BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,97
KATEGÓRIA: akt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. december 31. 16:41
Lepel1

A fotómon megjelent egy lepel. Ha érdekel a sorozat folytatása Írd le véleményedet a képről! Úgy gondolom: -ha nincs vélemény akkor érdektelen a kép -ha nincs vélemény nem tudok tanulni -ha nincs vélemény nem kapok visszajelzést, hogy rossz vagy jó az irány -ha nincs vélemény a fentiek miatt nincs okom feltölteni képet Az én véleményem akkor változik ha a tisztelt tagok közül min 5-en leírjátok gondolataitokat. (pontal vagy pont nélkül)  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2017. január 1. | 19:16 | dmcdmc

ez vmi értékrend változás, hogy retus nélkül?

egyébként a pontozás miatt ne keseredj el, aktokat amúgy se sűrűn értékelnek, ugyanis az aktív tagok közül, kevesen fotóznak aktot, és sajnos elég ránézni az első oldalra, rendkívül kevés az értékelés.. sajnos az emberek leszoktak róla.

FantomFonix válasza:
Nem keseredtem el. Gondoltam hátha így több vélemény születik. Nem igazán jött be.

adott pontszám: 4,9
2017. január 1. | 18:51 | dmcdmc

Szerintem nem nagyon lehet belekötni, bár nekem azért sikerült. Nagyon szép kép, szép póz, erotikus, lágy, érzelmes. Az az egyetlen kritikám az orr.. nekem olyan mintha, el lenne törve. Azzal még érdemes lenne vmit kezdeni egy kis retussal. Ezt leszámítva, szerintem nagyon szép!

FantomFonix válasza:
Bocs de ezeken a képeken nincs retus és szerintem nem is lesz. Köszönöm az értékelésed. Boldog Új Évet az egész családnak.

adott pontszám: 5
2017. január 1. | 14:40 | csupakambra

Szervusz!
Látom egyenlőre nehezen akar összejönni az az öt vélemény:) Talán majd kicsit később beindulnak itt az aktfotósok vagy az aktokat kedvelők.
Előre bocsájtom, hogy ennek a kategóriának sem az érdemi véleményezéséhez, sem a készítéshez nem értek. Mióta itt vagyok a honlapon összesen két ilyen képhez írtam. Egyikre sem válaszolt az illemtanból bizonyára jelesre vizsgázott fotós kollega.
Most is csupán azért írok, mert tetszik ez a kép nekem. Ízléses, szép fotónak tartom sejtelmes fényekkel. Ebbe a véleménybe nemcsak a fotóst, hanem a modellt is beleértem. A csukott szem is némi szemérmességre utal.
Egyetlen kérdés: mi volt az oka, hogy a hölgy nem a kép közepére került?
Üdv: István

FantomFonix válasza:
Számomra a kép így van egyensúlyban. A nézés irányéba mindig több helyre van szükség és a lepel kifutása is ezt tette szükségessé. Középre helyezve a képet a dinamikáját veszítené el szerintem. Sokkal statikusabb lenne és nem tudtam volna kihasználni a hölgy pózában és a lepelben rejlő lehetőségeket. Köszönöm, hogy leírtad a véleményed

adott pontszám: 5
2016. december 31. | 17:41 | harmincas

Szerintem szép, jó a lepel a lábnál, és jó a kompozíció. Nekem jöhet a folytatás.

FantomFonix válasza:
Köszönöm az értékelést.