üdv: Tőti