BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,9
KATEGÓRIA: város, építészet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. szeptember 24. 21:48
Kiesett...

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2014. szeptember 26. | 09:11 | JohnDoo

Szia!

Tetszik, hogy ff, ügyesen oldottad meg a hiányzó rész megmutatását. Olyan hatás egy pillanatra mintha egy tetris játékból ragadtad volna ki. GRT.

pilipár válasza:
Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik Neked! Bár nem tökéletes, azért arra törekedtem :)
Üdvözöllek!
Pilipár

2014. szeptember 25. | 07:31 | zoliologia

Még annyit hogy a szűrős írásom ellenére,még máshogy is meg lehetett volna fogni a témát,ha mondjuk egy repülő szállna az üres égen,esetleg csíkot húzva egy sarokból,vagy madarak széttárt szárnyakkal.....vagy valami ilyesmi.Na mindegy,csak gondoltam leírom. :)

pilipár válasza:
Köszönöm, Zoli, értem, mire gondolsz. Ez a kép most ilyen lett, a lehetöségeim nem engedtek több variációt, leginkább idö és megfelelö idöjarás híján. Amit adott pillanatban ott láttam, nekem tetszett, és akárhányszor nyitom meg a képet, nekem így is van benne kis érdekesség.....talán, mert ritkán csinálok ilyet :)
Ildikó

2014. szeptember 24. | 22:06 | zoliologia

Egy ilyen képnek 2 nagyon fontos eleme van.Ha az egyik nem teljesül,akkor "kuka" (hiszen a kép fele már nem működik! )
Az egyik az épület,a másik az ég-felhőzet.
Itt az épület működik,bár nem tartom nagyon izgalmasnak,tény hogy modern,meg a maga nemében divatos,de amúgy nincs benne semmi pikantéria.Aminek nem is kell lennie feltétlenül,mert az ég-felhőzet még eltudná vinni a képet-épületet.
De a 2. elem,az ég-felhőzet,abszolút nem működik.egy fehér,kiégett,formátlan,tónustalan,elkent fehér valami.
Ezt amúgy gyakorlatilag 100-ból 100x hosszú záridővel,nd 110 szűrővel (vagy hasonlóval) "illik" meglőni,úszó felhőkkel,mert különben semmi nincs benne.
A cím alapján lehet hogy a hiányzó emeletben láttál valamit,de szerintem abban semmi különös nincs.Modern építészetnél ez egy elhanyagolható elem.

pilipár válasza:
Köszönöm, Zoli, hogy leírtad......nekem tetszett ez a ház, igen a hiányzó épületrész miatt. Nem csináltam úszó felhöket, mert én személy szerint nem is szeretem....nem járok mindennap arra, de amit láttam, megtetszett és lefényképeztem. Nekem most is tetszik :) , de majd legközelebb, ha hasonló témában akarok fotózni, figyelni fogok erre is. Nekem így is megállja a helyét, föleg, hogy a felhözetet nem én kentem ilyenre, hanem a természet. Nem éreztem fontosnak a szerepét, ezért is nem hagytam színesben. :)
Köszönöm! Ildikó

adott pontszám: 4,9
2014. szeptember 24. | 21:58 | maradok az oldalon

szia.tetszik a fotód.nincsis evvel ezzel semmi baj.egyetlen egy kifogásomvan,mégpedig a kép bal sarkában elhelyezkedő piciny épület részlet.az nagyon nem kellene oda.amúgy maga a kép ötletes,és jó meglátás,jó szemszögből lőtted.de az a piciny kis részlet,biztos tudod mire gondolok az nagyon nem illik bele a képbe.ezért-1 tized!szeretném bekarikázni,de nem tudom!

pilipár válasza:
Köszönöm szépen az értékelésed, nagyon örülök, hogy tetszik Neked.....a kis épületrésszel iagazad lehet, lehettem volna figyelmesebb!
Örülök, hogy elmondtad a véleményed!
Pilipár