BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. december 12. 06:02
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés ideje : 2016-12-11
Varázslat

Az eredeti kép vágva és kevés contrast lett ráadva. Mobillal készítettem. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2016. december 28. | 14:50 | Szarvassy Gábor

Saját magamnak ha én csináltam volna, azaz a pillanat élménye miatt elteszem magamnak. Egyébként nekem is van, jó pár ilyen, meg mindenkinek gondolom, de én úgy vélem, azok még nem az oldalra valók.Egy kis segítség további kísérletekhez.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

fény válasza:
Szia!
Köszönöm szépen a kreditet. Igyekszem tavaszra jobb képeket készíteni és jól felhasználni a tőled kapott kreditet. Sajnos most nincs időm a fotózásra. A munkám most nem engedi a fotózást.
Igen amatőr vagyok, de gyakorlom. Valahol el kell kezdeni. Ezen a napon csak a telefon volt nálam. Boldog új évet kívánok. Szép fényeket. Üdv Klára

2016. december 21. | 02:40 | Szarvassy Gábor

Előre mondom, nem pontozom, Egy csodálatos ég van a képen. Megdermedtél, fotóztál és utána magyarázod az eredményt. Nagyon nehéz lett volna rosszabbat kihozni. Egykét nád a harmadolóba, bőven elég okosan elhelyezve, persze bugával és nem letöredezve, ehhez persze helyezkedni kell, ez ütközhet akár egzisztenciális okokba is, vagy kifutsz az időből. Lehet próbálkozni a retussal is, bár ez esetben ez nem sokat segít. Ég ide, ég oda, ez a fotó nem sikerült. A tudatos szerkesztési kísérlet viszont látszik. A mobillal nem nagyon lehet vágni, a dinamika is kicsi.Eltenném a képet magamnak.

fény válasza:
Szia! Ha ennyire rossz akkor miért teszed el magadnak? Nem feldolgozható!
Köszi a véleményed!

2016. december 17. | 21:34 | csupakambra

Szervusz!
Csak pont nélkül.
Az adott cím miatt mérget veszek rá, hogy hölgyfotós készítette. Mobillal egyébként nem is olyan rossz minőség. Szépek a lenyugvó nap fényei.
No de nekem a varázslatot kicsit megtöri az a sok kusza nádszál és nádlevél ott az előtérben. Az egyik még a képből is kilóg. Ha már a tóparton jártál talán hangulatosabb lett volna egy nyílt vizes területen lekapni a naplementét esetleg egy-két madárral a vízen vagy a levegőben talán kis nádast is láttatva a széleken.
Üdv: István

fény válasza:
Köszi az értékelést!
A vizes terület dugig volt náddal és épp akkor nem járt arra egy madár sem :)
Üdv Klára

adott pontszám: 3,8
2016. december 14. | 13:23 | kaláris3

Üdv! Gondolom megtetszettek a gönyörű színes felhők,
de ezen kívül úgy érzem nem igazán van tudatos komponálás. Leguggoltál és kattintottál. Valami érdekes téma az előtérben, vagy ha nem vetted volna ilyen alulról, talán egy távoli bokor, fa érdekesebb lett volna. További jó fotó
zást!

fény válasza:
Szia ! Sajnálom, hogy nem felel meg az ízlésvilágodnak a fotóm. Ha épp van a képen fa vagy bokor vagy egy fűszál az mindig valamilyen belekötés tárgya. Itt a sík vidéken nem lehet mindig olyan képet komponálni hogy bárki ízlését eltaláljam.A kép aljából jócskán lett vágva mert épp amerre jártam sűrű nádas van. Akkor meg abba lenne a hiba. Ma is csodálatos színek voltak a naplementében, de azon gondolkodtam nem készítek képet mert ott a fenyő a lombtalan diófa na meg a villanyvezetékek. ezek miért is izgalmasak?... kérdem én. Retusálni nem igazán szeretek a képeken. Köszönöm az értékelésed.

adott pontszám: 5
2016. december 13. | 22:28 | btomi77

Eddig mindig azt mondtam, telefonnal nem lehet megfelelő képet készíteni. Erre te feltöltesz egy ilyen szép fotót mobillal készítve. Gratulálok! Szép lett.

fény válasza:
Szia! Köszi Tomi!
Néha sikerül azért jó képet készíteni. Az adott pillanat mindent megért! Elég ritkán lehet ilyen szép pillanatot megfogni. Köszönöm az értékelést és a pontot!!
Üdv : Klára

adott pontszám: 4,8
2016. december 13. | 16:45 | farfalle

Szia! 162 nézője volt már képednek, de továbbmentek rajta, mint Mari néni a zoknibolt előtt.
Szép kép? Nem érdekes. Annyi ilyet látni.... pedig ez nem így van. Minden kép más és más. Nincs két ugyanaz, esetleg hasonló, de az nem jelenti, hogy ugyanaz a mű. Persze el kell gondolkodni azon, hogy ugyan mi ez a nagy érdektelenség? Kevés talán az akció benne. Nem ff-ben van, amire hamarabb belekötnek, nincs láthatóan olyan hibája, amelyet jól le lehetne pontozni, mert az már izgalommal jár. Azzal kielégül az emberi lélek, mint az esti tv-nézésnél a tucatnyi halott, karambolok, földrengés, stb. láttán. A' má' valami mi?
Nos morfondírozás helyett: a kép szép és mutatós, hihető színekkel, nem agyonszaturáltan, mint olykor látni lehet. Szerkesztés is jó, csupán egy pici javítás kellett volna még: a képből fent kilógó nádszál eltüntetése, vagy megrövidítése. További szép naplemente-képeket. Üdv:Péter

fény válasza:
Szia! Szerintem teljes mértékben igazad van!!!Minden mondatod igaz. Valami oka volt, hogy ilyen sokan megnézték a képem. Sokáig néztük a családdal a naplementét! Minden perce más ás más volt. De talán ez a pillanat volt arra a legalkalmasabb, hogy ezt megörökítsem. Kb 15 perccel később még misztikusabb színek voltak. Nagyon sötét rózsaszín. Többet ért mint bármilyen hírek a tévében!
Sajnos azokat a színeket nem tudta teljesen a telefon vissza adni ami ténylegesen volt. Csodaszép volt a naplemente! A fotó retusálásában még igen kezdő cipőben járok. Szeretném majd azt is megtanulni. Köszönöm a véleményed és az értékelésed. Kreditet még nem tudok küldeni sajnos, de nem felejtem el!
Üdv: Klára