BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,92
KATEGÓRIA: panoráma
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. augusztus 3. 19:35
Gyergyószentmiklós

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2016. augusztus 4. | 16:57 | metkos

szia
azonkivul, hogy en is gyergyoi vagyok -ami mar onmagaba is meger 5 pontot :P - nagyon tetszik a foto hangulata. Az alacsonyan szallo felhok nagyon visszaadjak a medencere jellemzo komorsagot, kisse sotet hangulatot, de az elenk szinek, a zold, a kis viragok azert magukban hordozzak a szepseget, a szeretetet ami az ottani embereket jellemzi. Nagyon szep helyrol fotoztal, a ket domb kozti kis volgyecske kituno megoldas, valamit a jobboldalt meghuzodo fasor megtori a monotonitast.
Kar, hogy a foto nem tokeletesen eles, gondolom az atalakitasnal tortent valami.
Udv
Akos

Cs0nti válasza:
Szia.Igen, az átalakításnál meg egy objektív(vagy lehet hogy body hiba)miatt életlen.Köszi a véleményt! Vajon ismerjük egymást? :))

adott pontszám: 2
2016. augusztus 4. | 00:46 | Espíritu

Szia!
Sajnos a kép teljes részlettelen és élettelen. Így elég nehéz értékelni a képedet.
A fenti hibn túl elcsúszott a fehéregyensúly, az egész kép sárgás.
Jobb lett volna továbbá jobb fényeket kivárnod, vagy kék óra vagy bármi más, érdekesebb fények között megcsinálni ezt a panorámát.
Ez így egy első panoráma készítési próbálkozásnak tűnik, ami végül nem sült el igazán jól.

Cs0nti válasza:
Igen, az első panorámáim közé tartozik :). A minőség, rászletezettség az igazándiból pár ok miatt van. Lentebb leírtam :)

adott pontszám: 3,5
2016. augusztus 3. | 23:14 | h.rom

Szia.
Esküszöm, először Genyószentmiklósnak olvastam! :D

A kép életlensége, részlettelensége rendkívül zavaró, valamint nagyon rossz a minősége is, köszönhetően annak, hogy ezt a nagy méretet 354k-ra tömörítetted. Élőban nagyon szép lehetett, de a kép ezt nem adja vissza.

Cs0nti válasza:
:DDD. Értem, azaz ,hogy úgy tömörítettem a képet ,hogy telefonra átraktam , ezt meg is bántam de mostmár nem szedem le a képet.Meg az életlenséget a tág blendenyílásom okozhatta.Lentebb leírtam ,hogy miért történt ez így. Köszi!

adott pontszám: 5
2016. augusztus 3. | 21:51 | latis666

Szép kép nagyon. Gondolom az utómunka is elvitt némi időt. Kellemes a szemnek végignézni rajta. Gratulálok!

Cs0nti válasza:
Köszönöm szépen! :) Igyekszem csak visszatart a technika egyenlőre :)

adott pontszám: 3
2016. augusztus 3. | 20:26 | calabash

Nagyon szép helyet sikerült fotóznod. Szép ez az erdélyi táj. A fotó tagolás jó, megvan az előtér, a középrészben a város és a háttérben a hegyek. A fotót megnyitva azonban azonnal szembetűnik az általános életlenség. Gyakorlatilag nincs rajta éles pont. Szerintem a kidolgozás sem sikerült túl jól, elég erősen túlszaturált, a felhők helyenként rózsaszínes árnyalatot kaptak. A fények sem voltak az igaziak, felhős idő volt. A jobb oldalából lehetne vágni, nagyjából a bokorcsoportig. A panorámás formátum úgyis megmaradna, de feszesebb lenne tőle a kép.

Cs0nti válasza:
Értem, Köszönöm a véleményt.Az éllesség az miatt van mert ami géppel fotózom azt kölcsön kaptam és az igazi tulaja beleejtette tengerbe(sósvízbe) és csak úgy működik a gép ha a legtágabbra állítom az obit(3,5-5,6) sajnos :/ de jövőhéten érkezik meg a saját gépem. :3 alig várom :)