BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,6
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. január 23. 09:19
  • Készítés helye (ország): Ausztria
Fordulat

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,6
2016. január 24. | 06:43 | Tern

Szia!
Érdekes kép!
Nagyon jók a formák, a játékos ívek, amik végül kiadják a papagáj alakját.
Viszont...papagájt fekete-fehérben? Ehhez legalábbis érdekes fényekre lett volna szükség, hogy ne a magas érzékenység adta hátrányok elleni kényszermegoldásnak hasson a konverzió.
A szerkesztésnél picit talán balra lehetett volna tolni a súlyozást, így az a rész üresnek hat.
A fotó ötletes és kedvesen játékos, mint maguk a papagájok, viszont kár a színek és a fények hiányáért.
További jó fotózást!

jessica66 válasza:
Köszönöm hogy időt szántál rá, korábban már megválaszoltam ezeket az észrevételeket, nem ismételném önmagam. Azért örülök, hogy nem reménytelen az egész . :)
Üdv.: Vanessza

adott pontszám: 3,8
2016. január 23. | 10:01 | csupakambra

Szervusz! Nem tudom, mi késztetett arra, hogy nem színesben tetted fel ennek a színekben gazdag kakadunak a portréját. Önmagában a cím szerinti nyakelfordítás sem indokolná ezt.
Nem lehetett igazán nehéz dolgod a fotózáskor, hisz nem egy vadmadarat látunk.
Ezen túlmenően nem tartom szerencsésnek, hogy a bóbita felső csücskét levágtad, valamint a látható szárnyrész a kép alja felé már nem vészesen, de mégis fokozatosan veszít az élességéből. Üdv: István

jessica66 válasza:
szia,a formát szerettem volna kiemelni nem a színeket és amúgy sem egy túl tarka madárról van szó, a szürke és a fehér színek a jellemzőek rá,elkészítettem a színes verziót is de unalmasabbnak találtam, így nagyobb hangsúlyt kap az ív a képen, plusz szinte minden madárfotó színes és valami drasztikusabb megoldást kerestem. Sajnos nem egy nyugodt egy helyben ülő madárról van szó és nem is szelíd vagy kézhez szoktatott így nehéz volt a közelébe férkőzni. Nekem pont tetszik, hogy a bóbita a kép tetejéig ér ezzel megfelezve a teret, szerintem az a pár mm nem ami nincs a képen nem zavaró, legalábbis nekem. A képen a papagáj szemére és csőrére tettem a fókuszpontokat emiatt nem ugyanolyan éles az alsó tollazat. Köszönöm, hogy időt szántál a képemre és elmondtad a véleményed.