BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: akt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. december 31. 16:09
Fény&Forma1

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2017. január 3. | 18:48 | Szarvassy Gábor

Sokat néztem, mielőtt nekimentem az értékelésnek, mert közel sem vagyok azon a szinten, mint a kép készítője. Senki se értékelte, kezdem szégyelleni, hát belevágtam.
Ez egy nagyon szép kép, nagyon precízen szerkesztve. Külön kiemelném a beállítás visszafogottságát, és azt, hogy ezt a kényelmetlen pózt modell ilyen könnyedén meg tudta csinálni. Kellő nagyságban kellő minőségben került feltöltésre.
A smink az arcon nagyon szép, a testsmink szerintem nem igazán a modell bal felkar belső oldalán szederjesnek tűnik.
A fény az arcon, hajon és a bal térden gyönyörű. Ugyanakkor a jobb váll árnyéka, ami a bal térden igen szép a jobb alszárba erősen belevág.
A bal kéz kézről az ötös ujj eltűnik a váll árnyéka miatt, három ujj alapperc bőrén a konverzió miatt nehezen felismerhető ábrák vannak ez így inkább zavaró.
Ismétlem, a kép gyönyörű, de nem hibátlan, feltehetőleg ezért tette fel a szerző, ezért csodálom, hogy nem pontozzák. Ezek a leírt dolgok szerintem az összhatást nem befolyásolják, sőt, esetenként még fokozzák is.

FantomFonix válasza:
Nem vagyok én olyan magas szinten. Köszönöm az értékelést. Részletesen meg fogom vizsgálni a leírtakat és ha tudom kijavítom azokat a hibákat amivel egyetértek. Amit nem tudok javítani arra kiemelten fogok figyelni a következő fotózáson. Nagyon korrekt és részletes hozzászólásodat még egyszer köszönöm.