BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: koncert - színpad
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. június 28. 19:08
Drums Of Death

"...koncert után csurom vér vagyok" Axl Rose 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,4
2015. június 30. | 19:48 | mangolucus

Szia! Tetszenek a színek, ahogy a"véres" ködben úszó színpadon kirajzolódik a mikrofonállvány sziluettje. A kompozíció változtatásával viszont szerintem még sokat javíthattál volna a képen. Egyrészt a füstben homályosan látszódó dob sokat ad hozzá a képhez, mégis csak a sarokban félbe vágva kapott helyett. A bal oldali mikrofon inkább zavaró eleme, minthogy kiegészítője a képnek. Az ember szinte várja, hogy feltűnjön a színpadon egy hosszú, már a sok headbangeléstől vizes hajú, rekedtes hangú fazon, de aztán mikor odaképzelem a fotóra, elillan a pillanat, ugyanis a képen csak a mikrofonnak van helye, az énekesnek már nem. Szerintem az állványnak pont azon az oldalán kellett volna több helyet hagynod, ahova a fellépő érkezhet, tehát kicsit a masinát jobbra forgatva a fókuszba helyezett mikrofon, és a háttérben sejtelmesen feltűnő dobok is méltóbb helyett kaphattak volna. Remélem, az élmény is legalább akkora volt, mint a fotó hangulata!

Azúr válasza:
Fotóztál már valaha koncerten, ahol egy tűt nem lehetett volna letenni a tömegben? Nem, nem fotóztál, mert akkor nem tanácsoltál volna ilyeneket.

Köszönöm, nem hasznos.

adott pontszám: 5
2015. június 29. | 12:28 | najó

kicsit erős a piros színvilág az ízlésemnek, ettől eltekintve tetszik a hangulata, és a kompoziciója, nem a megszokott színpadkép, és nálam éppen ettől működik..
üdv!

Azúr válasza:
Köszi! :)