BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. december 6. 20:09
Közeledik

A képen feleségem, aki a gyermekünket, Hannát várja. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2016. január 3. | 18:55 | kisjani60

Szia.
Csodálatos a kompozíció. Én azt látom,hogyAzt akartad kiemelni,hogy a terhes nő is lehet gyönyörű, vonzó,és boldog.Az enyhe kis mosoly a hölgy arcán nagyon kedves. Elkaptad azt nagyon ritka pillanatot,amikor ezek a dolgok együtt vannak.
Én a rózsát kihagytam volna.Kicsit sok. Úgy láttam,hogy a hölgyek ilyenkor egy erős férfi kezét kérik segítségül. Nehéz pillanatok ezek. Én erre 4 pontot adok.

dmcdmc válasza:
köszönöm szépen a véleményed.

nekem tetszik a rózsa, mert megbontja az amúgy teljesen fehér színeken alapuló képet, visz bele egy kis életet, egy kis színt, jelezve az új jövevényt.

2016. január 2. | 19:39 | tündérbogár

Wow, Gergő, gratulálok nektek! :)

Bírnám, hogy ha egyszer kismama leszek, rólam is ilyen gyönyörű képet készítsenek... Azt hiszem ezzel mindent elmondtam! :)

dmcdmc válasza:
köszönjük szépen Judit!

Hát, ha egyszer úgy adódik, hogy kismama leszel, biztosan szép képek készülnek majd rólad, de legfeljebb összebeszélünk, és csinálok rólad is nagyon szívesen.

2015. december 15. | 18:17 | citromos12

Szia Gergő!

Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!

Üdv,
Árpád

dmcdmc válasza:
nagyon köszönjük szépen Árpád! Átadom a feleségemnek is. :)

adott pontszám: 5
2015. december 8. | 07:42 | Nefilim

Ismerős hölgy, mondjuk kicsit teltebb de ez az élet rendje! :) Szerethető kép, én hibát nem látok olyat ami nagyon zavarna. Gratulálok! Szép esztétikus fotó!
üdv.

dmcdmc válasza:
köszönöm Robi! :)

2015. december 7. | 21:21 | Karlsky

Először is köszönöm a kreditet! Én ennél a póznál és ebből a nézőpontból egy kicsit keményebb fénnyel fentről világítottam volna mondjuk egy reflektorral/méhsejráccsal vagy kb ugyanezzel a világítással csak a kamera felőli oldalrol nem pont a másik irányból... esetleg talán kicsit nagyobb teret is hagytam volna lehet... de nekem ez a póz akkor se adja kismama fotónak... bár látom egyedül vagyok ezzel... nem akarok morbid lenni de így a rózsákkal együtt főleg nem tom... küzdök magammal hogy kimondjam e... de ha már belekezdtem nna ... nekem inkább ilyen ravatalozó feelingje van... és ezért nagyon kettős érzéses számomra így ez kismamafotonak... (lehet egyedül vagyok vele és remélem nem haragszol meg hogy leírtam...) ha gondolod nyugodtan töröltesd a kommentem... megértem... mert véletlen se akarok bántó lenni vagy ilyesmi...

dmcdmc válasza:
ne szabadkozz, semmi gond nincs a véleményeddel :)

aláírom, hogy egy reflektoros méhsejt raszteres fény nagyon látványos tudna lenni, hisz gyönyörűen kiemelné a modellt, és nagyon kreatív megvilágítást adna, aogy egy ilyen kör alakban átmenetesen kiemelné a modellt a háttérről. Viszont a kemény fények először is szerintem a kismama fotóhoz nem illenének, míg egy glamourhoz már inkább, ráadásul ne felejtsük el, hogy nem 20 éves lánykáról beszélünk már.

fehér elefántnak van hasonló fotója itt fenn, érdemes megnézni azt, hogy látványban, hangulatában az mit teremt. Most azonosítsd be ugyanezt egy kismamával?! Nekem nem jön össze ez a megvilágítás a párommal. :)

A ravatalozó gondolattal sincs semmi baj, olyannyira, hogy még nekem is eszembe jutott, de úgy gondoltam, hogy a rózsa színe, a fehér ruha, és a nagy pocak, azért erről tereli a gondolatokat, és inkább egy álom képét festi le, ahogy az anyuka már arról álmodozik, hogy a hasában lévő kisbabáját hamarosan a kezében tartja, és a rózsa színe jelképezi azt, hogy kislány fog születni.

