BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,5
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. március 13. 04:59
  • objektív: Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR
  • Készítés helye (ország): Olaszország
Harmónikás

A színeket nem manipuláltam, összesen ennyi szerepel rajta. A hölgy a harmónikához öltözött. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2015. március 14. | 22:39 | Karlsky

Szia! Nem is tudom már hanyadjára terek vissza ehhez a kephez... nem tudok rá mit írni csak annyit hogy brutalisan tetszik! Nagyon jól elkaptad! pont nelkül de nálam ez pont 5 ! Grat hozzá!

szaszi63 válasza:
Örülök, hogy neked elnyerte a tetszésedet a fotóm. Nem tudom másnak mi baja volt a nézésével, szerintem átélten énekelt.
Üdv :Attila

adott pontszám: 3,5
2015. március 13. | 16:05 | halligalli

Szia!
Én általában a fotókat a hangulat, illetve a mondanivaló felől szoktam megközelíteni. A technika az számomra másodlagos. Ennél a fotónál ez a szürke-fehér háttér (bár szépen van elmosva) egy kicsit ridegnek tűnik e muzsikához.
Az rendben van, hogy a harmadolóba tetted a hölgyet, de én a harmonika szélét nem vágtam volna le, de ez nem is olyan fontos.
Igazából nem értem a hölgy hogyan öltözött a harmonikához, ez számomra rejtély marad.
Biztosan készíttettél több felvételt is nem hiszem, hogy ez a legkifejezőbb, nekem egy kicsit mesterkéltnek tűnik a tekintet, szerintem nem a legjobb.
Ha van lehetőséget szerintem próbálkozz újra egy kedvesebb muzsikához hangoló jobb arckifejezéssel lefotózni.
Remélem nincs harag.
üdv. Piroska!

szaszi63 válasza:
Sajnos őt már mégegyszer nem tudom lefotózni, hisz írtam hogy hogy a fotó Olaszországban készült. A hozzáöltözést idéző jelben gondoltam. A hölgy felsője pont olyan színú mint a harmonika huzata és az embléma színe. Ezenkívül a szoknyája meg szürke, mit a harmonika többi része. Gyakorlatilag ez a két szín szerepel a képen.A háttér egy koszos mocskos ház volt lábnyomokkal tele, épp a lány feje melett is volt egy, ezt ps-ben elmostam (elhomályosítottam) attól lett ilyen. Én is tudom, hogy nem a legtermészetesebb, talán le kellett volna cserélnem az egészet, de annyira nem akartam meghamisítani a képet. A harmonika széle sajnos lemaradt a fotóról, nekem a tekintete nem gázas épp ennyire beleélte magát az éneklésben.
Üdv: Attila

adott pontszám: 4
2015. március 13. | 13:40 | dmcdmc

Szia!

Olyan a falnak a hatása, mintha egy picit svenkelt lenne a fotó, de nyilván nem az :)

A fényeid tetszenek, jól áll a jobbról jövő napfény.

Szerkesztésben viszont van egy nagyon nagy hiba. Levágni a harmonika alját szerintem nagy hiba. Nagyon nagy hiányérzetem van a fotónál.
Illetve szerkesztésben is nyugodtan lehetne bal oldalt szűkebb, és felül is, és már is egy picit jobban kikerülhetne a feszültségzónából az alanyod.

További jó fotókat.

szaszi63 válasza:
Köszi az értékelést. Az elöbb már írtam, hogy a háttér egy kicsit mesterkélt. Egy lábnyomokkal teli koszos kopott ház volt mögötte. Ebből kivágtam a hölgyet és a ház egy részét megnyújtottam (nagyítottam), homályosítottam, ez adja ezt a svenkelő hatást. Szerintem is egy kicsit mesterkéltnek tűnik, de az eredeti háttér az katasztófális volt. Lábnyom a lány feje mellet, omladozó vakolat stb. Sajna a harmónika széle az eredeti fotóról is lemaradt. Én nem gondoltam akkora hibának, hisz a kezei a lánynak jól látszódnak, amit én fontosnak tartottam.
Üdv: Attila