BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,05
KATEGÓRIA: akt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. március 25. 22:43
  • érzékenység: 200
  • rekeszérték: 8
  • zársebesség: 125
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Kendőzetlen

Kétvakus beállítás Modell: Müller Fanni Köszönöm, hogy a kép fél napig a nap fotója lehetett! Kép legújabb súlyozott átlaga: 5, majd egybol 4.1, most mar csak 3.91. Kérlek, küldj egy értékelést! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2015. április 18. | 08:33 | harmincas

Gyönyörű póz, megvilágítás és kiegészítők (ez a vörös fátyol fantasztikus). Külön dicséret neked is azért, hogy nem retusáltad a modell bőrét 100%-osan tökéletesre. De a kompozíciót borzasztóan szűknek érzem - szinte kilóg a lányka könyöke és feje. Minden oldalon elkelne egy kis plusz tér.

tutalide válasza:
Köszönöm, azt hiszem érdemes lesz egy "felete keretet" még rádobni, hogy bentebb legyen.

2015. március 29. | 18:44 | pilipár

Köszönöm a válaszod. Az értékelésem úgy tünik, most sem ért meg Neked egy ´hasznos´ gombot.
Nem vagyok kezdö, évek óta tanulok itt sok más emberrel együtt, tény, sokat fejlödtem az elmúlt években. Tapasztalt vagyok, amennyiben ezt a szót nem a kiváló fotós szinonimájaként használod.
Néhány fotóst kivéve, akiknek a stílusa messziröl felismerhetö, és évek óta itt publikálja a képeit, nem tudom, kinek a képeit értékelem, véletlen, hogy ma három fotódba is belebotlottam. Hogy miért azt a pontot kaptad rá, igyekeztem körültekintöen és részletesen megindokolni. Van, aki ma 2,5 pontot kapott tölem, és volt, aki ötöt. A pont képfüggö. Átolvastam, mivel egyiket sem fogadtad el, hátha én hibáztam, vagy én voltam elhamarkodott. Nem.....egyik kép esetében sem változtatnám meg a pontom, akkor sem, ha voltak, akik nálam magasabb pontot adtak Neked. Egyet viszont szeretnék javasolni Neked.....mindig nézd meg, ki az, aki pontoz....ki az, akinek a galériája, a képei minösége tapasztalt fotósra utal, az általa megfogalmazott vélemény mennyire alapos, részletes és szakmai. Se az egyértelmü kreditszerzési vágy által hajtott 3 pontos, sem a komoly indoklás nélküli 5 pontok ne keserítsenek el, illetve ne ringassanak abban a hitben, hogy a képed hibátlan. Sok véleményböl szürd le az általad hasznosíthatót, és azt, amit a saját magad számára értékesnek találsz.
Sajnálom, hogy ma az én véleményeim közül számodra mindhárom könnyünek találtatott.....tudod, ha nem fogadod el a jószándékú értékeléseket, amire mások idöt és energiát szántak (és a képednek figyelmet), kár kiírnod a képed mellé, hogy ´gyertek, értékeljetek!`....az emberek egy idö után meg fognak próbálni elkerülni.
A 3,6 alatti fotósok nem esnek ki, hanem moderálandó státuszba kerülnek. Érdemes elolvasni a szabályzat erre vonatkozó részét.
Üdvözöllek!

tutalide válasza:
Nem vartam, hogy megvaltoztasd a velmenyed. Nyilvan atgondolva adtad azt amit. Nem veletlenul.

adott pontszám: 3,7
2015. március 29. | 11:49 | pilipár

A modelled kétségtelenül nagyon csinos, és a koncepciód is jó volt. De engem néhány dolog nagyon zavar, ami rontja a szép összhatást. Az egyik, hogy a fények miatt a hölgy arca nagyon csillogós, ami egy ilyen finomnak szánt fényképnél rendkivül elönytelen, megtöri a kellemes látványt. Mint a harisnyán tátongó lyuk is a jobb combján. Erre oda kellett volna figyelni. A harmadik pedig a kompozíció: túlságosan bezártad, fullasztó hatást kelt a modell helyzete....ennek a könnyednek szánt mozdulatnak, a lágy textilnek nagyobb tér kellett volna.
Így összességében egy jó elképzelést, de nem hibátlan kivitelezést láthatunk.
Üdvözlettel! Pilipár

tutalide válasza:
Koszonom az ertekeleseket. Tapasztalt es jo fotosnak tunsz, akitol lehet tanulni. 3 kepem is ertekelted, atlagban adtal nekem 3.46 pontot, ami 1.1-el alatta van az altalad eddig megirt tobb ezer ertekeles atlaganak. A 3.6 alatt fotozokat ez az oldal torli, nem? Az eletkepek albumodban latott meg mindig csak ennyire tud fotozni? cimu keped eleg beszedesnek talalom.

