BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,55
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. szeptember 29. 07:57
Nyárutó

Impldoll BJD baba 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2014. október 4. | 11:06 | felhasználó rezső

Köszönöm az infókat

2014. szeptember 30. | 08:35 | zsoltf

Nekem tetszik. Remek fények, jó hangulat. Nekem átjön a cím is. Felül tényleg kellene még egy kis tér.

dollheart válasza:
Szia! Köszönöm szépen, örülök, hogy átjön az üzenet. :)

2014. szeptember 29. | 18:02 | felhasználó rezső

Szia!
Jaj-jaj... véletlenül se hallgass a "jóindulatú kettesekre", mert te olyat érzel, amit ők sosem fognak és szerintem ezt te is tudod! :)
Mesélsz ezeknek a fotóknak a hátteréről, körülményekről?
Nekem nagyon tetszik a másik is!!

dollheart válasza:
Szia! A képet szeptember első hetében készítettem, már rég készültem a "modellel" dolgozni, de nem jött össze soha. Aztán végre eljött ez a szép napos és kivételesen meleg délután, erősen tűzött a nap, arra gondoltam, hogy ez az utolsó ilyen napok egyike. Ezt szerettem volna bemutatni a képen, a nyár egy utolsó rohamát, mielőtt visszavonul. Sok képet készítettem, "tökéletes" szerkesztésűt is, vagy ahol a baba szembe néz vagy jobban látni az arcát. Tényleg ez az egy, ami kissé félresikerült a sorozatból. Azonban nekem ez tetszett a legjobban, kifejezetten örültem, amikor megláttam, mert ezt a hangulatot kiválóan tükrözi. Számomra ez jelentette a sikerélményt.
A modell egy BJD baba (asian ball jointed doll), ezeket élethű kialakítással készítik, pózolásra tervezik, fotózni, rajzmodellnek vagy gyűjtőknek.

adott pontszám: 3,6
2014. szeptember 29. | 14:00 | halligalli

Szia!
Ötletesnek tartom a baba fényképezését, jónak gondolom a fény és árnyék játékának kihasználását. Megmondom őszintén láttam a másik baba fotódat is az mérföldkövekkel jobban sikerült mint ez. A legnagyobb hibának vélem a fenti szűkös vágást, eléri a baba fejét, nagyon beszorult hatást kelt. Valamint a nézőpontot talán kicsit jobbról és kicsit lejjebbről kellett volna, mert így kinéz a képből és a jobb oldalon amúgy is kevés a hely. Gondolom ha lejjebbről fotózod úgyis érvényesült volna a szép árnyék, ami érdekessé teszi a képet.
Kreatív, tudatos fotónak gondolom, de szerintem ez még javítandó, biztos vagyok benne, ennél sokkal jobbat ki tudtál volna hozni belőle.

További jó fotózást!
üdvözöllek:
Piroska

dollheart válasza:
Szia! Örülök, hogy leírtad a véleményed, a szerkesztés tekintetében egyetértek. Sok képet készítettem ekkor, a többség pont megfelel az általad leírtaknak, de van köztük portré és más beállítás is. Nekem mégis ez tetszett a legjobban minden hibája ellenére, valahogy ez adta leginkább vissza azt a hangulatot amit közölni szerettem volna. Köszönöm, hogy megnézted a másik képet is.

2014. szeptember 29. | 12:37 | harmincas

Pont nélkül, mert kettest is csak jóindulattal adhatnék. Alapvető hiba, hogy le van vágva a baba feje teteje. A kompozíció se az igazi, mert kinéz a képből. A fények, árnyékok is túl élesek, ügyelj máskor a homogénebb megvilágításra és háttérre. Javaslom a bal oldali menüben a "legjobb fotók" böngészését.

dollheart válasza:
Szia! A tetejébe tényleg hiba volt belevágni, belátom. Akkor így tetszett. A többivel nem értek egyet, de sebaj, nem egyezik az ízlésünk. :)

adott pontszám: 4,8
2014. szeptember 29. | 09:10 | zizike57

SZia- nagyon jó,- érdekes az erős fény -árnyék játékkal.Itt én nem vágtam volna bele a fejtetőbe- mert elvesztette a kissé felülről való fotózás hatását.A kép szerkesztése is tetszik, annak ellenére, hogy kifelé néz a képből, de az árnyék ezt követelte meg.

dollheart válasza:
Szia! Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik.