BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. január 15. 09:18
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés ideje : 2014-12-24
Ébred a város

Alcím: Megfelelési kényszer Korábban tettem fel egy hasonló jellegű fotót. (Sem azzal sem ezzel nem akarok világot megváltani.) Arra kaptam hideget és langyosat egyaránt. Ebben a képben megjelenik pár tipp, tanács amit az "elődhöz" kaptam. Úgy gondoltam ha már leírtátok, kerüljön fel a v2.0. :D ui.: A susnyást én is utálom. :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2015. május 3. | 16:53 | balazs99

Szia!

Nagyon tetszik a Duna felszínén tükröződő fényjáték és a kép hangulata is. Talán egy kicsit szűkebbre vettem volna az égboltot. De tényleg ez az egyetlen "hátrány".

További szép fényeket!

EnyediBalázs válasza:
Szia!
Nem lehet semmi sem "tökéletes"... :)
Köszönöm a véleményt, és nagyon örülök, hogy tetszett!
Üdv!

adott pontszám: 5
2015. február 9. | 10:06 | btomi77

Szia!

Tökéletesen utal a cím a képed jellegére. Nagyon szép a hangulata a fotódnak. Jól tükrözi, hogy milyen gyönyörű a fővárosunk!

EnyediBalázs válasza:
Szia!
Örülök, hogy tetszett!

2015. január 16. | 14:28 | garimi75

Üdv! bevallom kiváncsi lettem az elöző képedre is,amire kaptál hideget langyosat,igy megnéztem,viszont igy nem pontozhatom ezt. Bár nem is hiszem,hogy ez a legfontosabb dolog.
Szoval ez nagyságrendekkel jobb fotó lett,elsősorban minőségben...a kékórás hatás sokkal szerencsésebb,nekem itt az élesség is jobban kirajzolodik,mint az elözőnél. Ha ez részben az akkori kritikáknak tudható be,akkor szerintem semmi baj az ottani keményebb pontokkal,mert ez jobb lett. /sokkal/
A nézőpont nem biztos hogy ennél szerencsésebb,bár nem rossz,...valahogy a bal also sarokban a hid vége betakarása zavar kicsit. És azon agyaltam,hogy nem lett volna jobb választás a horizontot még feljebb tolni a felső harmadnál. Bár a harmadolásnak megfelel,de picit sok az üres kék ég. De ezek csak ilyen kóvájgó gondolatok. Ha ponot kellene adnom,vakahol 4-4.5 között tenném.
Grat! Imi

EnyediBalázs válasza:
A nézőpont azért változott mert úgy gondoltam ilyen színekkel ez a látványosabb. Így valóban más lett a kép de nem bánom.
A horizont a felső harmad alatt van egyébként. Egészen pontosan aranymetszésben. 16:9-nél nem akartam szűkebb vágást, és a belógó hegyoldali susnyást sem akartam hangsúlyosabbá tenni. Kompromisszum kellett.
Minden esetre köszönöm a hozzászólást és a megerősítést.
Üdv,
Balázs

adott pontszám: 5
2015. január 16. | 10:03 | Csoki85

Szia!

Nem láttam a v1.0-át, de ez határozottan jól sikerült. Szépek a fények, DOF rendben. Jó a szerkesztés, árad a városból a reggeli pörgés hangulata. A bozóttal nem tudsz mit kezdeni ebből a szögből, így ez nem von le semmit a kép értékéből. Én még talán levágtam volna a kép felső 1/5-ét, de így sem rosszabb.

További szép fényéket!

Üdv.

EnyediBalázs válasza:
Köszönöm,
Üdv,
Balázs

adott pontszám: 4,5
2015. január 15. | 20:59 | M.Ati

Szia! Szép ez a kép, gyönyörűek a színek és a fények, szép éles fotó. Nagyon tetszik a Duna vonala, és nagyon jó az Erzsébet-híd is az előtérben. Nem láttam a korábbi képedet, de szerintem kár azt írni, hogy megfelelési kényszer. A legtöbb esetben az itteni tanácsokból sokat lehet tanulni, legfőképpen, hogyha az ember veszi a fáradtságot, visszamegy, és újra megcsinálja a javításokkal. Én egy dolgot javítanék, az égből levágnék valamennyit, min. az 1/3-át, akkor az előtérben lévő híd (fő téma) sokkal hangsúlyosabb lenne, és valahol még ütősebb lenne az egész. Ezért adok 5 helyett 4,5 pontot, de egyébként nagyon szép, képeslapra illő kép lesz ez után a kis vágás után. De így is büszke ehetsz rá. Gratulálok!
További jó fotózást!
Üdv, M.Ati

EnyediBalázs válasza:
Köszönöm!
Üdv,
Balázs