BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,94
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. december 26. 09:02
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest
Eredményre várva

Dodo az országos tornász bajnokságon edzőjével 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,9
2014. december 29. | 14:27 | GYarfiACM

Szia!
Jo fotonak tartom de szerintem van benne par javitando hiba.
Tetszik benne az a feszult hangulat amit a versenyeken szokott atelni az ember es nem mint nezo hanem mint resztvevo.Latszik a versenyzon es a felkesziton hogy feszulten varjak a tobb hetes, honapos munka gyumolcset.A cim is tetszik, targyilagos es talalo.
De azert ez sem tokeletes szerintem.Ott kezdenem hogy talan a versenyzot(aki szerintem a fo egysege a kepnek) kozzepre komponaltad.Ugyan hagytal a nezes iranyaba teret de a hatanal is ugyan akkora a ter igy ami elotte van nem eleg hangsulyos.Talan jobb lett volna 50%al tobb teret hagyni elotte vagy kevesebbet mogotte.A masik eszrevetelem pedig az, hogy szerintem az edzo is lehetett volna eles, az o arcvonasai is feszultek es igy talan dramaibb lett volna a hatasa a kepnek.A harmadik eszrevetelem hogy talan fekete feherben jobban mutatna.
Osszesegebe jo fotonak tartom, tudatosnak es jo meglatasnak de velemenyem szerint van par javitando hibaja.
Jo fenyeket!Udv, Gyarfas!

natureeye válasza:
Az edző mindig a háttérben áll, a rivalda fényben a sportoló.Pont ezért lett kissé "elmosódott", hogy Capa szavaival éljek.
Köszönöm az értékelést.

adott pontszám: 4
2014. december 28. | 13:49 | Lacy

Szerintem elég jó ez a kép. Rajta van minden, ami egy ilyen izgalmas várakozásban benne kell hogy legyen. Látni a feszultséget, sőt érezni a az utána kitörő örömöt is. Két dolgot a kivitelezésben azért megemlítenék. Amin nehéz lett volna változtatni, de jobb lett volna, ha az edző kevésbé van takarásban. A reklámtábla része jobboldalt viszont eléggé zavaró. Ez szerintem ki kellett volna retusálni. Ettől fuggetlenul, hangulatos jó sportfotó, tetszik, megszólított. További jo fotózást.

natureeye válasza:
Hát mondhatnám erre, hogy az edző azért van a háttérben, mert az életben is a sportoló van a rivalda fényben a z edző a hátteret a felkészülést adja.
Meg azt i smondhatnám, hogy a riportfotóknál tilos bármit is kiretusálni, meg, hogy nem zavaró az a tábla, de inkább azt mondom, hogy köszönöm az értékelésedet!
Üdv és szép fényeket!/N

adott pontszám: 3,9
2014. december 27. | 19:04 | halligalli

Szia!
Már tegnap is nézegettem fotódat, nem írtam rá, gondoltam megteszi majd valaki, mivel nem hát elmondanám a véleményemet.
Ami nagyon átjön a képen az a feszültség pillanatának nagyon jó ábrázolása ahogy várják az eredményt. Ez nagyon tetszik.
Viszont a szerkesztés, hát az nem a legjobb. Gondolom sok lehetőséget nem volt helyezkedésre, mivel sporteseményről van szó.
Tehát a tornászlányt szerintem a legrosszabb helyen vágtad és ahogy szokták mondani kinéz a képből, de ez nem is olyan fontos. Ami viszont nagyon nem szerencsés, hogy a lófarok pont az edző orrát csiklandozza.
Maga a pillanat jó, de mivel a felsorolt hibák sokat rontottak a fotón, ezért ha nem haragszol nálam ez csak 3,9.
Szép fényeket!
üdv. Piroska!

natureeye válasza:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet. A lófarok jogos, a kitekinté ssztem nem, hisz bőven van tere a tekintetnek.
Üdv/N