adott pontszám: 4,5
2015. március 27. | 23:16 | kiss_kiss

Szia.
Szép kép, csinos a modell, nekem tetszik a beállítás, a fények is jók, hogy két oldalról irányul. Az árnyékok is jók.
Egy kis apróság van ami nekem nem teszik, az hogy a kép bal felső sarkában a modell könyöke, karja egy része bebukik a sötétbe.
Szép fényeket.
K_K

tutalide válasza:
Köszönöm, neked is jó fényeket!

adott pontszám: 5
2015. március 27. | 19:12 | blaner

Szia, ha nap fotója volt, és így leesett a pontszám, gondolom valaki jól lehúzta. Én nem értem, szerintem teljesen hibátlan fotó. (bár kezdő vagyok még, nem sokat ér a véleményem)
Nem mintha tudnék ilyen képet csinálni, de egy dolgot kipróbálnék, a narancs kendőn kívül fekete-fehéríteném, vagy desaturálnám.

tutalide válasza:
Köszönöm, és a pontot is. Valóban, úgy tűnik a profi felhasználók által adott pontszáma legalább 20-30-szor annyit ér mint egy "súlytalan" vélemény, de számomra az is fontos, hogy hány embernek tetszik. De megfordítva is igaz, ha egy profi azt írja, hogy 5-ös, de közben mindenki más 3-ast, ad, akkor az a kép az én szememben nem lesz 4,8-as lesz, hiába is mutatná azt a számot az itteni átlagszámítás.

adott pontszám: 4
2015. március 26. | 22:50 | kulcsarati

Szia,

félre ne érts nem vagyok híve a szénné lágyított viaszbőrnek, de súrlófénynél az arcbőr hibáit, textúráját illik tompítani. Persze nem kötelező, de...
Amúgy szépen világított, klasszikus aktbeállítás...
Üdv QQ

tutalide válasza:
Szia, köszönöm az észrevételed, a jövőben majd figyelek rá. Árvillant az agyamon, de úgy döntöttem, inkább megmutatom, hogy itt egy 30-as modellről van szó, és nem egy 18-asról. A test ez esetben "kortalan", azaz az arcra hárult a kor üzenetének átadása. Azért készítek magamnak egy retusált arcú verziót is, de nem ígérem, hogy ide felrakom. Inkább egy más képet fogok a hamarosan felkerekedő kreditemből feltölteni.

adott pontszám: 5
2015. március 26. | 14:56 | Gabor65

Szia ! Állítólag ez a lelkes amatőrök és hobbifotósok oldala? Nem értem , Te mit keresel itt! Nincs több mondani valóm. Ja ! Gratulálok, nagyon jó kép, nagyon tetszik.Amit ezen az oldalon mostanában láttam ez a legkiemelkedőbb a sok jóból.

tutalide válasza:
Köszönöm az elismerést. Meg fogsz lepődni, de én is csak amatőrként ismerkedek a fotózással, és csak pár napja vagyok fent az oldalon. Azért jöttem, hogy magam is tanuljak, fejlődjek és nálam sokkal tapasztaltabbak véleményét is beépítsem.

2015. március 26. | 12:50 | dmcdmc

Szia!

Jó kép, nekem tetszik!
Viszont nem akartam pontozni, mert nem akartam vonni.
van egy becsillant rész a bal szem alatt, azt mindenképp javítani kellett volna szerintem, és maga az arcról is hiányolom a bababőrt.. egy kis retussal ez még szépíthető lenne.
De a póz, a modell, a fény nagyon szép szerintem.

grat

tutalide válasza:
Köszönöm a két jó meglátást amit tettél. Minimálisan használtam csak a retust pár komolyabb bőrhibára, az arcon pedig egyáltalán nem is alkalmaztam, ahogy azt észre is vetted.

adott pontszám: 4
2015. március 26. | 10:49 | Meagika

Helló! Ez az első értékelésem, még nagyon kezdő vagyok, de remélem, hogy tudok hasznos tanácsot adni, vagy legalább is megéri elgondolkodni rajta. :) Szerintem a kép tökéletes, egyetlen apróság szúrja a szemem, hogy a modell jobb könyöke teljesen a sötétbe vész, illetve lehet, hogy egy kicsit nagyobb képkivágást is lehetett volna alkalmazni.

tutalide válasza:
Szia, Eleve szűken volt komponálva a kép, de a képet megnézve inkább a még szűkebb vágás mellett döntöttem. A könyök csúcsának hiányát nem látom zavarónak, direkt tettem rá a vignettálást a képre, tudva, hogy ez azzal jár, hogy könyök csúcsa áldozatul fog esni. Érezd jól magad az oldalon!

adott pontszám: 5
2015. március 26. | 09:45 | FantomFonix

Nem kell indokolni. Egyszerűen remek. Színek vágás hangulat stb-stb profi.

tutalide válasza:
Köszönöm az értékelésed! Szép fényeket!