Na, nem magyarázni akarom az én képemet, inkább csak elmondani, hogy miért döntöttem bizonyos dolgok mellett.

A véleményed, meg rendben van, ne aggódj, korrekten, ésszerűen leírtad, hogy Te hogy csináltad meg, és ráadásul vittél bele kreativitást is.

Szóval, köszönöm! :)

adott pontszám: 5
2015. december 7. | 19:09 | Bluray

Szia! Nekem, a műfajban járatlanként tetszik a fotó. Kiemelném az egyedi nézőpontot. Hová álltál? Létrára? Jó a világos tónusú megvalósítás, esztétikus, harmonikus a kép. Én a magam részéről talán csak egy szál virágot tettem volna a kismama kezébe. Mint téma sem gyakori ezen az oldalon, ezért külön dicséret jár. Sok boldogságot a Hannához! Üdv, Gyula

dmcdmc válasza:
nagyon szépen köszönöm. Hát a műfaj nekem is új, minden mértékben :)))

Igen, létrára másztam, kissé rozogára, 4 méter magasra :)

adott pontszám: 3
2015. december 7. | 17:58 | Karlsky

Szia! gyönyörű állapot! és gratula nektek!
Viszont mint fotó nálam van pár sántikáló dolog... kezdeném a bal láb behúzásával ami elveszik a ruha alatt szerintem nem annyira előnyös így... de ez apóz sem a legjobb olyan kiterűlt a padlón semmilyen érzetet kelt... ez a perspektíva sem biztos hogy a legjobb megoldás... a fejtartás ebben a pózban nagyon nem jó, az áll alatti gyűrődések miatt... és tokássá teszi a párod... a rózsa kicsit giccsessé teszi az egészet (de ez ízlés kérdése) a fények laposak...
próbálkozzatok még ameddig ki nem bújik a babszi lesz jobb is sokkal... ;)

Szép fényeket!

Üdv.: Karesz!

dmcdmc válasza:
köszönöm a részletes véleményed.

egyetlen egy dolgot kérdeznék vissza, hogy világítanál meg egy KISMAMÁT, aki közel van a 40 felé? :)

én ezért is döntöttem egy szolid megvilágítás mellett.
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

2015. december 7. | 11:44 | KTB

Pozitív!:)

dmcdmc válasza:
akkor még egyszer köszönöm! :)

2015. december 7. | 08:55 | KTB

(átérzem miért tartottál a feltöltéstől..., de azt is, hogy az elfogultság szintjét is el lehet felejteni, ha egy személyes téma bemutatása egyedire, és jól sikerül...! a rózsákat én is picit soknak tartom, de a kategóriába még belefér...:)

dmcdmc válasza:
köszönöm... de megvallom őszintén, most nem teljesen egyértelmű számomra, hogy ez pozitív, vagy egy negatív vélemény volt? :)

adott pontszám: 5
2015. december 7. | 08:29 | kapka

Nagyon szép munka. Különösen tetszik, hogy a fehér-tört fehér színvilágot megtörted a zöld-rózsaszín rózsákkal. A rózsszínnel már utalsz is a kislányra, hogy igen, érkezik. Én még megpróbáltam volna egy átlós szerkesztést, nem tudom, hogy úgy hogyan mutatna. :)

dmcdmc válasza:
köszönöm szépen István!

Bevallom az átlós szerkesztés nem jutott eszembe... de nem is a teljes emberi alakkal képeznék átlót szerintem, inkább akkor a láb, és kezek játékával.

adott pontszám: 5
2015. december 6. | 20:36 | harmincas

Szép emlékkép, nagyon jó a fehér öltözet,és külön tetszik a haja esése. Jó a póz és a meleg színvilág is. Talán a három rózsa picit már sok, egy szál is elég lett volna, vagy akár virág nélkül is működne a fotó. De ez nagyon szubjektív vélemény, emiatt nem vonok pontot.

dmcdmc válasza:
nagyon köszönöm szépen!

kicsit tartottam a feltöltéstől, azért én csak elfogult vagyok a képpel, de úgy voltam vele, hogy talán ez a felső nézőpont, ami miatt 4 méter magasra kellett másznom egy rozoga létrán, visz bele egy kis pluszt, az 1 rózsa nem rossz ötlet, de a színei feldobják szerintem a sok világost.