BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. december 11. 09:24
Kérsz egy kávét?

Ha esetleg kommentet írnál, ügyelj rá, hogy mindenképpen ejts szót a szövegezésről/szignóról/vízjelről, de a képi tartalommal és a megvalósítással semmiképp ne foglalkozz! :P ;)  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2014. december 14. | 10:26 | csupakambra

Szervusz! Számomra a sok szignó nem illik a látványhoz, némileg ront az élményen. Amúgy szívesen írtam volna pár sort a képi tartalomról is.

Birdie válasza:
Kár hogy odáig nem jutottál...

2014. december 13. | 15:22 | kepelek

Birdie!
Korábban, e képed, humoros és incselkedésre hívogató, sajátos bekonferálására reagálva, eleget tettem "felkérésednek".
Válaszod alapján, azonban úgy érzem, hogy korábbi "értékelésemmel", valódi szándékommal ellentétesen, szerencsétlen módon, egy akár félreértésre is okot adó helyzetet alakítottam ki.
Így utólag belátom, hogy legjobb szándékom ellenére is, "zseniálisan sziporkázó humorom" hevében, talán egy árnyalatnyit túlhúztam a kontrasztot és a Te, játékos kedvességgel, ajándékként felkínált kávédat, gájl módon túlhabosítottam, egy poénkodó, de ködös, ráadásul nagybetűvel szedett utalásnak tűnő ostobasággal. A pompásan tornyosuló tejszínt, pedig még kidíszítettem egy kérkedésnek is értelmezhető kredit jutalommal, mely így légypiszokként díszeleg az általam kreált "remekművön".

Ez úton biztosítalak, hogy szándékom, csak a játékban való helytálló és a kihívásnak megfelelő részvétel volt.

Kérlek, a tudatalattimból táplálkozó, "falcsul vicceskedő szólamom" mivoltát, pedig tudd be, a Te felvezetődben is tetten érhető, érzésem szerint szándékában tiszta, de egy kicsit túlkomponált szövegrészed közötti, harmonikus rezonanciának! :)

Szeretnélek meggyőzni még arról is, hogy e suta kísérletemet, ne értékeld egy általam "hőn áhított" cél és állapot elérésére irányuló lobbi tevékenységként, ahogy azt, a nagyon szellemes, érzékletesen útmutató, és csak halvány foltokban didaktikus válaszod alapján gondolom.

Miért is szeretnék szabadulni a moderálás "béklyójából", mi előnyöm is származhatna ennek hiányától?
Szinte semmi, leszámítva azt a példásan rövid feldolgozási időt, ami alatt megtörténik a már említett aktus, de ennek a kis időtöbbletnek nem látom számomra hátrányos következményét.
Előnyös viszont a kontroll, mert jelen állapotban, legalább biztosan van egy személy, aki szakértő szemmel megnézi az épp "szárba szökellő" képeimet és elolvassa értékeléseimet. :)
Az pedig már, más kérdés, hogy a moderátornak, az én cseppet sem problémamentes esetemben, ehhez mennyire van kedve, türelme. Ide kapcsolódóan, többek között itt is kihasználom a lehetőséget, hogy őszinte elismeréssel köszönetet mondjak e nem könnyű, de nagyon fontos munkát vállalóknak.

Sajnos, vagy "sajnos"?
A tüzetesen elolvasott és értelmezett ismertető szerint, papírforma szerint, már csak hajszál választ el attól, hogy ebből a komfortos, méltányos, és felelősségmentes állapotomból a szabályok értelmében kimozdítsanak.
Ha csak addig, akaratom ellenére, egy vétket el nem követek;)

Üdvözlettel, kepelek :)

2014. december 11. | 23:11 | kepelek

Első fejezet:
"szó"

Második fejezet:
-

Harmadik fejezet:
-

Ui.:
A KÁVÉT pedig kis tejjel, cukor és MODERÁLÁS nélkül kérem!
Köszönettel, kepelek :)))
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Birdie válasza:
A moderálás alól való kikerülés feltételeit az Ismertetőben olvashatod. Ja és ne a képem alatt kérd, mert én sem a kocsmában kérem a pizzás haveromtól, hogy hozzon már egy Calzone-t :)

2014. december 11. | 21:03 | Lacos-ka

Elég zavaró ez a sok szöveg! :)

Egyébként piros pont, hogy nem középen van a kávécsepp.

Birdie válasza:
Nem jó, írtál a képről is, ez így nem poén :) A közép/nem közép ebben az esetben szó szerint a véletlen műve volt, nem volt pontosan beállítva egy csepegtető, hogy oda pottyantson. Ez esetben egyébként én ezt hibaként élem meg, mert itt szimmetrikus kompozíció adná magát, de hát ez sikerült...

2014. december 11. | 11:36 | Pulykakakas

Szia!

Túl sok a szöveg rajt.
Nagy a szignó.
Vízjel is elvonja a figyelmet!:D