BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,19
KATEGÓRIA: város, építészet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. augusztus 22. 00:12
Várkert bazár

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2016. augusztus 28. | 20:50 | Álomfejtő

...ajánlom is, hogy törekedj a színvonalra.... különben FÖLDBE TAPOSLAK .
(!)

jesszusom....

majabiene válasza:
majd igyekszem :DDD
jól szórakoztam :)

2016. augusztus 28. | 19:30 | Álomfejtő

:o)
félreértettél... nem azért kétpontos, mert kevés az értékelés és hozzászólás a képed alatt - és ha jobban utána olvasol annak, amit írtam, szerintem azt sem javasoltam de még csak nem is utaltam rá, hogy telibe kéne fotóznod a bazárt... hogy pontosítsak : a város teli van gyönyörű műemléki elemekkel, amelyeket részleteiben nagyon nehéz úgy megfogni, hogy eltalált legyen a részletkiemelés és magán hordozza a stílusjegyeket is.... - ne csak a cím utaljon rá, hol találtál a részletre vagy hogy honnan vágtad ki.
Attól, hogy ez egy (szűk) részletfotó, attól meg még rendesen túristafotó íze és jellege van.

Tisztában voltam azzal is, hogy nem fogadod el a véleményem így meg sem lepődöm a válaszodon - nyilván ez az én meglátásom és (érdekes értékelésem) melyet továbbra is tartok.
Ennek az oldalnak meg nem lesz jobb a színvonala, ha unásig ismételt dolgokat látunk itt, Te peidig már mindent tudsz amúgy is, mit-hogyan-hol kell fotózni....felesleges is bármit mondanom.
Neked is további szépeket :o)

majabiene válasza:
Jajj gondoltam, hogy te aki már mindent tud a fotózásról úgy gondolod hogy ha nem fogadom el az értékelésedet az azért van mert én azt gondolom mindent tudok:) szerintem ez a visszavágás elég dedós
Nagyon sok kritikát elfogadok és tanulok belőle, semmi gond nincs velük. Az oldal színvonala meg nem miattam bukik meg szerintem, de ezek szerint hozzájárulok:)
Nem igazán sértettél meg, a kritikád egy részét elfogadom, de a 2-es értékelést erősnek érzem. No de veled ne szálljon szembe senki, rögtön a földbe taposod :) Igy meghajlok nagyságod előtt és igyekszem színvonalasabb lenni:)

adott pontszám: 2
2016. augusztus 28. | 09:52 | Álomfejtő

Azzal kezdem, ami az itt adott pontom lényegi összefoglalása :
2 (elfogadható, unalmas, tucatfotó)
-merthogy a kétpontos értékelést nem szereti senki... és számomra ez a kép sem admást, mint a fenti defi.
- de
azon túl, hogy Várkert bazár.... és ? (akárhol máshol is lehetne) Mi a több, hol a plusz a kiragadott részletben ? Építészeti szempontból nincsenek stílusjegyek, nincs különleges nézőpont, nincs hangulat, (a kiragadott részlet is inkább tényközlő, mintsem jellemző) nincs semmi, amiért a figyelmet e kép magára vonzaná....(lásd csekély számú érdeklődés is ezt látszik igazolni) attól pedig, hogy ff-be fordított&ad, még nem lett több "művészfotóként" sem....sajnálom.
A képet túrista fotónak tartom, ami színesben még szebb is lenne. Ne haragudj.

majabiene válasza:
nem haragszom :)))) de nem is fogadom el sajnos az értékelést, nem hinném hogy attól, hogy egy fotó nem igazán van értékelve még 2es :) vagy unalmas vagy tucat...
Én azt gondolom hogy a várkert bazár telibe fotózása a túrista fotó..én kiragadtam egy részletet, azt gondolom, hogy nincs tele a város ilyen tárgyakkal, miért ne lehetne kiragadni egy érdekes részletet..ha nagyban fotózom elveszik az érdekes fül ezen a nagy tárgyon. A textúra miatt megkivánta a ff kidolgozást.
Szóval ne haragudj, de elég érdekes értékelés.
további szépeket

adott pontszám: 5
2016. augusztus 22. | 04:36 | Tern

Szia!
A témáról nem igazán tudnék sokat beszélni, ügyesen kiragadott, szépen kidolgozott részlet. A fotó tónusai viszont gyönyörűek, teljesen természetesen, minden erőlködés nélkül adják vissza az ódon hangulatot.
Gratulálok!

majabiene válasza:
Szia, köszönöm