BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,66
KATEGÓRIA: csendélet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. december 27. 17:16
  • érzékenység: ISO 100
  • objektív: Canon EF-S 18-55mm
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Ködös ébredés II.

Tíz éves fiam képe. A témaválasztás is az Ő érdeme, én csak vágtam és feltöltöttem. Nagyon várja az építőjellegű kritikákat! :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,7
2016. december 28. | 19:09 | dmcdmc

Szia!

A két kép közül nekem ez tetszik jobban. Nem tudom megoldható lett volna -e, de bal és jobb oldalt egy kissé szűkösek a fák, illetve mintha jobbra lejtene egy kissé. Legalább is nekem dőlés érzetem van, pedig súlyozottságban rendben van a kép. Összességében jó időpontban készült felvétel, szép helyszínnel, megfelelő hangulattal. :)

kamarov válasza:
Szia!
Köszönöjük szépen az észrevételeid!
A dőlés érzeted valós, sajnos még lehetett volna rajta kicsit balra dönteni. Bal oldalt még lehetett volna menni vágás tekintetében, de jobb oldalon erősen belógott egy nádas, nagyon elvitte volna a tekintetet, legalábbis szerintem.

adott pontszám: 4
2016. december 28. | 10:48 | zolqa

Szia.Úgy gondoltam,erre a fotóra is leirom a véleményem,ha nem gond.Nos ez is remek alkotás itt is kiváló lett a szimmetria,hiszen szép egyensúlyban van a fotó,a két fa remekül kiegészitik egymást,ezáltal harmoniát és nyugalmat árszatanak,
Lehet másokat nem zavar,de nekem valahogy most itt nem tetszik ez a szépiás szinvilág,vagy ff-ben vagy eredetiben maradjon,de ez szubjektiv doldog.
Amikor kinyitottam a fotót egyből arra a kis levélcsomóra futott a szemem jobb oldalt,az nagyon el tudja vonni a figyelmet a lényegről,legalább is nekem,valamint a hatás kedvéért,egy két fokot még balra kéne dönteni a fotót,akkor lesz minden tökéletes.
Szóval,ez is remek lett,egy kis utómunka,és minden ok,szerintem,de,hogy legyen egy kis jutalma a korán kelésnek és a fáradozásnak,küldök egy kis biztatást.
Grat.Üdv.ZolQa.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

kamarov válasza:
Szia!
Köszönjük az észrevételed és a biztatásod-jutalmazásod! :)
Készült egy sima ff verzió is róla. Nekem valahogy a melegségével ez a verzió tetszett jobban, jobban hasonlít az eredeti színvilágra, de ez csak az én magánvéleményem, ami nem jelenti azt, hogy az én látásmódom helyes.
Igen, az a kis nádbuga rosszkor volt rossz helyen. :) Ha szűkebbre veszem, akkor a jobboldali fának a koronájából is vágtam volna. Én úgy ítéltem meg (lehet helytelenül), hogy inkább a kisebbik rossz! :) Bár való igaz: zavaró.
A döntés röstellem, de tényleg nem volt körültekintően kivitelezve. Egy árnyalatnyi balra döntés még kellett volna neki! Mea Culpa - ez tényleg az én saram!