BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: akt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
 • Feltöltve:
  2015. január 23. 13:36
 • érzékenység: ISO200
 • fókusztávolság: 50mm
 • objektív: Nikkor f/1.8 50mm
 • rekeszérték: 1,8
 • zársebesség: 1/225
 • Készítés helye (ország): Magyarország
 • Készítés helye: Budapest
 • Készítés ideje : 2014-11-08
Ten seconds to love

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2015. január 27. | 18:35 | dmcdmc

azt gondolom, hogy nem azért nem véleményezik ezt a fotót, mert nem jó, nagyon is jó. egyszerűen nem tud az ember mit megfogalmazni vele kapcsolatban, talán a merészsége miatt.

csak gratulálni tudunk!
ugyanúgy voltam én is, kikapcsoltam a pontot, kiváncsiságból, így pont nélkül, de a fotó, egyébként 5-ös, hibátlan.

és nekem nagyon is bejön a ff-ben a szín!

viszont nem tudtam megérteni, hogy milyen pózban van a modell. ebben segíts nekem, bárhogy próbálok agyalni rajta, nem vagyok benne biztos.

merlin #66 válasza:
Köszönöm, hogy időt szakítottál a képemre, nagyon örülök a véleményednek. A képen a hölgy az ágy szélén ül és a két térdén simít végig az ujjaival. :) Komolyra fordítva: a hátán fekszik, felhúzott lábakkal. Viszont tényleg volt, aki első blikkre a térdes verziót látta bele.
üdv, merlin

2015. január 24. | 17:29 | halligalli

Szia Gábor!
Örülök, hogy írtál. Nos nem pontoztam két okból is. Az első: mostanában nem látni ilyen fotókat itt, én még csak egy éve vagyok itt és megmondom őszintén kíváncsiságból kikattintottam. Tehát pontozás kilőve, de mégiscsak úgy éreztem valamit kell írnom ide. A másik dolog viszont én egyáltalán nem készítettem még aktfotót és a pontozásnál azért én szeretem jól alátámasztani pontszámom, nem elég, hogy egyedi, merész és figyelemfelkeltő. Tehát nem akartam beleokoskodni a tőlem távol álló, általam nem művelt területre. Megnéztem a galériádat jó régi motoros vagy itt és nagyon klassz fotóid vannak. Egyáltalán ne érezd ezt "fekete leves"-nek. Meg kellett állnom a fotódnál, sokat nézegettem, de nem tudnám megfogalmazni, hogy jó-e és miért jó, vagy nem jó, de miért is nem. Ezzel azt hiszem nem vagyok egyedül, de az biztos, hogy sok fotóst elgondolkoztatott ez a fotó, tehát én sikernek könyvelném el. Manapság nincs nagyon sok értékelés itt az oldalon, így előfordul, hogy a legjobb fotók is nagyon kevés értékeléssel lefutnak. A gyengébb fotókra gyorsan rávetik magukat, hisz egyszerű, alapvető hibákat sokkal könnyebb észrevenni.
Tehát véleményem szerint olyan a fotód, ami bizony nagyon is feladja a leckét, tehát jó.
Kárpótlásul mivel nem pontoztam küldenék neked kreditet a következő fotódhoz, hogy jól dolgoztasd meg a buksinkat. :)
Minden jót kívánok Neked! :)
üdv. Piroska
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

merlin #66 válasza:
Szia Piroska,

Köszönöm, hogy kifejtetted hosszabban is a véleményedet és külön köszönöm az ajándék kreditet, ígérem élni fogok a lehetőséggel. Megértem, hogy miért tartott vissza az értékeléstől az, hogy nem készítettél még aktot. Amikor anno elhagytam az oldalt, akkor sok felhasználó a viselkedésével, reakcióival motiválta is, hogy az emberek így gondolkodjanak. Nem tudom manapság milyen a helyzet ezen a téren. Én mindenesetre megfogadtam, hogy nem fogok önérzeteskedni, hiszen a fotózás nem (teljes mértékben) egy objektíven értékelhető műfaj, ezért minden vélemény értékes és én nem tekintem okoskodásnak.
A képpel valóban az volt a célom, hogy feszegessem a határokat... Azt akartam, hogy a téma és a technikai megvalósítás kettőssége miatt pengeélen táncoljon. Örülök, hogy Téged sikerült megfognia és annak is, hogy átnézted a többi képemet is.
Köszi újfent, hogy kétszer is időt szakítottál rám!
üdv, merlin

2015. január 23. | 21:45 | halligalli

Szia!
Igen merész, de hatásos, a nézettséget megnézve a legtöbbet megtekintett fotó az utóbbi időben feltett képek közül, ami már siker a kevés értékelés ellenére is. Igen figyelemfelkeltő, de értékelés szempontjából nem egyszerű megfogalmazni. :)
Így csak pont nélkül, igen érdekes, egyedi fotó.
Szép fényeket!
üdv. Piroska!

merlin #66 válasza:
Szia Piroska! Köszi, hogy írtál. Rágcsáltam a véleményedet egy darabig, de valami nem teljesen kerek. Érdekes, egyedi, hatásos, merész, figyelemfelkeltő... Ezeket a jelzőket írtad, nem adtál pontot, ezért valahogy úgy érzem, hogy a "fekete leves" bent maradt. Ha így van, írd meg nyugodtan, ígérem nem húzom fel rajta az orromat. Köszi.
üdv,
merlin

adott pontszám: 5
2015. január 23. | 17:29 | Tier

Szia,

Merész ötlet, erős kép, nagyon szépen megvalósítva.
A low-key és a fehér háttér ezzel teljesen parallel funkcionál, hiszen szintén erős és szokatlan kombináció, de éppen ettől működik.
Nagyon utálom a "fekete fehérben egy kis szín" fotókat, de ide ez is kell és rendben van, mert a piros elviszi a képet és nagyon jó kapcsolatot a teremet a fehér háttér és a low key között.
Alul nekem nem tetszik a vágás, vagy többet kellett volna mutatni vagy még szűkebbre vágni.

Bátor és merész munka igényesen kivitelezve, gratulálok!

merlin #66 válasza:
Köszönöm szépen az értékelést és az elismerő szavakat. Valóban elég merész: Kicsit meg is remegett az ujjam az egér billentyűjén a feltöltés közben. Tudom, hogy a szelektív színtelenítés kétélű fegyver, ezért örülök, hogy szerinted jól sült el ezen a képen. Alul szándékosan vágtam ilyenre, hogy a popsi ívét a kép sarkában vezessem ki. Lehet emiatt kicsit szűk lett, fene tudja. Én mindenesetre nem érzem annak, mert amúgy nem adná ki a kézfej, kisujj, fenék által definiált átlót. Nagyon kicsivel látszik csak több az eredeti képen, úgyhogy sajnos nem tudom kipróbálni, hogy milyen ha kevésbé szűk.
Örülök, hogy tetszett és köszönöm még egyszer, hogy időt szántál az értékelésre.