BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,78
KATEGÓRIA: csendélet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. szeptember 26. 21:27
A kompra várva

Sirály cím, nem? :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2014. szeptember 29. | 08:20 | citromos12

Szia!

Szép, melankolikus hangulatú részletet találtál! Az ff konverzióval jól sikerült visszaadnod, amit az ember egy ilyen korhadó félben levő építményt látva érez.
Jó a szerkesztés is.

Üdv,
citromos

pilipár válasza:
Köszönöm szépen, Árpád, nagyon örülök a Te soraidnak is! :) Valóban tetszett a helyszín és a(z egyébként használaton kívüli) móló is, kicsit borús idö volt, ezért az egész nagyon különös hangulatot árasztott.....ff-ben ezt még jobban fel tudtam idézni, ezért választottam ezt a végsö változatot.
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
Ildikó

2014. szeptember 28. | 15:58 | halligalli

Jaj Ildikó nem tudtam, hogy tiéd ez a kép, csak a meglátásom mondtam el, soha nem oktatnák ki egy nagyobb tudású fotóst. Remélem nem haragszol, én így láttam :), gondoltam elmondom :)
üdvözöllek:
Piroska!

pilipár válasza:
Kedves Piroska, ezen az oldalon nagyon sokan tanulunk még, és bár én úgy érzem, sokat fejlödtem az elmúlt években, ma is minden jó tanács es meglátás nagyon hasznos számomra, ezért sosem veszem kioktatásnak, ha valaki elmondja az észrevételeit....akkor sem, ha esetleg kezdö fotós ;)
Köszönöm, hogy jöttél, gyere máskor is!
Ildikó

2014. szeptember 28. | 14:46 | halligalli

Szia!
Jó meglátás, szép a víz tükröződése, nagy kár azért felső túlparti fás részért, hogy belekerült.

üdvözöllek:
Piroska!

pilipár válasza:
Köszönöm szépen, Piroska, hogy leírtad a véleményed! Úgy gondolom, a kompozíció(m) szempontjából van jelentösége a túlpartos lezárásnak, nekem most sem zavarja annyira a szemem, de lehet, hogy más perspektívából jobb lett volna ez a rozoga móló...
Örülök, hogy elmondtad, Te hogy látod! :)
Jó fotózást Neked!
Ildikó

adott pontszám: 4,5
2014. szeptember 27. | 14:52 | zolqa

Szia.A cim sirály, igen találó ahogy megpihennek a madarak,mintha tényleg várnák a hajót,hogy tovább utazzanak,jó az átlós szerkesztés csak kicsit hosszúra sikerült a stég,több teret hagytam volna a vizből és szerintem szinesben is jól nézne ki.Jó fotózást!

pilipár válasza:
Köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményed! A szerkesztése és a színvilág is szándékosan ilyen, én úgy éreztem, egy ilyen szük szerkesztéssel jobban koncentrálom a témát, a színei a kontraszt miatt pedig a hangulatát változtatták meg, olyanra, amit én érzek, ha a képre nézek :)
Köszönöm, hogy elmondtad, mit csinálnál másképp és azt is, mi tetszik benne! :)
Pilipár

adott pontszám: 4,7
2014. szeptember 27. | 09:49 | zsoltf

Szia,
Tetszik a hangulata, az átló és persze a sirályok. Az FF is jó kontrasztos.
Amivel nem vagyok tejesen kibékülve az a felső erdős sáv. Szerintem az nem kellet volna a képre. Egy magasabb gépállásból kikomponáltam volna, vagy utólag klónozással el lehetne tüntetni. Azért nem írom a sima levágását az erdőnek mert kell oda a tér. Pont az a bajom vele hogy így túl hamar lezárja a sirályok fölött a képet
De összességében ez egy jó kép.
Minden jót,
Zsolt

pilipár válasza:
Köszönöm szépen, Zsolt az értékelésed, nagyon örülök, hogy leírtad, Te hogy látod! Értem a tér-kérdést, azt hiszem, igazad is van.....több változat is készült, söt sok....nem tudom, miért éreztem úgy, hogy azzal a sávval és éppen így kell lezárnom a kompozíciót. Elgondolkodom a javaslatodon, és köszönöm, hogy elmondtad a véleményed! :)
Ildikó