BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,86
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. március 24. 19:38
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Wendigo

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2016. április 24. | 21:55 | mazzz

király

Orcoo válasza:
Köszönjük :D

adott pontszám: 4
2016. március 28. | 07:04 | Tern

Szia!
Azt gondolom egy portré mindig kísérlet az alany személyiségének a megmutatására, ezért nehezen tudom elfogadni az olyan képeket, amikor az arcból szinte semmi sem látszik. De itt legalább, ha álarc mögé bújva is szembe néz velünk ez a lány. Remélem nem tévedek és valóban lány. :)
Tetszik a kép elvarázsolt hangulata, a teljesen elszállt háttérszínek, a hóesés szerű kavalkád, a boszorkányos jelmez. Az egésznek erősen digitális illusztráció jellege van, de jól áll a lány vörös hajához. Viszont a képminőségért kár. A magas érzékenység elmosta a részleteket....
És akkor megnéztem mit írnak a neten Wendigoról...hát ahhoz képest nagyon kultúrált, mondhatni félénk, de örülök, hogy ilyen tartózkodó és nem akar mindjárt megenni reggelire. A netes leírás csontsoványsága és hullaszerűsége szerencsére nem nyilvánvaló a képen, de a boszorkányosság így minden előzetes infó nélkül is átjött.
Ötletes kép, egyedi hangulattal.
Szép fényeket!

Orcoo válasza:
Szia! Köszönöm szépen a modell nevében is :) Nem egészen értek egyet a portré mibenlétével. Mert ha a téma ilyen "elvarázsolt" akkor a modell a téma megtestesítője, nem maga a téma. Máshol maszkkal vagy sminkkel formálják a modellt itt egy fakéreggel.
Ami a címet illeti tényleg így nem jön át a sorozat többi képén látszik hogy a lány igencsak soványka... viszont éppen az benne a lényeg hogy amíg a wendigo alapjáraton nagxon kegyetlen ls véres bestia addig ezen a képen éppen az ellenkezője... mondhatni megtévesztő... éppen vadászik és becserkész. Ki tudja mi van a kéreg mögött, csak egy stem és egy kis mosoly látazik.

2016. március 25. | 16:11 | Ponkházi Máté

Szia!
Előző értékelővel ellentétben nekem tetszik a kép,és nem zavar a nem tudom mi,fehér pötty sem, sőt.Ötletes és Érdekes nem szokványos portré.Tetszik a háttér is ,de az tény hogy jobb oldalt az arc alulexpos, derítőlappal lehetne korrigálni,a vízjelet kivágva még jobb lenne.:)További jókat!
Üdv.

Orcoo válasza:
Köszönöm szépen! Az arc jobb oldala nem alulexpos hanem PSben tettem rá hogy direkt árnyékban legyen. 50%os szürke réteg, overlay-re állítva és 12%os erősségű burn eszközzel bekormozva. Pont a kis kilátszó mosolyka miatt hogy még sejtelmesebb legyen. A fehér dolgok pedig ködös tündérpor izék :D

adott pontszám: 3
2016. március 24. | 20:19 | FantomFonix

A kép rendezői jobb oldalán az arc alul exponált. Engem zavar a sok nem tudom mi, fehér pötty. Talán havazás lehet, de ahhoz nem elég jó a kép, hogy ez kiderüljön. A hölgyet a fakéreg nem előnyére változtatja meg. A kép koncepciója nem tetszik. A hölgy arca mint fő téma szerintem előnytelenül a kép középpontja felé tolódik, az őt körülvevő tér elhelyezkedése esetleges hatást, mint sem tudatos szerkesztést tükröz számomra. Bocs a pokróc véleményért de sajnos én így látom a lépedet.
Üdv BB

Orcoo válasza:
Semmi probléma a kritikából tanulok. Nekem az alul exponált rész inkább árnyékos és többé kevésvé az utómunka eredménye. A "nem tudom mi" pedig nem hó hanem tündérpor, parázs és még egy kis tündérpor :D A kompozíciós kritikát illetően pedig igyekszem észben tartani az elhangzottakat.
köszönöm!