BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. április 26. 14:50
"Szeretlek Anya"

A kisfiú a fotózáson kérte, hogy készítsünk egy ilyen fotót meglepetésként az anyukájának. :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2016. április 29. | 11:36 | Bézsé

..Szia..!Először is,gratulálnék a fotódhoz..!De személyem szerint ici-pici kritikát megfogalmaznék..Ha a fejtetőnél a vágást picit balra nyúló fotónál eszközölöd, az a szemet is kissé balra húzza...Amúgy tetszik a fotód koncepciója,lényegre törő ami igazán szerethetővé teszi a képet...Üdv.Bézsé

Marcigazdi válasza:
Köszönöm. :)

adott pontszám: 4
2016. április 27. | 14:41 | majabiene

Szia! azok a gyönyörű szemek..kedves fotó, bár szerintem többet is ki lehetne hozni belőle. Igazán a szivecske akasztója valahogy nem illik nekem a képbe. A vágás nekem nem jön be, de ez izlés dolga, én nem vágtam volna ennyit a fejnél, illetve a könyöknél sem vágnék igy. üdv

Marcigazdi válasza:
Szia. Engem is a szeme fogott meg, így sikerült elkapni ezt a kedves mosolyt, nem utólagos vágás eredménye. Ha beállítottam volna, a könyöke marad nekem is. :) KÖszi az értékelést.

adott pontszám: 4
2016. április 27. | 09:11 | dmcdmc

Szia! Sajnos a minősége nem az igazi. Olyan érzésem van, mintha egy erős vágás lenne a képen, majd erre utólag rá lenne élesítve. Ezáltal főleg a szemnél, ami egy ilyen képnek a mozgatórugója elég erős pixelesedés lépett fel, és természetellenessé vált.
A háttérben nekem zavaró az a szürke sáv ami a váll fölött megy el, jobb lenne nélküle.
És bár olvasom, hogy a kissrác akarta ezt a képet, de nagyon beállított szagú a kép, túl direkt, ami nem baj, ha így van, csak ez, ha érződik a képen, az nem túl jó.
Én azt érzem, hogy szülőként biztos örülnék ennek a képnek, de fotósként ránézve nem érzem benne a különlegességet, az átütést, amitől többé válik számomra, még a szűk DOF ellenére sem.

Marcigazdi válasza:
Szia. Ha jól emlékszem, nem vágtam, utólagos élesítést szoktam a legtöbb képemen, hol többet-hol kevesebbet.
Engem talán azért is fog meg ez a kép, mert a kissrác nagyon kedves, aranyos kisfiú és a mosolya mindig ezt juttatja eszembe. Dehát ezért is töltöttem ide fel, mert kíváncsi voltam, kívülálló hogy látja ezt a képet. :) Szóval köszi az értékelést. :)