BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,49
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. december 25. 17:47
Savannah

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2017. január 19. | 20:51 | ningbo

Szépen komponált kép, élesség, színvilág nálam rendben. Hangulata megkapó. Kicsiben is vonzza a szemet, felnagyítva is figyelemfelkeltő, de úgy már veszít a várakozáshoz képest.
A modell szép, ez kétségtelen, ellenben a kitekert testtartás árt a popsi kerekségének, a háton lévő gyűrődés esztétikai csalódás, a félprofil nem engedi látszódni az arc nőies jellegét (pedig véleményem szerint az is megérne egy misét...). A lábak gyönyörűek, "viszik a képet" , de ettől felfelé hiányérzetem van. A modell bal könyöke csonkolt benyomást kelt, ezt én kerülendőnek tartom. Előnyösebb lenne a fordulattal párhuzamosan csípőre tett kéz - ez takarná a bőr gyűrődését is (természetes, hogy ott van, de esztétikailag nem kívánatos a figyelem ráirányítása) és valamit láttatni engedne a mellek vonalából, gömbölyítené a popsit és talán a nyak ráncait is kisimítaná. A jobb kar belóg a felsőtest kontúrvonalába - optikailag szélesíti a felsőtestet, szerintem ez is kerülendő, ha lehetőség van rá. A kis anyajegypontok eltávolítása már gyerekjáték, de ízlés kérdése - én el szoktam tüntetni, de van aki ragaszkodik hozzá, ezt megtudom érteni.
Ezektől eltekintve látszik, hogy gondosan előkészített munka - de talán hasznos, ha megemlítem az általam hibának vélt részleteket.
Valójában tudatos, kreatív kép, de javítandó - szerintem. Ellenben a hangulata sokat nyom a latban, valamint az oldalra feltöltött képek között így is kiemelkedő ( a lábak hangsúlyozása profikat megszégyenítő), így az általam említetteket inkább apró hibának tartva, a kép egyediségét elismerve gratulálok neked és a modellnek egyaránt.

Üdv

Jose Z Vargas válasza:
Köszönöm ezt a hosszú értékelést. Rendkívül sok hasznos dolgot említettél ezekre a jövőben próbálok majd figyelni. Üdv Vargas

adott pontszám: 4,5
2016. december 26. | 21:00 | mutty.hu

Ez a kép kb. annyira nem áll össze, mint az antik (hatású) szék a padlószőnyeggel. A modern pata a régi8es) csillárral. A kivillant háttámla-fa a szinte bebukott fekete vastag pánttal. Ezzel együtt hoz egy hangulatot. Hogy ezt a nőt meg lehet-e kapni pénzért, vagy ez egy művészieskedő beállítás egy meggyűrődött hátú modellről? Egyértelműen az utóbbi. Igazi glamour a maga módján. Telejsen életszerűtlen, művi és mesterkélt, de legalább látványos, és tele van szemet gyönyörködtető részletekkel, amik eltakarják alapvető gyengeségeit. A rózsaszín világ eltakarja a padlószőnyeget. Jó, vagy legalábbis hatásos összeállítás.

Jose Z Vargas válasza:
:D köszönöm ezt a nyakatekert értékelést. Részleteiben teljesen egyet értek az észrevételekkel még ha akkor nem is tűnt fel nekem ez a rengeteg összeférhetetlenség :D
Üdv Vargas

adott pontszám: 4
2016. december 26. | 20:55 | Waffer

A szemek nem élesek, ami csak akkor bocsánatos bűn, ha nem látszanak egy glamour képen. De a kép ettől még működik, ezért jár rá a 4pont.

Jose Z Vargas válasza:
:D hát lehet nem is arra fókuszáltam.

adott pontszám: 5
2016. december 26. | 15:56 | meglesz

Szép kép a maga kategóriájában. Az öltözéket kicsit közönségesnek találom a helyszínhez de lehet hogy csak ez volt kéznél, ezt nem tudhatom. Amúgy jó a kép! Grat!

Jose Z Vargas válasza:
Köszönöm.